Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ethernet Με ethernet.το baudtec κανει το adsl Κομματι και ενα οποιοδηποτε αλλο wi fi adsl router Που μπορει να εχεις κανει μονο το wireless.αυτο το λεω αν εχεις κανενα που να σου περισσευει και ας ειναι οτι να ναι για να μην παρεις καινουριο. Μαλλον εχω πολλες ελειψεις. Δεν εχω καταλαβει τι συνδεουμε και με τι και με ποιο τροπο . Αυτη τη στιγμη το bautdtec ειναι συνδεδεμενο με τηλ γραμμη και με καλωδιο δικτυου με το pc. Μετα ?
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 αν παρεις το tp link βγαζεις το baudtec και βαζεις αυτο. αν εχεις τωρα καποιο παλιο wireless adsl router ειτε adsl over isdn ειτε να εχει προβλημα στο dsl μπορεις να το κανεις access point.to baudtec πανω σε αυτο με ethernet και μετα ειτε wireless ειτε με ethernet απο το αλλο ρουτερ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 αν παρεις το tp link βγαζεις το baudtec και βαζεις αυτο. αν εχεις τωρα καποιο παλιο wireless adsl router ειτε adsl over isdn ειτε να εχει προβλημα στο dsl μπορεις να το κανεις access point.to baudtec πανω σε αυτο με ethernet και μετα ειτε wireless ειτε με ethernet απο το αλλο ρουτερ. Οκ...Αυτο θα κανω.Δεν εχω αλλο wireless router. Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 αν δεν τον καλυψει σαν σταθεροτητα σαν adsl router μετα συζηταμε αυτο που λεγαμε πιο πανω
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 αν δεν τον καλυψει σαν σταθεροτητα σαν adsl router μετα συζηταμε αυτο που λεγαμε πιο πανω Ευχαριστω φιλε μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω.... Αρχισα ...στενες επαφες με Κοζανη στα 53 μου και θα ειμαι εκει απο Παρασκευη μεχρι Τριτη.Φυσικα παρεα και ο φορητος μου.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μια χαρα μια φορα εχω παει αλλλα ηταν ωραια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.