Elem J Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας ! Εχω κατεβασει το NBA 2K11 και εχω ενα προβλημα οταν το εκτελω.Την πρωτη φορα εκτελειται κανονικα οταν ομως βγω απ το παιχνιδι και παω να ξαναμπω οχι μονο δν ανοιγει το game αλλα μου δειχνει οτι φορτωνει επ αοριστον.Σκεφτηκα να ψαξω τις διεργασιες μηπως βρω καποια που να ανοιγει το συγκεκριμενο παιχνιδι(και να τη σβησω) αλλα δε βρηκα κατι.Οποιος εχει καμια ιδεα παρακαλω να με βοηθησει!! Δε ξερω αν βοηθησει πουθενα αλλα επειδη το game εχει ενα προβλημα με το save,το εκτελω ως διαχειριστης.Παρολα αυτα το προβλημα το παρουσιαζει με οποιο τροπο και αν το εκτελεσω). Ευχαριστω εκ των προτερων
Elem J Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας ! Εχω κατεβασει το NBA 2K11 και εχω ενα προβλημα οταν το εκτελω.Την πρωτη φορα εκτελειται κανονικα οταν ομως βγω απ το παιχνιδι και παω να ξαναμπω οχι μονο δν ανοιγει το game αλλα μου δειχνει οτι φορτωνει επ αοριστον.Σκεφτηκα να ψαξω τις διεργασιες μηπως βρω καποια που να ανοιγει το συγκεκριμενο παιχνιδι(και να τη σβησω) αλλα δε βρηκα κατι.Οποιος εχει καμια ιδεα παρακαλω να με βοηθησει!! Δε ξερω αν βοηθησει πουθενα αλλα επειδη το game εχει ενα προβλημα με το save,το εκτελω ως διαχειριστης.Παρολα αυτα το προβλημα το παρουσιαζει με οποιο τροπο και αν το εκτελεσω). Ευχαριστω εκ των προτερων
polonos1313 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει ήδη θέμα για το NBA 2K11.......... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=382577
polonos1313 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει ήδη θέμα για το NBA 2K11.......... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=382577
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Εχω κατεβασει το NBA 2K11... Χμμμ...Troubleshooting κατεβασμένων παιχνιδιών;Δεν επιτρέπονται τέτοια θέματα στο Insomnia.
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Εχω κατεβασει το NBA 2K11... Χμμμ...Troubleshooting κατεβασμένων παιχνιδιών;Δεν επιτρέπονται τέτοια θέματα στο Insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.