ioannisioannina Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Φιλε εγω ημουν μεταξυ δυο sony vaio.... το http://www.sony.gr/product/vn-f-series/vpcf13e1e-h και τον http://www.sony.gr/product/vn-e-series/vpcec3m1e-bj τον οποιο ενδιαφερεσαι να παρεις... Ειδα τον ΕC3Μ1Ε/BJ sta public στα γιαννενα...μου φανηκε πολυ μεγαλος για φορητο, αχαρος και με οχι τοση καλη εμφανιση...στο πληκτρολογιο η διαφορα του μαυρου χρωματος ηταν πολυ εμφανες..... Κατα 99% καταληγω στον F13E1E (16,4''..bluray, usb 3.0..η usb του μελλοντος...και καρτα γραφικων nvidia gt425m...) Πρωτου παρεις καποιον να τον δεις....προτου τους δυο ειχα καταληξει στον ec3m1e αλλα αλλαξα γνωμη
ioannisioannina Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Φιλε εγω ημουν μεταξυ δυο sony vaio.... το http://www.sony.gr/product/vn-f-series/vpcf13e1e-h και τον http://www.sony.gr/product/vn-e-series/vpcec3m1e-bj τον οποιο ενδιαφερεσαι να παρεις... Ειδα τον ΕC3Μ1Ε/BJ sta public στα γιαννενα...μου φανηκε πολυ μεγαλος για φορητο, αχαρος και με οχι τοση καλη εμφανιση...στο πληκτρολογιο η διαφορα του μαυρου χρωματος ηταν πολυ εμφανες..... Κατα 99% καταληγω στον F13E1E (16,4''..bluray, usb 3.0..η usb του μελλοντος...και καρτα γραφικων nvidia gt425m...) Πρωτου παρεις καποιον να τον δεις....προτου τους δυο ειχα καταληξει στον ec3m1e αλλα αλλαξα γνωμη
tmanolis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκρισή σας στο δίλλημά μου! Μάλλον καταλήγω πως η δεύτερη επιλογή υπερτερεί της πρώτης. Όμως σκέφτομαι να περιμένω λίγο καθώς αναμένουμε άφιξη μοντέλων με νέα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. http://xolloth.blogspot.com/2010/10/dell-studio-xps-notebooks.html Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με το bluray. Ποια η χρησιμότητά του; Πόσο απαραίτητο το θεωρείτε και σε ποιες περιστάσεις; Φίλε KalamarGiannis σε ευχαριστώ πολύ για το Link που έδωσες σχετικά με την δική σου αναζήτηση. Με βοήθησε αρκετά. Κατέληξες να το παραγγείλεις από Αμερική αν κατάλαβα καλά. Επειδή πρόκειτε ο αδερφός μου να ταξιδέψει τον Νοέμβριο Νέα Υόρκη σε κάποιους φίλους εκεί σκέφτομαι μήπως είναι καλή λύση να το παραγγείλω από εκεί. Γι αυτό θέλω να σε ρωτήσω τα εξής: 1) Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής; Πιστωτική; Δέχονται άτοκες δόσεις αν χρειαστεί; 2) Τι γίνεται με την εγγύηση σε περίπτωση βλάβης; το αναλαμβάνουν εδώ; 3) θα επιβαρυνθούμε με φόρο; 4) πρέπει να αποσταλεί σε κάποια διεύθυνση εκεί; 5) το παρήγγειλες με windows 7 στα ελληνικά; υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Αυτά σκέφτηκα προς το παρών. Αν έχεις περισσότερες πληροφορίες που θα μου είναι χρήσιμες πες μου παρακαλώ.
leukonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα Playstation 3 και blu-ray στο laptop εδώ και ένα χρόνο αλλά ακόμα δεν έχω δεί ούτε ένα bluray.....οπότε εμένα μου είναι άχρηστο....τώρα για τους τρελούς σινεφιλ κλπ που νοικιάζουν τενίες κλπ ίσως να λέει αλλά διαφορετικά δεν βλέπω άμεση χρησιμότητα του.Πλέον οι δίσκοι έχουν φτάσει σε τέτοιες χωρητικότητες που δεν αξίζει να ασχολείσαι με bluray. Τελείως ενδεικτικά. hard disk 250gb 35,90 bluray 250gb 45,7 τα 50αρια Bluray τα αφληνουμε απέξω γιατί εκεί το κόστος ανεβαίνει δραματικά.
