Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ταινίες ψηφίστηκαν μονο απο μένα :-(

ρε συ Chrisxxx έπρεπε να χαίρεσαι ...γιατί αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες ταινίες σου θα είναι πιο ψηλά γιατί θα έχουν ψηφιστεί και από άλλους ;)

Δημοσ.
2 ταινίες ψηφίστηκαν μονο απο μένα :-(

ρε συ Chrisxxx έπρεπε να χαίρεσαι ...γιατί αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες ταινίες σου θα είναι πιο ψηλά γιατί θα έχουν ψηφιστεί και από άλλους ;)

Δημοσ.

Αρχίσαμε....!

Ήδη 3-4 ταινίες που ψήφισα εμφανίστηκαν και έχουν πιάσει πάτο :lol:

Δηλαδη΄ο Τοξοβόλος έβαλε μόνο 11 ταινίες στο τοπ50?

Δημοσ.

Αρχίσαμε....!

Ήδη 3-4 ταινίες που ψήφισα εμφανίστηκαν και έχουν πιάσει πάτο :lol:

Δημοσ.
Ρε βάλτες όλες μαζί...

Έτοιμες είναι όλες οι κομμένες, αλλά πιστεύω σε τρεις δόσεις θα έχει νόημα να τις βάλω - θα μπορεί κάποιος να ρίξει μια γρήγορη ματιά. Αν έβαζα 753 ταινίες με τη μία, κανείς δε θα μπαινε στον κόπο. Μετά το μεσημέρι η επόμενη δόση, 599-250.

αυτά θέλουν καφέ:

Ευχαριστώ για το feedback. ;)

Ναι, έστειλε μόνο 11 ταινίες.

Ή ο δαίμον του excel εχτύπησε :confused:, ή κάποιος άλλος που παραπέμπει στον αριθμό της κατάταξης :shock:. Ελπίζω σε αναβαθμολόγηση. Ευχαριστώ.

Έχεις δίκιο, εκ παραδρομής πήγαν σε άλλη ταινία που μοιάζει το όνομα. Το διορθώνω και θα κάνω edit τη λίστα. Πάντως και πάλι δεν πάει ψηλά, απλά θα την δεις στην επόμενη δόση μάλλον, σόρρυ.:lol:

Επίσης θα γίνουν και κάποιες άλλες αλλαγές γιατί απ' ό,τι φαίνεται έχω μετρήσει τη λίστα του μέλους crisadoum... ανάποδα.:o Γι' αυτό εγώ έλεγα στο 1ο ποστ πάνω πάνω την καλύτερη και κάτω κάτω την τελευταία. Anyway δεν είναι τίποτα, το αλλάζω και θα έχω επισημάνει τις ταινίες που άλλαξαν.

Δημοσ.
Ρε βάλτες όλες μαζί...

Έτοιμες είναι όλες οι κομμένες, αλλά πιστεύω σε τρεις δόσεις θα έχει νόημα να τις βάλω - θα μπορεί κάποιος να ρίξει μια γρήγορη ματιά. Αν έβαζα 753 ταινίες με τη μία, κανείς δε θα μπαινε στον κόπο. Μετά το μεσημέρι η επόμενη δόση, 599-250.

αυτά θέλουν καφέ:

Ευχαριστώ για το feedback. ;)

Ναι, έστειλε μόνο 11 ταινίες.

Ή ο δαίμον του excel εχτύπησε :confused:, ή κάποιος άλλος που παραπέμπει στον αριθμό της κατάταξης :shock:. Ελπίζω σε αναβαθμολόγηση. Ευχαριστώ.

Έχεις δίκιο, εκ παραδρομής πήγαν σε άλλη ταινία που μοιάζει το όνομα. Το διορθώνω και θα κάνω edit τη λίστα. Πάντως και πάλι δεν πάει ψηλά, απλά θα την δεις στην επόμενη δόση μάλλον, σόρρυ.:lol:

Επίσης θα γίνουν και κάποιες άλλες αλλαγές γιατί απ' ό,τι φαίνεται έχω μετρήσει τη λίστα του μέλους crisadoum... ανάποδα.:o Γι' αυτό εγώ έλεγα στο 1ο ποστ πάνω πάνω την καλύτερη και κάτω κάτω την τελευταία. Anyway δεν είναι τίποτα, το αλλάζω και θα έχω επισημάνει τις ταινίες που άλλαξαν.

Δημοσ.

Περίμενα να είναι όλες στο Τοπ-100 :lol:

Δημοσ.

Περίμενα να είναι όλες στο Τοπ-100 :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...