Προς το περιεχόμενο

ΣΣΕ ή ΣΣΑΣ;

Fotistou94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι επαγγελματική αποκατάσταση και σίγουρο μισθό ρε παιδιά... Μόνο αυτό είναι η ζωή; Με τα ΣΣΑΣ και ΣΣΕ παντρεύεσαι Ολόκληρο Πακέτο τρόπου ζωής. Δεν επιλέγεις ΜΟΝΟ σταθερό μισθό.

Αν δεν υπήρχε το κίνητρο - δελεαρ του σταθερού μισθού, θα το επέλεγες;

Για μένα δεν πρέπει αυτό να είναι το Α και το Ω για να αποφασίσεις απο τα 16 πώς θα περάσει μια ολόκληρη ζωη.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι επαγγελματική αποκατάσταση και σίγουρο μισθό ρε παιδιά... Μόνο αυτό είναι η ζωή; Με τα ΣΣΑΣ και ΣΣΕ παντρεύεσαι Ολόκληρο Πακέτο τρόπου ζωής. Δεν επιλέγεις ΜΟΝΟ σταθερό μισθό.

Αν δεν υπήρχε το κίνητρο - δελεαρ του σταθερού μισθού, θα το επέλεγες;

Για μένα δεν πρέπει αυτό να είναι το Α και το Ω για να αποφασίσεις απο τα 16 πώς θα περάσει μια ολόκληρη ζωη.

Δημοσ.

O.K δε λέω, για το οικονομικό ΣΣΑΣ μπορεί να είναι έτσι.

Εγώ απλά θέλω να του πώ να σκεφτεί με πιο ανοιχτό μυαλό, ουσιαστικά να κρίνει αυτή την επιλογή απο τελείως διαφορετική βάση.

Δημοσ.

O.K δε λέω, για το οικονομικό ΣΣΑΣ μπορεί να είναι έτσι.

Εγώ απλά θέλω να του πώ να σκεφτεί με πιο ανοιχτό μυαλό, ουσιαστικά να κρίνει αυτή την επιλογή απο τελείως διαφορετική βάση.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πλάκα κάνεις;;;; Με χίλια ΣΣΑΣ αν δεν κλείσουν το οικονομικό βέβαια... ΣΣΕ βγαίνεις μόνο ΠΣΚ, ΣΣΑΣ (οικονομικό ειδικά) κάθε μέρα πανεπιστήμιο πας και απ' το πρώτο κιόλας έτος είσαι πολλή ώρα έξω. ΣΣΑΣ οικονομικό περίπου σα φοιτητής είσαι. Από μεταθέσεις και δούλεια είναι χειρότερα η ΣΣΕ. Αν και μερικά σώματα της ΣΣΕ ίσως είναι καλύτερα από οικονομικό. Τέλος πάντων.. ο μόνος λόγος να διαλέξει κάποιος ΣΣΕ από ΣΣΑΣ είναι άμα θέλει να νιώσει στρατιωτική ζωή... αλλά τότε για μένα είναι πολύ καμμένος!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...