manic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχω ιδεα γενικα απο τετοια θεματα οποτε για να βαλω ενα καινουργιο cd-player στο αυτοκινητο μ πρεπει να το παω σε καποιο μαστορα σωστα? γνωριζετε κανενα καλο συνεργειο για να μου τοποθετησουν ενα cd-player καθως και που μπορω να βρω να αγορασω ενα (παντα μιλαμε για πατρα)? υγ: εχω ενα opel astra του 2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχω ιδεα γενικα απο τετοια θεματα οποτε για να βαλω ενα καινουργιο cd-player στο αυτοκινητο μ πρεπει να το παω σε καποιο μαστορα σωστα? γνωριζετε κανενα καλο συνεργειο για να μου τοποθετησουν ενα cd-player καθως και που μπορω να βρω να αγορασω ενα (παντα μιλαμε για πατρα)? υγ: εχω ενα opel astra του 2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Έχω 2 Ο πρώτος είναι στην Κορίνθου, ανάμεσα στην Καποδιστρίου και στην Γ.Ολυμπιου, και έχω ακούσει ότι είναι καλός Ο δεύτερος (κι αυτός που θα σου έλεγα να πας) είναι "ο νάνος" (είναι όντως νάνος, κι έτσι τον ξέρουν όλοι στην Πάτρα) ο οποίος είναι στην Τσαμαδού, ανάμεσα Κορίνθου και την Κανακάρη. Καλές τιμές, και το κυριότερο, άψογο service. Μάστορας από τους λίγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Έχω 2 Ο πρώτος είναι στην Κορίνθου, ανάμεσα στην Καποδιστρίου και στην Γ.Ολυμπιου, και έχω ακούσει ότι είναι καλός Ο δεύτερος (κι αυτός που θα σου έλεγα να πας) είναι "ο νάνος" (είναι όντως νάνος, κι έτσι τον ξέρουν όλοι στην Πάτρα) ο οποίος είναι στην Τσαμαδού, ανάμεσα Κορίνθου και την Κανακάρη. Καλές τιμές, και το κυριότερο, άψογο service. Μάστορας από τους λίγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 σε ευχαριστω πολυ θα παω εκει (αυτος εκει εχει cd-player ktl ή θα πρεπει να τα παρω εγω?) και εσυ ceidas εεε? ποιο ετος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 έχει/φέρνει τα πάντα. Θα σου προτείνει κι αυτός κάποιες συσκευές, άκουσε τη συμβουλή του. Αναφέρομαι πάντα στον "νάνο" ω,ναι 5τής CEIDάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω πολυ θα παω την επομενη εβδομαδα.... (αντε τελειωνεις εσυ... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω πολυ θα παω την επομενη εβδομαδα.... (αντε τελειωνεις εσυ... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.