Προς το περιεχόμενο

προβλημα με blue screen σε win 7

madas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 3-4 μερες συναρμολογησα το νεο μου pc (πρωτη φορα που το κανω μονος μου).οταν το ανοιξα ολα εδειχναν οκ, το εβαλα να μπουταρει απο το dvd και εκανα εγκατασταση τα win 7 pro τα 64.αφου εγινε οκ η εγκατασταση και ξεκινησα να περναω καποιους drivers μου πεταχτηκε η γνωστη blue screen των windows και το μονο που μπορεσα να συγκρατησω ηταν το win32k.sys. αφου εκανα restart μετα απο λιγη ωρα μου εκανε παλι το ιδιο. μετα απο δυο format και αφου εβγαλα και ξαναεβαλα τις μνημες και την καρτα γραφικων το προβλημα δεν λυθηκε. σημερα αποφασισα να βαλω τα win 7 ultimate 32 bit και αφου περασα ολους τους driver και καποια προγραμματα μου το ξανακανε κανα δυο φορες (βεβαια πιο σπανια σε σχεση με τα pro).μπορει να φταιει κατι απο hardware???μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση το bios???pleaseeee βοηθηστε με καθως δεν μπορω να βλεπω το νεο μου pc σε απραξια:shock::shock::shock::shock:

Υ.Γ:το συστημα μου ειναι:amd phenom ii x 6 1055t

Asus Socket AM3 M4A87TD

corsair xms3 ddr3 2x2gb 1333mhz

Samsung Spinpoint F3 1TB

Δημοσ.

Για αρχή μπες και κατέβασε τους τελευταίους driver για το pc.

Επίσης άλλαξε θέση στις ραμ και δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή μόνο με ένα dim καθε φορά.

Αν δεν βγάλεις άκρη και για να είσαι σίγουρος από θέμα ραμ ,τρέξε και ένα memtest (από cd)

Δημοσ.

Για αρχή μπες και κατέβασε τους τελευταίους driver για το pc.

Επίσης άλλαξε θέση στις ραμ και δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή μόνο με ένα dim καθε φορά.

Αν δεν βγάλεις άκρη και για να είσαι σίγουρος από θέμα ραμ ,τρέξε και ένα memtest (από cd)

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.καθως το προβλημα μου συνεχιζοταν αποφασισα να βγαλω το ενα dim οπως μου ειπε ο filip, και να το αφησω μονο με το αλλο, ομως το προβλημα παρεμενε.μετα ειπα να βγαλω το dim που ειχα πανω και να βαλω αυτο που αρχικα αφησα στην απεξω, και εδω και δυο μερες το pc λειτουργει ρολοι χωρις κανενα απολυτως bs.μολις βαζω πανω και την αλλη μνημη μου εμφανιζεται σχεδον αμεσως bs. ρε παιδια ειναι ελαττωματικη η μια μνημη απο το εργοστασιο???? και αν ναι θα με καλυψει η εγγυηση????(ρωταω επειδη εφτιαξα το pc μονος μου)

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.καθως το προβλημα μου συνεχιζοταν αποφασισα να βγαλω το ενα dim οπως μου ειπε ο filip, και να το αφησω μονο με το αλλο, ομως το προβλημα παρεμενε.μετα ειπα να βγαλω το dim που ειχα πανω και να βαλω αυτο που αρχικα αφησα στην απεξω, και εδω και δυο μερες το pc λειτουργει ρολοι χωρις κανενα απολυτως bs.μολις βαζω πανω και την αλλη μνημη μου εμφανιζεται σχεδον αμεσως bs. ρε παιδια ειναι ελαττωματικη η μια μνημη απο το εργοστασιο???? και αν ναι θα με καλυψει η εγγυηση????(ρωταω επειδη εφτιαξα το pc μονος μου)

• Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια ειναι ελαττωματικη η μια μνημη απο το εργοστασιο???? και αν ναι θα με καλυψει η εγγυηση????(ρωταω επειδη εφτιαξα το pc μονος μου)

Nαι και ναι.Μην σου φαινεται περιεργο πως καινουριες μνημες μπορει να εμφανισουν προβλημα.Ποτέ δεν πρεπει να σκεφτομαστε "ειναι καινουριο το x part,αρα δεν εχει προβλημα".

Oσον αφορα την εγγυηση,φυσικα και σε καλυπτει αρκει να εχεις την αποδειξη αγορας.

• Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια ειναι ελαττωματικη η μια μνημη απο το εργοστασιο???? και αν ναι θα με καλυψει η εγγυηση????(ρωταω επειδη εφτιαξα το pc μονος μου)

Nαι και ναι.Μην σου φαινεται περιεργο πως καινουριες μνημες μπορει να εμφανισουν προβλημα.Ποτέ δεν πρεπει να σκεφτομαστε "ειναι καινουριο το x part,αρα δεν εχει προβλημα".

Oσον αφορα την εγγυηση,φυσικα και σε καλυπτει αρκει να εχεις την αποδειξη αγορας.

Δημοσ.
. ρε παιδια ειναι ελαττωματικη η μια μνημη απο το εργοστασιο???? και αν ναι θα με καλυψει η εγγυηση????(ρωταω επειδη εφτιαξα το pc μονος μου)

Αν εχεις αγοράσει ενα ελαττωματικό εξάρτημα δεν εχει να κάνει αν το βάλεις εσυ στο pc σου, αρκεί φυσικά να μην διαπιστωθεί οτι το εξάρτημα εχει χαλάσει απο δική σου υπαιτιότητα..

Να πας πίσω την μνημούλα και να πάρεις άλλη, η εγγύηση σε καλύπτει κανονικά !

Δημοσ.
. ρε παιδια ειναι ελαττωματικη η μια μνημη απο το εργοστασιο???? και αν ναι θα με καλυψει η εγγυηση????(ρωταω επειδη εφτιαξα το pc μονος μου)

Αν εχεις αγοράσει ενα ελαττωματικό εξάρτημα δεν εχει να κάνει αν το βάλεις εσυ στο pc σου, αρκεί φυσικά να μην διαπιστωθεί οτι το εξάρτημα εχει χαλάσει απο δική σου υπαιτιότητα..

Να πας πίσω την μνημούλα και να πάρεις άλλη, η εγγύηση σε καλύπτει κανονικά !

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, σε καλύπτει η εγγύηση...

Απλά δοκίμασε την ραμ που δουλεύει, σε όλα τα σλοτ της μητρικής για να είσαι σίγουρος οτι φταίει το δεύτερο dimm και όχι το σλοτ της μητρκής... (Ξέρω, είναι αρκετά απίθανο αλλά ποτέ δν ξέρεις :rolleyes: )

Δημοσ.

Απλά δοκίμασε την ραμ που δουλεύει, σε όλα τα σλοτ της μητρικής για να είσαι σίγουρος οτι φταίει το δεύτερο dimm και όχι το σλοτ της μητρκής... (Ξέρω, είναι αρκετά απίθανο αλλά ποτέ δν ξέρεις :rolleyes: )

Δημοσ.

σε ολα τα slot το δοκιμασα, και σε ολα μου εβγαζε προβλημα.

κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι οτι αμα τους την γυρισω πισω θα πρεπει να τους δωσω και την αλλη η μονο την ελαττωματικη?????

Δημοσ.

σε ολα τα slot το δοκιμασα, και σε ολα μου εβγαζε προβλημα.

κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι οτι αμα τους την γυρισω πισω θα πρεπει να τους δωσω και την αλλη η μονο την ελαττωματικη?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...