Προς το περιεχόμενο

Έσκασε το CPU

eytyxhs098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τον σκοπο του τον πετυχε παντως....

αν και meaningless....

εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω ποιος ηταν ο σκοπος του...

πραγματικα, μας ειπε ψεματα και περα απο το γεγονος οτι προσπαθησαμε σαν μ@λ@κες να τον βοηθησουμε, κερδισε κατι????

τι να πω...

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πραγματικα, μας ειπε ψεματα και περα απο το γεγονος οτι προσπαθησαμε σαν μ@λ@κες να τον βοηθησουμε, κερδισε κατι????

τι να πω...

συμφωνω , αλλα γτ δεν εχει κλειδωσει ακομα αναρωτιεμαι .

Δημοσ.

τι να πω...

συμφωνω , αλλα γτ δεν εχει κλειδωσει ακομα αναρωτιεμαι .

Δημοσ.

τι να πω...

Στο WEB είσαι φιλαράκο...Τα πάντα μπορείς να συναντήσεις. Αυτό δεν ήταν τίποτα...:lol:

Δημοσ.

τι να πω...

Στο WEB είσαι φιλαράκο...Τα πάντα μπορείς να συναντήσεις. Αυτό δεν ήταν τίποτα...:lol:

Δημοσ.

ρε παιδιά μπορώ να μάθω και γω ποιος ήταν ο στόχος του?

το ότι μας κράτησε να γράφουμε δε λέει και κάτι και αυτός καθόταν και απάνταγε, πάντως υπάρχει και η πιθανότητα να λέει αλήθεια και οι φωτογραφίες να είναι ενδεικτικές επειδή π.χ. δεν είχε τρόπο να βγάλει φωτογραφία και να μπορεί να τη "φορτώσει στο pc", η απλώς βαριόταν να βγάλει ο ίδιος, ή ....

λέμε τώρα.... επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι και δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν άτομα που ηδονίζονται κάνοντας τον μ****α (με συγχωρείτε για τα αστεράκια)

εγώ προτείνω να απαντήσει ο ίδιος για να το ξεκαθαρίσει αλλιώς ban ανελέητο

Δημοσ.

ρε παιδιά μπορώ να μάθω και γω ποιος ήταν ο στόχος του?

το ότι μας κράτησε να γράφουμε δε λέει και κάτι και αυτός καθόταν και απάνταγε, πάντως υπάρχει και η πιθανότητα να λέει αλήθεια και οι φωτογραφίες να είναι ενδεικτικές επειδή π.χ. δεν είχε τρόπο να βγάλει φωτογραφία και να μπορεί να τη "φορτώσει στο pc", η απλώς βαριόταν να βγάλει ο ίδιος, ή ....

λέμε τώρα.... επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι και δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν άτομα που ηδονίζονται κάνοντας τον μ****α (με συγχωρείτε για τα αστεράκια)

εγώ προτείνω να απαντήσει ο ίδιος για να το ξεκαθαρίσει αλλιώς ban ανελέητο

Δημοσ.

Δεν πειράζει ρε παιδιά.....μόλις ένας συνάνθρωπός μας είχε για κάποιες ώρες κάποια προσοχή (σημασία) που ίσως εκεί έξω στον αληθινό κόσμο δεν έχει.....και σκαρφίζεται σενάρια στον ιντερνετικό κόσμο για να τραβήξει τα βλέμματα....

Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γυαλό :-D

Δημοσ.

Δεν πειράζει ρε παιδιά.....μόλις ένας συνάνθρωπός μας είχε για κάποιες ώρες κάποια προσοχή (σημασία) που ίσως εκεί έξω στον αληθινό κόσμο δεν έχει.....και σκαρφίζεται σενάρια στον ιντερνετικό κόσμο για να τραβήξει τα βλέμματα....

Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γυαλό :-D

Δημοσ.

thumbs up σε tim kai isay! hhaha.

Ευτύχη.. πως νιώθεις?

ψιλο ον τόπικ..

σχετικά με τη ΔΕΗ.. αν υπάρχει δεδικασμένο που είπε κάποιος, δεν είναι τόσο δύσκολο να δικαιωθείς.

Άλλο όμως θελω να ρωτήσω.. πως αποδεικνύεται οτι είναι πρόβλημα της ΔΕΗ?

Δημοσ.

thumbs up σε tim kai isay! hhaha.

Ευτύχη.. πως νιώθεις?

ψιλο ον τόπικ..

σχετικά με τη ΔΕΗ.. αν υπάρχει δεδικασμένο που είπε κάποιος, δεν είναι τόσο δύσκολο να δικαιωθείς.

Άλλο όμως θελω να ρωτήσω.. πως αποδεικνύεται οτι είναι πρόβλημα της ΔΕΗ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...