Προς το περιεχόμενο

Έσκασε το CPU

eytyxhs098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πακετο :-(

Μηπως εκανε καμια υπερταση απο τη Δεη?

Μου εχει καει τηλεοραση ετσι και το πισι νομιζω το εσωσε μια ασφαλεια που ειχα στην πριζα.

Δημοσ.

Μου εχει καει τηλεοραση ετσι και το πισι νομιζω το εσωσε μια ασφαλεια που ειχα στην πριζα.

Δημοσ.

και εγω κατι τετοιο υποψιαζομαι, η αλλιως τροφοδοτικο...

βεβαια αμα ειναι θεμα της ΔΕΗ θα πρεπει να εχουν χαλασει και αλλες συσκευες στο σπιτι, και φυσικα δεν σε καλυπτει η εγγυηση για τιποτα

αν παλι ειναι το τροφοδοτικο, η εγγυηση σε καλυπτει μονο για το τροφοδοτικο

Δημοσ.

και εγω κατι τετοιο υποψιαζομαι, η αλλιως τροφοδοτικο...

βεβαια αμα ειναι θεμα της ΔΕΗ θα πρεπει να εχουν χαλασει και αλλες συσκευες στο σπιτι, και φυσικα δεν σε καλυπτει η εγγυηση για τιποτα

αν παλι ειναι το τροφοδοτικο, η εγγυηση σε καλυπτει μονο για το τροφοδοτικο

Δημοσ.

Φιλαράκι Ευτύχη μπορεί να σου χάλασε μόνο το τροφοδοτικό. Τι δοκιμές έχεις κάνει μέχρι στιγμής;

Δημοσ.

Φιλαράκι Ευτύχη μπορεί να σου χάλασε μόνο το τροφοδοτικό. Τι δοκιμές έχεις κάνει μέχρι στιγμής;

Δημοσ.

Αφού σου λέω Έσκασε το CPU μυρίζει απαίσια και βγάζει κάτι μαύρες σκονες απο μέσα απο το σηδερακι τον έβγαλα ειχαι γεινει μαύρος απο πίσω...

Δημοσ.

Αφού σου λέω Έσκασε το CPU μυρίζει απαίσια και βγάζει κάτι μαύρες σκονες απο μέσα απο το σηδερακι τον έβγαλα ειχαι γεινει μαύρος απο πίσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...