Προς το περιεχόμενο

Dell ή Sony Vaio

tmanolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς αν θα βγάλουν νέες σειρές η Dell ή η Sony???

η sony ηδη εχει βγαλει με τη νεα καρτα nvidia 425.η dell ετοιμαζεται να βγακ λει νεα σειρα studio με τις νεες καρτες nvidia σειρα 4.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε κοιταξε αυτον απο το eshop...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908894...

Αλλα τα windows ειναι αγγλικα εαν δεν σε νοιαζει πιστευω ειναι καλη επιλογη...γρηγορος, καλη αναλυση, και usb 3.0...

Οπως εγραψα και πριν προτου τον αγορασεις να τον δεις και οχι απο site κτλ...

Δημοσ.
για το δίλλημα dell or sony τα νέα μου:

Όσο για το next day service of DELL να σας πω ότι σήμερα τύπος επαγγελματίας που έχει εδώ και 5 έτη διάφορα laptop (για CAD) της DELL μου έλεγε ότι δεν την αλλάζει λόγω σέρβις με καμιά:

πήρε στ χαλαρό ένα τηλ, να ρωτήσει αν είναι πρόβλημα που ακούγεται το ανεμιστηράκι. του λένε σας βολεύει αύριο το πρωί να σας στείλουμε τεχνικό; ΟΚ, πάει τεχνικός και ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ! χωρίς να έχει ζητήσει τίποτα ο πελάτης!!

εγώ παρήγγειλα σονυ και άρχισα να το μετανιώνω...ίσως έπρεπε να πάρω ντελλ...δίνει ΕΠΙΠΛΕΟΝ international εγγύηση για όσους αγοράζουν από το dell.com !

3 φορές που χρειάστηκε το service της dell ήταν όντως next day.Τη μια φορά μάλιστα έγινε αντικατάσταση μητρικής(η οποία χάλασε απο πέσιμο).Άψογο απο όλες τις πλευρές.

Δημοσ.

Το Dell.

1ον:Είναι Dell

2ον:Δίσκος στις 7200 (έχει αρκετά μεγάλη διαφορά απο τον μάλλον 5400 που έχει το sony)

3oν:i5 επεξεργαστής

4ον:Μνήμη στα 1333 έναντι των 1066

5ον:50e διαφορά τιμής.

Δημοσ.

Το Dell.

2ον:Δίσκος στις 7200 (έχει αρκετά μεγάλη διαφορά απο τον μάλλον 5400 που έχει το sony)

Δημοσ.
Το Dell.

H κάρτα γραφικών που έχει το Vaio δεν είναι καλύτερη ???

Δημοσ.
Το Dell.

Δημοσ.

Δυστηχώς με παιχνίδια δεν ασχολούμαι καθόλου και έτσι δεν ξέρω τις κάρτες γραφικών,αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως τα laptop δεν κάνουν για παιχνίδια(ζεστένονται αρκετά και γενικά οι επιδόσεις είναι μέτριες - εκτός απο τα alienware.....απο κει και πέρα ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει απο κάρτες γραφικών

Δημοσ.

Δυστηχώς με παιχνίδια δεν ασχολούμαι καθόλου και έτσι δεν ξέρω τις κάρτες γραφικών,αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως τα laptop δεν κάνουν για παιχνίδια(ζεστένονται αρκετά και γενικά οι επιδόσεις είναι μέτριες - εκτός απο τα alienware.....απο κει και πέρα ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει απο κάρτες γραφικών

Δημοσ.

Аπο τη γη ως τον ουρανο,ψιλοπραγματα δλδ!

Αλλα το Dell εχει τον ι5 που θα σε κρατησει για περισσοτερο καιρο!

Εισαι πραγματικα σε μεγαλο διλημμα!

Τωρα μενει να αποφασησεις,τι ειναι πιο αναγκαιο,gaming ή πιο γρηγορες εφαρμογες σε ολα τα υποληπα!

Εγω παντος σου προτινω να ψαξεις για κατι αλλο,που να τα συνδιαζει και τα δυο!;)

Υ.Γ Αν και ο ι3-370 με τον ι5-430,στην πραγματικοτητα δεν εχουν ιδιετερη διαφορα στην αποδοση!Οποταν μπορει και να μην ισχυουν αυτα που εγραψα για τον ι5!

Δημοσ.

Аπο τη γη ως τον ουρανο,ψιλοπραγματα δλδ!

Αλλα το Dell εχει τον ι5 που θα σε κρατησει για περισσοτερο καιρο!

Εισαι πραγματικα σε μεγαλο διλημμα!

Τωρα μενει να αποφασησεις,τι ειναι πιο αναγκαιο,gaming ή πιο γρηγορες εφαρμογες σε ολα τα υποληπα!

Εγω παντος σου προτινω να ψαξεις για κατι αλλο,που να τα συνδιαζει και τα δυο!;)

Υ.Γ Αν και ο ι3-370 με τον ι5-430,στην πραγματικοτητα δεν εχουν ιδιετερη διαφορα στην αποδοση!Οποταν μπορει και να μην ισχυουν αυτα που εγραψα για τον ι5!

Δημοσ.

to sony έχει πολυ καλύτερη κάρτα αλλά τα 2 παραπάνω μηχανάκια σαφώς δεν είναι συγκρίσιμα λόγω επεξεργαστή, δηλ. το ντελ κερδίζει..πρέπει να το συγκρίνεις με vaio i5:

me 5σελίδες διάβασμα εδώ είσαι έτοιμος

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=407406

α και το studio έχει καλύτερη κάμερα, το δε σονυ καλύτερη οθόνη και λιγότερο θόρυβο από το ανεμιστηράκι του(βάσει των όσων έμαθα από φόρουμ και φίλους,προσωπική εμπειρία έχω απο ένα τέτοιο vaio 3 εβδομάδων ενός φίλου (800+ από media markt)που είναι πραγματι τελείως αθόρυβο

Δημοσ.

to sony έχει πολυ καλύτερη κάρτα αλλά τα 2 παραπάνω μηχανάκια σαφώς δεν είναι συγκρίσιμα λόγω επεξεργαστή, δηλ. το ντελ κερδίζει..πρέπει να το συγκρίνεις με vaio i5:

α και το studio έχει καλύτερη κάμερα, το δε σονυ καλύτερη οθόνη και λιγότερο θόρυβο από το ανεμιστηράκι του(βάσει των όσων έμαθα από φόρουμ και φίλους,προσωπική εμπειρία έχω απο ένα τέτοιο vaio 3 εβδομάδων ενός φίλου (800+ από media markt)που είναι πραγματι τελείως αθόρυβο

Δημοσ.

KalamarGiannis από εδώ παράγγειλες???

Και βλέπω από εδώ ότι οι επεξεργαστές είναι ίδιοι : http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...