mp210 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τελικά δούλεψε,η registry ήθελε καθάρισμα.Ευχαριστώ.
DriveeRR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μια χαρά το περνάει παιδιά το εν λόγω δελτίο με το stream transport. Μήπως σας το μπλοκάρει κανένα firewall; Έδωσα το link, πάτησα start, περίμενα να εμφανιστεί το δελτίο και μου έδωσε το νέο λινκ από κάτω. Πάτησα download και ξεκίνησε. Όταν ξεκινήσει δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε το βίντεο. Το σταματάτε από το παράθυρο του stream trasport κια αφήνεται το downloader να το κατεβάσει όλο. Η αναπαραγωγή έγινε με το vlc. Ορίστε και το screenshot. Το πρόγραμμα περνάει και τα βίντεο του ant1 (που με έφαγε η κυρά για να βλέπει το kismet). Σου δουλευει τωρα;
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Σου δουλευει τωρα; Ε, ενάμιση χρόνο μετά δεν ξέρω, μπορεί να τα άλλαξαν στο mega και το pc έχει φάει format από τότε.
soho1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας. Επανέρχομαι σε αυτο το θέμα αν και είναι παλιο. Θέλω να κατεβασω καποιες εκπομπες απο το υγεια του mega channel για να μπορώ να τις δειξω στους μαθητές μου αφου δεν έχω δίκτυο στην τάξη. Εχω δοκιμασει πολλους τροπους για να κατεβασω τις εκπομπες. Με το jdownloader απο το firefox, μεσω source και να βρω το αρχειο, μεσω το stream trasport αλλά τίποτα. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει?
thomasG4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Με το Replay Media Catcher (δεν είναι free) κατεβάζει κανονικά πάντως.
soho1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εισαι σιγουρος πως δουλευει? Δοκιμασα τη version 4 αλλα δεν καταφερα κατι. Ενδιαφέρομαι για αυτην την εκπομπη. Θες να δοκιμασεις αν το κατεβαζει? και μου λες? http://www.megatv.com/ygeia/default.asp?catid=21848&subid=2&pubid=32497972
thomasG4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εισαι σιγουρος πως δουλευει? Δοκιμασα τη version 4 αλλα δεν καταφερα κατι. Ενδιαφέρομαι για αυτην την εκπομπη. Θες να δοκιμασεις αν το κατεβαζει? και μου λες? http://www.megatv.com/ygeia/default.asp?catid=21848&subid=2&pubid=32497972 Με την έκδοση 5 δοκίμασα και το κατεβάζει. Κάνατε επανεκκίνηση τον υπολογιστή μετά την εγκατάσταση του προγράμματος;
soho1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Να σαι καλα βρε φιλε. Το κατεβασα με Replay Media Catcher version 5
kropilack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Να σαι καλα βρε φιλε. Το κατεβασα με Replay Media Catcher version 5 Το προγραμμα αυτο ειναι ελευθερο? Και με αυτο μπορεις να κατεβασεις ακομα απο το MEGA?
kropilack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει. Το βρηκα. Κατεβαζω με τον internet download manager. Αλλα εχω το εξης θεμα. Ενω το εχω βαλει να μην ανοιγει με τα windows, οταν παω να κατεβασω μια φωτογραφια για παραδειγμα, ανοιγει το προγραμμα και η φωτογραφια κατεβαινει με αυτο. Πως μπορω να το κανω να κατεβαζω φωτογραφιες, εγγραφα κ.α οπως κατεβαζα πριν εγκαταστησω τον internet download manager? Το βρηκα! Εδω! http://www.insomnia.gr/topic/427733-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-internet-download-manager/ Ευχαριστω την παρεα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα