Προς το περιεχόμενο

Έσκασε το CPU

eytyxhs098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς δεν τους ενδιαφέρει εάν ευθύνεται η ΔΕΗ ή όχι! Ίσα-ίσα μπορεί να σου πουν ότι έχουν και UPS ή ακόμα καλύτερα πολύ πρίζα ασφαλείας αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν έγινε υπερφόρτωση από την ΔΕΗ αλλά κάποια μ.....ία έκανε το τροφοδοτικό !

Μήπως στην πρίζα σου δεν είναι περασμένη η γείωση ;

Όχι δεν έχει γειωση.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δυστυχώς δεν τους ενδιαφέρει εάν ευθύνεται η ΔΕΗ ή όχι! Ίσα-ίσα μπορεί να σου πουν ότι έχουν και UPS ή ακόμα καλύτερα πολύ πρίζα ασφαλείας αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν έγινε υπερφόρτωση από την ΔΕΗ αλλά κάποια μ.....ία έκανε το τροφοδοτικό !

Μήπως στην πρίζα σου δεν είναι περασμένη η γείωση ;

Όχι δεν έχει γειωση.

Δημοσ.
παιδια σιγουρα δε σε καλυπτουν αν κατι χαλασε λογω ΔΕΗ?

αν εσυ τους πας κατι χαλασμενο με εγγυηση, αυτοι θα ενδιαφερθουν αν εγινε λογω ΔΕΗ?

δε μου φαινεται πολυ λογικο αυτο.. και μου θυμιζει αυτοκινητα που προσπαθουν να μην τα καλυψουν λογω νοθευμενης βενζινης , αλλα με λιγο τσακωμο σκανε και στο φτιαχνουν

Αν χαλασε λογω ΔΕΗ αλλα δεν ειναι εμφανη τα αποτελεσματα,που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι, βλ.καρβουνο παντου,

νομιζω δεν ασχολουνται παραπανω και στο καλυπτουν.

Δημοσ.
παιδια σιγουρα δε σε καλυπτουν αν κατι χαλασε λογω ΔΕΗ?

αν εσυ τους πας κατι χαλασμενο με εγγυηση, αυτοι θα ενδιαφερθουν αν εγινε λογω ΔΕΗ?

δε μου φαινεται πολυ λογικο αυτο.. και μου θυμιζει αυτοκινητα που προσπαθουν να μην τα καλυψουν λογω νοθευμενης βενζινης , αλλα με λιγο τσακωμο σκανε και στο φτιαχνουν

Αν χαλασε λογω ΔΕΗ αλλα δεν ειναι εμφανη τα αποτελεσματα,που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι, βλ.καρβουνο παντου,

νομιζω δεν ασχολουνται παραπανω και στο καλυπτουν.

Δημοσ.

περαν των συνθηκων των οποιων εγινε ολη αυτη η ζημια

ψαξε λιγο στο web για reviews τροφοδοτικων coolermaster τα οποια σκανε μολις τα πρεσαρουν και για αναφορες σε προβληματα σε socket 1156 στις πρωτες παρτιδες με τα προβληματικα socket που ψηνανε procs με λιγο κλοκι αν θυμαμαι καλα ηταν απο την foxconn,ισως η αληθεια ειναι καπου στη μεση

γνωμη μου ενα ss απο την Mobo/socket και απο τον επεξεργαστη και mail απευθειας στην Intel μηπως και...

οσο για τις asus εχουνε 3 χρονια εγγυηση αλλα δε νομιζω για τετοια περιπτωση :P

Δημοσ.

ψαξε λιγο στο web για reviews τροφοδοτικων coolermaster τα οποια σκανε μολις τα πρεσαρουν και για αναφορες σε προβληματα σε socket 1156 στις πρωτες παρτιδες με τα προβληματικα socket που ψηνανε procs με λιγο κλοκι αν θυμαμαι καλα ηταν απο την foxconn,ισως η αληθεια ειναι καπου στη μεση

γνωμη μου ενα ss απο την Mobo/socket και απο τον επεξεργαστη και mail απευθειας στην Intel μηπως και...

Δημοσ.

Εγω θημαμε 1 χρόνο...εγω αύριο θα τα πάω να μου πουν αυτοπροσώπως ότι την έχω γα******..εντελώς....

Δημοσ.

Εγω θημαμε 1 χρόνο...εγω αύριο θα τα πάω να μου πουν αυτοπροσώπως ότι την έχω γα******..εντελώς....

Δημοσ.
Όχι δεν έχει γειωση.

Τροφοδοτούσες δηλαδή όλο το pc σου από απλή διπολική πρίζα χωρίς γείωση???

Ότι και να πούμε από εδώ και πέρα... :X

Δημοσ.
Όχι δεν έχει γειωση.

Τροφοδοτούσες δηλαδή όλο το pc σου από απλή διπολική πρίζα χωρίς γείωση???

Ότι και να πούμε από εδώ και πέρα... :X

Δημοσ.
Όχι δεν έχει γειωση.

αν δεν εχει γείωση και λίγα επαθες τότε... :X

πάντως απο τις εικόνες που βλέπω θεωρω οτι δεν παιζει να σε καλύψει καμια εγγυηση. Ισως αν εκανες φασαρια στη ΔΕΗ αλλα και πάλι αμφιβάλω για το αποτέλεσμα...

Δημοσ.
Όχι δεν έχει γειωση.

πάντως απο τις εικόνες που βλέπω θεωρω οτι δεν παιζει να σε καλύψει καμια εγγυηση. Ισως αν εκανες φασαρια στη ΔΕΗ αλλα και πάλι αμφιβάλω για το αποτέλεσμα...

Δημοσ.

Λίγο είναι να σκάσει ο επεξεργαστης και να καεί όλο το σηστημα.....;

Δημοσ.

Λίγο είναι να σκάσει ο επεξεργαστης και να καεί όλο το σηστημα.....;

Δημοσ.

Η γείωση είναι σαν το «λαστιχένιο σκουφάκι». Σε προστατεύει απο χοντρά λάθη που συνήθως είναι ανεπανόρθωτα ή κοστίζουν. Η μη χρήση (και των δυο) υποδηλώνει άγνοια κινδύνου αλλά για αυτό υπάρχει και το ρητό «Πάθημα - Μάθημα».

«Με'γεία» το καινούργιο tower (που θα αγοράσεις).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...