tmanolis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Θα ήθελα τη γνώμη σας για τις παρακάτω δύο επιλογές. Ποια θα επιλέγατε; 1. Dell STUDIO XPS 1647 με τιμή 1149 Ε http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-studio-xps-1647-mayro/prod84537pp/ 2. Sony Vaio VPCEC3M1E/BJ με τιμή 1099 Ε (η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου 17'' οθόνης και όχι αυτού με 15,4" γίνεται διότι ανάμεσα στα δύο, αισθητικά περισσότερο και όχι χρηστικά υπερτερεί το πρώτο) http://www.sony.gr/product/vn-e-series/vpcec3m1e-bj Αναμένω...
tmanolis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Θα ήθελα τη γνώμη σας για τις παρακάτω δύο επιλογές. Ποια θα επιλέγατε; 1. Dell STUDIO XPS 1647 με τιμή 1149 Ε http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-studio-xps-1647-mayro/prod84537pp/ 2. Sony Vaio VPCEC3M1E/BJ με τιμή 1099 Ε (η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου 17'' οθόνης και όχι αυτού με 15,4" γίνεται διότι ανάμεσα στα δύο, αισθητικά περισσότερο και όχι χρηστικά υπερτερεί το πρώτο) http://www.sony.gr/product/vn-e-series/vpcec3m1e-bj Αναμένω...
leukonas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αν και το θέμα έχει ξανασυζητηθεί.....ως κάτοχος 2 Dell και ενός Toshiba προτείνω dell.Τα sony καλά μεν άλλα περισότερο μοστρα είναι και επίσης αν σου χαλάσει κλάφτα....(κάποιο βέβαια διαφονούν αλλά απο προσωπική εμπειρία είναι κλάφτα)Βέβαια τα dell δεν έχουν τίποτα το εφετζίδικο,είναι απλά για δουλειά...αθόρυβα,δροσερά και χωρίς πολλές ιδιετερότητες με άψογο service.Τα toshiba έχουν επίσης πολύ καλό service αλλά ζεστένονται πολύ(ακόμα και σε idle καταστάσεις είναι ζεστά).
leukonas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αν και το θέμα έχει ξανασυζητηθεί.....ως κάτοχος 2 Dell και ενός Toshiba προτείνω dell.Τα sony καλά μεν άλλα περισότερο μοστρα είναι και επίσης αν σου χαλάσει κλάφτα....(κάποιο βέβαια διαφονούν αλλά απο προσωπική εμπειρία είναι κλάφτα)Βέβαια τα dell δεν έχουν τίποτα το εφετζίδικο,είναι απλά για δουλειά...αθόρυβα,δροσερά και χωρίς πολλές ιδιετερότητες με άψογο service.Τα toshiba έχουν επίσης πολύ καλό service αλλά ζεστένονται πολύ(ακόμα και σε idle καταστάσεις είναι ζεστά).
panos9553 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αν και το θέμα έχει ξανασυζητηθεί.....ως κάτοχος 2 Dell και ενός Toshiba προτείνω dell.Τα sony καλά μεν άλλα περισότερο μοστρα είναι και επίσης αν σου χαλάσει κλάφτα....(κάποιο βέβαια διαφονούν αλλά απο προσωπική εμπειρία είναι κλάφτα)Βέβαια τα dell δεν έχουν τίποτα το εφετζίδικο,είναι απλά για δουλειά...αθόρυβα,δροσερά και χωρίς πολλές ιδιετερότητες με άψογο service.Τα toshiba έχουν επίσης πολύ καλό service αλλά ζεστένονται πολύ(ακόμα και σε idle καταστάσεις είναι ζεστά). Κοιτα...εχω το l-505 141 και πρεπει να σου πω πως δεν ζεστενεται <καθολου> σε idle καταστασεις...ακομα και μετα απο games τα παει μια χαρα... Αντιθετα ενας φιλος μου εχει 1 dell(με i5-520,ati 4330..δεν θυμαμαι μοντελο)και καιει πραγματικα...τα συμπερασματα δικα σας..
panos9553 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αν και το θέμα έχει ξανασυζητηθεί.....ως κάτοχος 2 Dell και ενός Toshiba προτείνω dell.Τα sony καλά μεν άλλα περισότερο μοστρα είναι και επίσης αν σου χαλάσει κλάφτα....(κάποιο βέβαια διαφονούν αλλά απο προσωπική εμπειρία είναι κλάφτα)Βέβαια τα dell δεν έχουν τίποτα το εφετζίδικο,είναι απλά για δουλειά...αθόρυβα,δροσερά και χωρίς πολλές ιδιετερότητες με άψογο service.Τα toshiba έχουν επίσης πολύ καλό service αλλά ζεστένονται πολύ(ακόμα και σε idle καταστάσεις είναι ζεστά). Κοιτα...εχω το l-505 141 και πρεπει να σου πω πως δεν ζεστενεται <καθολου> σε idle καταστασεις...ακομα και μετα απο games τα παει μια χαρα... Αντιθετα ενας φιλος μου εχει 1 dell(με i5-520,ati 4330..δεν θυμαμαι μοντελο)και καιει πραγματικα...τα συμπερασματα δικα σας..
