Προς το περιεχόμενο

Drivers m/b

Tonis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως επειδή έχω χάσει το cd με τους drivers της μητρικής μου,μπορώ μέσω ιντερνετ να φτιάξω ένα νέο cd με τους drivers που χρειάζεται η μητρική μου? Επίσης μπορείτε να μου πείτε ποιοι drivers είναι απαραίτητοι ώστε να τους κατεβάσω από το ίντερνετ και ποιους πρέπει να κάνω εγκατάσταση πρώτα μετά απο ένα format?

Η μητρική μου είναι η asus p5q pro.

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως επειδή έχω χάσει το cd με τους drivers της μητρικής μου,μπορώ μέσω ιντερνετ να φτιάξω ένα νέο cd με τους drivers που χρειάζεται η μητρική μου? Επίσης μπορείτε να μου πείτε ποιοι drivers είναι απαραίτητοι ώστε να τους κατεβάσω από το ίντερνετ και ποιους πρέπει να κάνω εγκατάσταση πρώτα μετά απο ένα format?

Η μητρική μου είναι η asus p5q pro.

Δημοσ.

Εδώ είσαι.

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=qH6ZSEJ8EPY6HoNU&templete=2

επιλέγεις λειτουργικό και εμφανίζονται οι drivers.

Ξεκινάς με chipset μετά drivers για την κάρτα γραφικών σου και τέλος Lan, Audio.

Σε κάθε εγκατάσταση κάνεις restart.

Δημοσ.

Εδώ είσαι.

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=qH6ZSEJ8EPY6HoNU&templete=2

επιλέγεις λειτουργικό και εμφανίζονται οι drivers.

Ξεκινάς με chipset μετά drivers για την κάρτα γραφικών σου και τέλος Lan, Audio.

Σε κάθε εγκατάσταση κάνεις restart.

Δημοσ.

Επειδή έκανα φορματ χθες και τους έβαλα με λάθος σειρά λες να έχει κάποιο πρόβλημα?

Γιατί στην διαχείρηση συσκευών μου βγάζει με θαυμαστικό τον ελεγκτή διαύλου sm.

Τους έχω κατεβάσει όλους απλά πληροφορακά ήθελα να ξέρω.

Αυτό γτ το cd που λέω ποιο πάνω γίνεται?

---------- Προσθήκη στις 21:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:53 ----------

Α και κάτι ακόμα νομίζω πως μου κάηκε η κάρτα ήχου μου γτ όταν βάζω τους drivers και αυτους απο την asus και αυτούς απο την realtek δεν μπορώ να ανοίξω το panel της καρτας μου.Μου έχει κάπως κιτρινισμένα τo exe RtHDVCpl.

---------- Προσθήκη 18-10-2010 στις 00:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 17-10-2010 στις 21:59 ----------

Δεν ξέρει κανένας?

Δημοσ.

Επειδή έκανα φορματ χθες και τους έβαλα με λάθος σειρά λες να έχει κάποιο πρόβλημα?

Γιατί στην διαχείρηση συσκευών μου βγάζει με θαυμαστικό τον ελεγκτή διαύλου sm.

Τους έχω κατεβάσει όλους απλά πληροφορακά ήθελα να ξέρω.

Αυτό γτ το cd που λέω ποιο πάνω γίνεται?

---------- Προσθήκη στις 21:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:53 ----------

Α και κάτι ακόμα νομίζω πως μου κάηκε η κάρτα ήχου μου γτ όταν βάζω τους drivers και αυτους απο την asus και αυτούς απο την realtek δεν μπορώ να ανοίξω το panel της καρτας μου.Μου έχει κάπως κιτρινισμένα τo exe RtHDVCpl.

---------- Προσθήκη 18-10-2010 στις 00:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 17-10-2010 στις 21:59 ----------

Δεν ξέρει κανένας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...