ektor7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκρισή σας στο δίλλημά μου! Μάλλον καταλήγω πως η δεύτερη επιλογή υπερτερεί της πρώτης. Όμως σκέφτομαι να περιμένω λίγο καθώς αναμένουμε άφιξη μοντέλων με νέα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. http://xolloth.blogspot.com/2010/10/dell-studio-xps-notebooks.html Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με το bluray. Ποια η χρησιμότητά του; Πόσο απαραίτητο το θεωρείτε και σε ποιες περιστάσεις; Φίλε KalamarGiannis σε ευχαριστώ πολύ για το Link που έδωσες σχετικά με την δική σου αναζήτηση. Με βοήθησε αρκετά. Κατέληξες να το παραγγείλεις από Αμερική αν κατάλαβα καλά. Επειδή πρόκειτε ο αδερφός μου να ταξιδέψει τον Νοέμβριο Νέα Υόρκη σε κάποιους φίλους εκεί σκέφτομαι μήπως είναι καλή λύση να το παραγγείλω από εκεί. Γι αυτό θέλω να σε ρωτήσω τα εξής: 1) Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής; Πιστωτική; Δέχονται άτοκες δόσεις αν χρειαστεί; 2) Τι γίνεται με την εγγύηση σε περίπτωση βλάβης; το αναλαμβάνουν εδώ; 3) θα επιβαρυνθούμε με φόρο; 4) πρέπει να αποσταλεί σε κάποια διεύθυνση εκεί; 5) το παρήγγειλες με windows 7 στα ελληνικά; υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Αυτά σκέφτηκα προς το παρών. Αν έχεις περισσότερες πληροφορίες που θα μου είναι χρήσιμες πες μου παρακαλώ. Αν παει στην ΝΥ,περναει απ'αυτο το καταστημα και αν ειναι διαθεσημο,το περνει και φευγει! Τωρα για την εγγυηση πρεπει να ψαξεις απο την ιστιοσεληδα τις ετερειας του λαπτοπ στην αμερικη,για να δεις τι προσφερει!
KalamarGiannis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 για τις απορίες σου να διαβάσεις στο sonystyle.com .είναι το επίσημο site, από κει ψώνισα... εκεί φτιάχνεις το μηχανάκι και σου λέει πως μπορείς να πληρώσεις και που να το στείλουν εντός ΗΠΑ. η εγγύηση είναι 1 έτος international! φυσικά Ελληνικά 7αρια στην Αμερική δεν τα έχουν ακουστά!!(εγώ θα πλήρωνα να μη μου βάλουν Ελληνικά κι εδώ πέρα...)
disqualified Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Πριν 3 χρονια οταν τα DELL ηταν made in ireland θα σου ελεγα μονο DELL. Τωρα που εχει φυγει η DELL απο Ιρλανδια και εχει βγει και στη μαζικη πωληση καταστηματων δεν εχω εμπειρια. Αλλα αν ξαναγοραζα παλι DELL θα επαιρνα μαλλον
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το Γενάρη αγόρασα ένα laptop Acer Aspire 7540 17". Μετά από 2 μήνες το πούλησα χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα γιατί φοβήθηκα ότι αν χαλάσει δεν θα μου το επισκευάσουν ποτέ. Έμειν 3 μήνες με το netbook, μόνο και μόνο για να πάρω το Dell Inspiron 1750 σε πολύ καλή τιμή. Τελικά το αγόρασα από Ιρλανδία μέσω ebay στα 570€ με 4GB RAM, και 3 έτη εγγύηση. Φυσικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, φτου μην το ματιάξω.
leukonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Φυσικά όπως όλες οι εταιρίες έτσι και η Dell έχει και τα φτηνά της μοντέλα για τα οποία δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.Για τις σειρές όμως όπως xps ,latitude,vostro kai precision πιστεύω πως παραμένει η ποιότητα πολύ υψηλά.Μπορεί απο εμφάνιση να μην είναι ότι πιο όμορφο όμως σα μηχανήματα είναι άψογα.
panoramix222000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς αν θα βγάλουν νέες σειρές η Dell ή η Sony???
panoramix222000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς αν θα βγάλουν νέες σειρές η Dell ή η Sony???
KalamarGiannis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 για το δίλλημα dell or sony τα νέα μου: Όσο για το next day service of DELL να σας πω ότι σήμερα τύπος επαγγελματίας που έχει εδώ και 5 έτη διάφορα laptop (για CAD) της DELL μου έλεγε ότι δεν την αλλάζει λόγω σέρβις με καμιά: πήρε στ χαλαρό ένα τηλ, να ρωτήσει αν είναι πρόβλημα που ακούγεται το ανεμιστηράκι. του λένε σας βολεύει αύριο το πρωί να σας στείλουμε τεχνικό; ΟΚ, πάει τεχνικός και ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ! χωρίς να έχει ζητήσει τίποτα ο πελάτης!! εγώ παρήγγειλα σονυ και άρχισα να το μετανιώνω...ίσως έπρεπε να πάρω ντελλ...δίνει ΕΠΙΠΛΕΟΝ international εγγύηση για όσους αγοράζουν από το dell.com !
KalamarGiannis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 για το δίλλημα dell or sony τα νέα μου: Όσο για το next day service of DELL να σας πω ότι σήμερα τύπος επαγγελματίας που έχει εδώ και 5 έτη διάφορα laptop (για CAD) της DELL μου έλεγε ότι δεν την αλλάζει λόγω σέρβις με καμιά: πήρε στ χαλαρό ένα τηλ, να ρωτήσει αν είναι πρόβλημα που ακούγεται το ανεμιστηράκι. του λένε σας βολεύει αύριο το πρωί να σας στείλουμε τεχνικό; ΟΚ, πάει τεχνικός και ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ! χωρίς να έχει ζητήσει τίποτα ο πελάτης!! εγώ παρήγγειλα σονυ και άρχισα να το μετανιώνω...ίσως έπρεπε να πάρω ντελλ...δίνει ΕΠΙΠΛΕΟΝ international εγγύηση για όσους αγοράζουν από το dell.com !
boymanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς αν θα βγάλουν νέες σειρές η Dell ή η Sony??? η sony ηδη εχει βγαλει με τη νεα καρτα nvidia 425.η dell ετοιμαζεται να βγακ λει νεα σειρα studio με τις νεες καρτες nvidia σειρα 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.