sonakias Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 απ οτι γνωριζω μερικα λαπτοπ εχουν δισκακι που δινεται με την αγορα τους κ μονο απ αυτο μπορουν να κανουν φορματ(και καλα...).δηλαδη εχουν καποιου ειδους προστασιας κ δεν αφηνει αλλο cd/dvd με λογισμικο να εγκατασταθει.ψαξε λιγακι στο νετ το μοντελο του λαπτοπ σου κ ολο κατι θα βρεις.η αλλη λυση ειναι να βγαλεις το σκληρο του κ να τον συνδεσεις σε desktop pc να κανεις φορματ στο σκληρο κ μετα τον βαζεις πισω στο μηχανιμα κ κανεις το σεταπ
Αbominable Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Οκ, Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα κοιτάξω εάν δουλεύει με usb, αλλιώς πάω για αγορά dvd reader.
Αbominable Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Οκ, Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα κοιτάξω εάν δουλεύει με usb, αλλιώς πάω για αγορά dvd reader.
michaelcom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Οκ, Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα κοιτάξω εάν δουλεύει με usb, αλλιώς πάω για αγορά dvd reader. Δες εχω κανει format σε λαπτοπ 10 χρονον με usb οποτε κατα 99% γινετε αλλα για πες μας λιγο το μοντελο και την μαρκα........
michaelcom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Οκ, Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα κοιτάξω εάν δουλεύει με usb, αλλιώς πάω για αγορά dvd reader. Δες εχω κανει format σε λαπτοπ 10 χρονον με usb οποτε κατα 99% γινετε αλλα για πες μας λιγο το μοντελο και την μαρκα........
Αbominable Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ωραία, αυτό με χαροποιεί (ότι θα γλυτώσω την αγορά). Θα τα βάλω αύριο το πρωί που θα το έχω δίπλα μου. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Αbominable Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ωραία, αυτό με χαροποιεί (ότι θα γλυτώσω την αγορά). Θα τα βάλω αύριο το πρωί που θα το έχω δίπλα μου. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Αbominable Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν το μοντέλο του laptop είναι Toshiba Satellite A200-1VM. Από το bios δεν υποστηρίζει boot από usb. Και από ότι είδα η σελίδα που έδωσε ο isay δουλεύει μόνο με boot από usb. (Εάν κατάλαβα καλά από όσα διάβασα.) Κάποια ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.