Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μια χαρά το περνάει παιδιά το εν λόγω δελτίο με το stream transport.

Μήπως σας το μπλοκάρει κανένα firewall;

Έδωσα το link, πάτησα start, περίμενα να εμφανιστεί το δελτίο και μου έδωσε το νέο λινκ από κάτω.

Πάτησα download και ξεκίνησε.

Όταν ξεκινήσει δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε το βίντεο. Το σταματάτε από το παράθυρο του stream trasport κια αφήνεται το downloader να το κατεβάσει όλο.

Η αναπαραγωγή έγινε με το vlc.

Ορίστε και το screenshot.

post-63324-129063131136_thumb.jpg

Το πρόγραμμα περνάει και τα βίντεο του ant1 (που με έφαγε η κυρά για να βλέπει το kismet).

Σου δουλευει τωρα;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Επανέρχομαι σε αυτο το θέμα αν και είναι παλιο. Θέλω να κατεβασω καποιες εκπομπες απο το υγεια  του mega channel για να μπορώ να τις δειξω στους μαθητές μου αφου δεν έχω δίκτυο στην τάξη. Εχω δοκιμασει πολλους τροπους για να κατεβασω τις εκπομπες. Με το jdownloader  απο το firefox, μεσω source και να βρω το αρχειο, μεσω το stream trasport αλλά τίποτα. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει? 

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος πως δουλευει?   Δοκιμασα τη version 4 αλλα δεν καταφερα κατι. Ενδιαφέρομαι για αυτην την εκπομπη. Θες να δοκιμασεις αν το κατεβαζει? και μου λες?

http://www.megatv.com/ygeia/default.asp?catid=21848&subid=2&pubid=32497972

Με την έκδοση 5 δοκίμασα και το κατεβάζει. Κάνατε επανεκκίνηση τον υπολογιστή μετά την εγκατάσταση του προγράμματος;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Να σαι καλα βρε φιλε. Το κατεβασα με Replay Media Catcher version 5

Το προγραμμα αυτο ειναι ελευθερο?

Και με αυτο μπορεις να κατεβασεις ακομα απο το MEGA?

Δημοσ.

Ενταξει. Το βρηκα. Κατεβαζω με τον internet download manager.

Αλλα εχω το εξης θεμα.

Ενω το εχω βαλει να μην ανοιγει με τα windows, οταν παω να κατεβασω μια φωτογραφια για παραδειγμα, ανοιγει το προγραμμα και η φωτογραφια κατεβαινει με αυτο.

Πως μπορω να το κανω να κατεβαζω φωτογραφιες, εγγραφα κ.α οπως κατεβαζα πριν εγκαταστησω τον  internet download manager?

Το βρηκα! 

Εδω! http://www.insomnia.gr/topic/427733-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-internet-download-manager/

Ευχαριστω την παρεα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...