np91 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αν και το θέμα έχει ξανασυζητηθεί.....ως κάτοχος 2 Dell και ενός Toshiba προτείνω dell.Τα sony καλά μεν άλλα περισότερο μοστρα είναι και επίσης αν σου χαλάσει κλάφτα....(κάποιο βέβαια διαφονούν αλλά απο προσωπική εμπειρία είναι κλάφτα)Βέβαια τα dell δεν έχουν τίποτα το εφετζίδικο,είναι απλά για δουλειά...αθόρυβα,δροσερά και χωρίς πολλές ιδιετερότητες με άψογο service.Τα toshiba έχουν επίσης πολύ καλό service αλλά ζεστένονται πολύ(ακόμα και σε idle καταστάσεις είναι ζεστά).Vaio με κλειστα ματια οσο για το service μια φορα το χρειαστικα και ηταν αψογο το πηραν απο το σπιτι μου και σε 8 μερες ηταν παλι πισω χωρις να κουνησω το δαχτυλακι μου
np91 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αν και το θέμα έχει ξανασυζητηθεί.....ως κάτοχος 2 Dell και ενός Toshiba προτείνω dell.Τα sony καλά μεν άλλα περισότερο μοστρα είναι και επίσης αν σου χαλάσει κλάφτα....(κάποιο βέβαια διαφονούν αλλά απο προσωπική εμπειρία είναι κλάφτα)Βέβαια τα dell δεν έχουν τίποτα το εφετζίδικο,είναι απλά για δουλειά...αθόρυβα,δροσερά και χωρίς πολλές ιδιετερότητες με άψογο service.Τα toshiba έχουν επίσης πολύ καλό service αλλά ζεστένονται πολύ(ακόμα και σε idle καταστάσεις είναι ζεστά).Vaio με κλειστα ματια οσο για το service μια φορα το χρειαστικα και ηταν αψογο το πηραν απο το σπιτι μου και σε 8 μερες ηταν παλι πισω χωρις να κουνησω το δαχτυλακι μου
ALEPOL1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Vaio με κλειστά τα μάτια και από εμένα το έχω ενάμιση χρόνο και δεν έχω αγγίξει ούτε βίδα και για υψηλές θερμοκρασίες ούτε λόγος πολύ καλό μηχάνημα
KalamarGiannis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Για μένα αυτές οι 3 είναι οι καλύτερες εταιρίες -δίπλα τους σε θέμα αξιοπιστίας ίσως έβαζα ακόμη την lenovo και την Asus. Εγώ διάλεξα SONY VAIO απλώς γιατί έβγαινε φτηνότερο από το DELL STUDIO με τα ίδια χαρακτηριστικά. Επίσης διάβασα πολλά παράπονα στο dell forums για τις θερμοκρασίες και το θόρυβο από το ανεμιστηράκι των dell. Δεν ξέρω αν αληθεύει, υπάρχουν πολλά μοντέλα, ίσως πχ. οι συζητήσεις να αφορούν περσινές σειρές και τώρα να διορθώθηκε... η τοσίμπα είναι κορυφή αλλά τα μαύρα γυαλιστερά της γεμίζουν δακτυλιές! επίσης δεν βρίσκεις συγκεκριμένο μοντέλο εύκολα γιατί προωθεί στοκ σειρές-όπως τώρα την L505, που δεν υπάρχει πια στο επίσημο σαιτ γιατί βγήκε η επόμενη L655 ή κάτι τέτοιο, αλλά όλα τα shops προωθούν την προηγούμενη! εμένα μου την έσπασε που φίλη πήρε το L505 i5 (σε προσφορά)την άνοιξη κι ακόμα το έβρισκα σε μεγαλύτερη τιμή! η δε SONY -άμα το δίνεις και στην καλή σου όπως εγώ- είναι ότι πιο design-άτο για εμφάνιση, δεν πάει πίσω σε ποιότητα (τουλάχιστον από την DELL), και προσφέρει πολύ ισορροπημένα πακέτα. εμένα με κέρδισε. όταν το λάβω θα έχω και από κοντά άποψη., το περιμένω... εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=407406 αναλύσαμε πράγματα που σε ενδιαφέρουν . δες και πως κατέληξα στην απόφαση.. Οτι και να πάρεις πάντως άψογο είναι...μη μασάς ακολούθα το γούστο σου...
basilis5 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ποιοτικα το εν λογω ντελ ειναι αψογο αλλα εχει 2 θεματα. 1.ανυπαρκτη διαρκεια μπαταριας 2.εχει ενα θεμα με τα γραφικα του και γενικα σαν να μην τροφοδοτειται αρκετα με ρευμα,εχει καποια προβληματα οταν ειναι εκτος μπριζας. παντως ειναι σφαιρατο και με τελεια οθονη.και το σασι του ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε αυτα τα λεφτα
KalamarGiannis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 πω πω αν είχα παραγγείλει το studio και το διάβαζα αυτό θα πάθαινα μίνι-επεισόδιο... thank god. όποιος ξέρει κάτι παρόμοιο για τα vaio ας μην το μοιραστεί ...παρακαλώ πολύ!
KalamarGiannis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 πω πω αν είχα παραγγείλει το studio και το διάβαζα αυτό θα πάθαινα μίνι-επεισόδιο... thank god. όποιος ξέρει κάτι παρόμοιο για τα vaio ας μην το μοιραστεί ...παρακαλώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.