Προς το περιεχόμενο

acer και γραφηκα προβλημα

teodgeor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μετα απο format στο laptop και εγκατασταση οτι χρειαζονταν μου βγαζει προβλημα μολις παω να ανοιξω παιχνιδι:

Η επιταχυνση υλικου ειναι ειτε απενεργοποιημενη η δεν υποστηριζεται απο το προγραμμα οδηγησης της καρτας γραφικων σας ....και γραφει και να κανω εγκατασταση προσφατο προγραμμα οδηγησης.

Ειναι η δευτερη φορα που του κανω format την προηγουμενη δεν ειχα προβλημα, οτι βρηκα στην acer απο driner το περασα. και κατι αλλο παω να περασω πιο προσφατα drivers που βρισκω στην nvidia και δεν ανοιγει καθολου μετα η οθονη μου βγαζει χρωματιστες γραμμες στην εκκινηση και κανω επαναφορα συστηματος. Τι μπορω να κανω?

acer aspire 5920g

nvidia gforce 8600m gs

Ευχαριστω

Δημοσ.

Γεια σας μετα απο format στο laptop και εγκατασταση οτι χρειαζονταν μου βγαζει προβλημα μολις παω να ανοιξω παιχνιδι:

Η επιταχυνση υλικου ειναι ειτε απενεργοποιημενη η δεν υποστηριζεται απο το προγραμμα οδηγησης της καρτας γραφικων σας ....και γραφει και να κανω εγκατασταση προσφατο προγραμμα οδηγησης.

Ειναι η δευτερη φορα που του κανω format την προηγουμενη δεν ειχα προβλημα, οτι βρηκα στην acer απο driner το περασα. και κατι αλλο παω να περασω πιο προσφατα drivers που βρισκω στην nvidia και δεν ανοιγει καθολου μετα η οθονη μου βγαζει χρωματιστες γραμμες στην εκκινηση και κανω επαναφορα συστηματος. Τι μπορω να κανω?

acer aspire 5920g

nvidia gforce 8600m gs

Ευχαριστω

Δημοσ.

acer aspire 5920g

nvidia gforce 8600m gs

Ευχαριστω

Μια βοηθεια καποιος?

Δημοσ.

Μπαίνεις σε safe mod;Με εξωτερική οθόνη δουλεύει καλά;

Μάλλον πας για κάρτα γραφικών.Εξωτερική δεν είναι;Βγάλτην και ζέστανέ την κανα τρίλεπτο με πιστόλι θερμού αέρα.Αν δουλέψει,σίγουρα πας για αλλαγή.

παρκιαυτό.

Δημοσ.

Για να σου βγάζει αυτό ή

1.ΔΕΝ έκανες

εγκατασταση οτι χρειαζονταν

2. πριν είχες κάποιο driver που δεν ήταν της μαμάς.αλλά έκανε αυτό που ήθελες.

για το 1 πέρνα το directx από την σελίδα της windows

για το δύο θυμήσου ποιο ήταν.

Δημοσ.
Για να σου βγάζει αυτό ή

1.ΔΕΝ έκανες

το directx Το εχω περασει, το αλλο προσπαθω να βρω!!!

Για το φιλο πιο πανω σε safe mode μπαινω και κανω επαναφορα γιατι τα αρχεια για την καρτα γραφικων (εσωτερικη) που περναω ειναι λογικα λαθος και το laptop δεν ανοιγει εικονα καθολου

Δημοσ.
Για να σου βγάζει αυτό ή

1.ΔΕΝ έκανες

το directx Το εχω περασει, το αλλο προσπαθω να βρω!!!

Για το φιλο πιο πανω σε safe mode μπαινω και κανω επαναφορα γιατι τα αρχεια για την καρτα γραφικων (εσωτερικη) που περναω ειναι λογικα λαθος και το laptop δεν ανοιγει εικονα καθολου

Δημοσ.

Σε ρώτησα για να επιβαιβεώσω τον ισχυρισμό μου:

Ηρθε πριν καιρό ένα φιλαράκι που το laptop του είχε ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα με το δικό σου.Δηλαδή χρωματάκια σαν χίπυ του '60 με μεσκαλίνη.Είχε πάει πριν καιρό για "επισκευή" και παρήλθε το πλήρωμα του χρόνου.

Του έσβησα τους drivers της κάρτας (δεν έπαιζε παιχνίδια,δεν σήκωνε 3d σχέδια,δεν γενικά...) και άφησα τους Windowένιους.Δούλεψε ένα τρίμηνο έτσι και μετά ξανά μία απ' τα ίδια (rework).

Σε ό,τι έχω άποψη,είναι αυτά που ξέρω.

Δημοσ.

Σε ρώτησα για να επιβαιβεώσω τον ισχυρισμό μου:

Ηρθε πριν καιρό ένα φιλαράκι που το laptop του είχε ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα με το δικό σου.Δηλαδή χρωματάκια σαν χίπυ του '60 με μεσκαλίνη.Είχε πάει πριν καιρό για "επισκευή" και παρήλθε το πλήρωμα του χρόνου.

Του έσβησα τους drivers της κάρτας (δεν έπαιζε παιχνίδια,δεν σήκωνε 3d σχέδια,δεν γενικά...) και άφησα τους Windowένιους.Δούλεψε ένα τρίμηνο έτσι και μετά ξανά μία απ' τα ίδια (rework).

Σε ό,τι έχω άποψη,είναι αυτά που ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...