divinas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα παιδια ειμαι 18 χρονων και μπηκα στα τει λογιστικης αυτο ηθελα πριν 3 χρονια ηταν και επιθυμια του πατερα μου μου ελεγε οτι αν μπω εκει θα παρω αμαξι και τετοια !εγω ομωσ εδω και αρκετο καιρο θελω να ασχοληθω με τον χωρο τις αισθητικης και τις ομορφιας ειπα στον πατερα μου αντι για αμαξι να με γραψει σε καποιο ιεκ ιδιωτικο αλλα τπτ λεει θα παρατησω τν σχολη αν παω εκει.δεν εχω σκοπο να παρατησω το τει!ταυτοχρονα θελω σε καποιο δημοσιο ιεκ η οαεδ ξερετε αν γινετε αφου σπουδαζω σε τει να σπουδασω και εκει η μονη λυση ειναι ιδιωτικη σχολη? γτ αν ειναι ετσι....¨(¨(το ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δεν βρισκω απαντ
divinas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα παιδια ειμαι 18 χρονων και μπηκα στα τει λογιστικης αυτο ηθελα πριν 3 χρονια ηταν και επιθυμια του πατερα μου μου ελεγε οτι αν μπω εκει θα παρω αμαξι και τετοια !εγω ομωσ εδω και αρκετο καιρο θελω να ασχοληθω με τον χωρο τις αισθητικης και τις ομορφιας ειπα στον πατερα μου αντι για αμαξι να με γραψει σε καποιο ιεκ ιδιωτικο αλλα τπτ λεει θα παρατησω τν σχολη αν παω εκει.δεν εχω σκοπο να παρατησω το τει!ταυτοχρονα θελω σε καποιο δημοσιο ιεκ η οαεδ ξερετε αν γινετε αφου σπουδαζω σε τει να σπουδασω και εκει η μονη λυση ειναι ιδιωτικη σχολη? γτ αν ειναι ετσι....¨(¨(το ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δεν βρισκω απαντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.