antonis_man Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Όπως λέει και ο τίτλος, θα κάνω μαθήματα σε αρχάριους και συγκεκριμένα ενήλικους και μεγαλύτερες ηλικίες. Θα τους δείξω τα βασικά: γενικά ο υπολογιστής (πληκτρολόγιο κλπ) Επιφάνεια εργασίας φάκελοι (δημιουργία, αντιγραφή, διαγραφή κλπ) λίγο Word, λίγο Excel, λίγο Internet Λίγο πολύ αυτό είναι το πλάνο. Θέλω να μου προτείνετε κάποια ύλη κάπως συγκεκριμένη. Να τονίσω ότι οι περισσότεροι έχουν από καθόλου έως λίγη επαφή με τους υπολογιστές.
antonis_man Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Όπως λέει και ο τίτλος, θα κάνω μαθήματα σε αρχάριους και συγκεκριμένα ενήλικους και μεγαλύτερες ηλικίες. Θα τους δείξω τα βασικά: γενικά ο υπολογιστής (πληκτρολόγιο κλπ) Επιφάνεια εργασίας φάκελοι (δημιουργία, αντιγραφή, διαγραφή κλπ) λίγο Word, λίγο Excel, λίγο Internet Λίγο πολύ αυτό είναι το πλάνο. Θέλω να μου προτείνετε κάποια ύλη κάπως συγκεκριμένη. Να τονίσω ότι οι περισσότεροι έχουν από καθόλου έως λίγη επαφή με τους υπολογιστές.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να πάρεις τα βιβλία του ecdl ..Τα είχα πάρει όταν ήμουν στην carriera .Και να βρεις από κει μέσα εσύ κεφάλαια που κρίνεις ότι είναι τα άκρως βασικά για να τους δείξεις.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να πάρεις τα βιβλία του ecdl ..Τα είχα πάρει όταν ήμουν στην carriera .Και να βρεις από κει μέσα εσύ κεφάλαια που κρίνεις ότι είναι τα άκρως βασικά για να τους δείξεις.
black_widow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Tα βιβλία του ECDL θα προτείνω και εγώ , είναι πολύ καλά για αρχάριους , έχουν και ασκήσεις για κάθε ενότητα . Ξέρω εκπαιδευτές που τα χρησιμοποιούν για να διδάξουν άσχετους με H/Y υπαλλήλους.
black_widow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Tα βιβλία του ECDL θα προτείνω και εγώ , είναι πολύ καλά για αρχάριους , έχουν και ασκήσεις για κάθε ενότητα . Ξέρω εκπαιδευτές που τα χρησιμοποιούν για να διδάξουν άσχετους με H/Y υπαλλήλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.