Προς το περιεχόμενο

Honda Astrea καλο για αρχαριο;

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα μηχανακι ειναι,εγω ψαχνω απο τον ιουνιο και δε βρισκω..και συ το χεις στη αποθηκη και το σκέφτεσαι ?!?!? :) οπως ειπαν τα παιδια παραπανω,θελει τα σχετικα σερβις του,αλλα ειναι μια χαρα μηχανακι !! κ για το στρογγυλοφαναρο απλα respect :D .. Μη το σκεφτεσαι καθολου αφου το χεις στη αποθηκη σου!

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μια χαρα μηχανακι ειναι,εγω ψαχνω απο τον ιουνιο και δε βρισκω..και συ το χεις στη αποθηκη και το σκέφτεσαι ?!?!? :) οπως ειπαν τα παιδια παραπανω,θελει τα σχετικα σερβις του,αλλα ειναι μια χαρα μηχανακι !! κ για το στρογγυλοφαναρο απλα respect :D .. Μη το σκεφτεσαι καθολου αφου το χεις στη αποθηκη σου!

Δημοσ.

αν δεν το θες να σου δωσω 100ε να το παρω εγω οπως ειναι:P

Οριστε το σε τι κατασταση βρισκεται τωρα.

17102010083.jpg

17102010081.jpg

17102010080.jpg

[/url].

200:P........

Δημοσ.

αν δεν το θες να σου δωσω 100ε να το παρω εγω οπως ειναι:P

Οριστε το σε τι κατασταση βρισκεται τωρα.

17102010083.jpg

17102010081.jpg

17102010080.jpg

[/url].

200:P........

Δημοσ.

Ρε αφήστε ήσυχο το μηχανάκι του παιδιού.

Παίχτε με το δικό σας... (μηχανάκι :P )

GeorgeMan αναμένουμε photo με moto modding.

Ελπίζω να μην του αλλάξεις και αυτού τα φώτα στο o/c. :P

/sc

Δημοσ.

/sc

θα το ανατιναξει δηθεν και θα βαζει google-φώτο οπως ειδα σημερα σε αλλο topic ;) :P

Δημοσ.

μαλλον αργησα και το τοπικ εχει προχωρησει να πω μονο οτι το grand ειναι ενα υπεροχο μηχανακι,επισης οσοι επισημαινουν τον κινδυνο κλοπης εχουν δικιο ,εχω ενα στο μαγαζι που δουλευω ευκαιριακα και το φοβαμαι μην μου το παρουνε πιο πολυ απο το δικο μου το 500,καλοριζικος και οπου κολησεις εδω ειμαστε (εστω και με καθυστερηση !)

στα ανταλακτικα φλαντζες orings κτλ προτιμησε τα ακριβα

• Moderators
Δημοσ.
δινω 400 :P

Agreed! :P

/sc

Μαλλον αργησα να το δω. Sorry, no pics. :-(

Ανοιχθηκε κεφαλη, βγηκαν ολα και καθαριστηκαν απο το πιστονι κι εμπρος, αλλαχθηκαν ολες οι ξεραμενες φλατζες, μπηκε λαδακι.

Το παπακι πηρε μπρος, αλλα κατι κοπαναει.

Ξαναλυθηκε, ρυθμιστηκαν λιγο καλυτερα οι βαλβιδες, αλλαχθηκαν και τα κοκορακια και ξαναδεθηκε.

Παλι κατι κοπαναει, αλλα ΟΧΙ απο τη μηχανη τελικα, μαλλον λαθος ειχα ακουσει την πρωτη φορα. Θα αλλαξω και το καρμπυρατερ μπας και εχει κι εκει κανενα προβλημα και θα δω. Εκτος απο το κοπανηματακι που ακουγεται, δουλευει (και τραβαει) μια χαρα. Απλα πρεπει να το κοιταξω και αυτο να δω τι ειναι...

μαλλον αργησα και το τοπικ εχει προχωρησει να πω μονο οτι το grand ειναι ενα υπεροχο μηχανακι,επισης οσοι επισημαινουν τον κινδυνο κλοπης εχουν δικιο ,εχω ενα στο μαγαζι που δουλευω ευκαιριακα και το φοβαμαι μην μου το παρουνε πιο πολυ απο το δικο μου το 500,καλοριζικος και οπου κολησεις εδω ειμαστε (εστω και με καθυστερηση !)

στα ανταλακτικα φλαντζες orings κτλ προτιμησε τα ακριβα

Grand με δισκοφρενο παρακαλω :P

Τοσο πολυ με τις κλοπες πια; Πωπωπω!!

Μηπως εχεις καμια ιδεα τι μπορει να κοπαναει; Ακουγεται εντονα, ρυθμικα (αναλογα το γκαζι) και πολυ κοφτα (μικρης διαρκειας). Δεν ειναι απο τη μηχανη ομως, 2 φορες την ελυσα και δουλευει αψογα. Επισης, με τη μιζα και χωρις καρμπυρατερ δεν ακουγεται κατι....

Δημοσ.

το μηχανακι ειναι απο καινουργιο στα χερια των δικων σου? ποσα χλμ εχει κανει?

ελεγξε το μπουζι αν ειναι σωστη η καυση

μηπως παιρνει αερα απο την εισαγωγη μεταξυ καρμπ και κυλινδρου

παμε στα χειροτερα καδενα η εχει κολησει ο τεντωτηρας

μπιελα?

αμα συμπλεξης δηλ πατησης τον λεβιε χωρις να βαλης ταχυτητα αλαζει ηχο?

οτιδηποτε αλλο κουφο ψαξε μηπως ειναι κατι λασκα

μπορεις να ανεβασεις μια ηχογραφηση στο youtube

αν ναι βαλτο μπροστα ρελαντι και ανοιξε λιγο 1-2 φορρες προοδευτικα μηπως ακουγεται

τελευταια λυση αν δεν βρης ακρη κατεβαινεις με το παπι καλλιθεα να το ακουσουμε γιαυτο συνενογιομαστε με πμ

Δημοσ.

Μιας κι αναφέρετε τριγμούς. Κάτι κρόταλα που ακούγονται από κινέζικα παπιά και γουρούνες μόλις περνάνε με το γκάζι σε υψηλές στροφές, τί είναι; Σαν δύο μέταλα να βαράνε ακανόνιστα μαζί;

Δημοσ.

George καταρχας εισαι εγκληματιας που αφηνες τετοιο εργαλειο παρατημενο τοσα χρονια!Αντε καλες βολτες

Τωρα για τον θορυβο , αμα ειναι κατι απο τον κινητηρα συνηθως ο ηχος αλλαζει οταν ζεσταθει η μηχανη. Αμα κανει τον ιδιο ζεστο-κρυο τοτε μαλλον δεν ειναι απο εκει.

Ελενξε και συμπλεκτη -''δυναμο'' που ειναι και αυτα περιστρεφομενα μερη και μπορει και εκει να εχει χαλαρωσει κατι. Αν δεν βρεις τι ειναι αστο ετσι, honda ειναι δεν εχει αναγκη για τα επομενα 203 χρονια...(μονο καλο λαδακι και γρασσαρισμα τις ντιζες!)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι απο καινουριο. 76000 αισιως χιλιομετρα, αλλα δουλευε αστεράτα πριν το φανε οι σκονες :-D

Εχω αλλαξει μπουζι.

Αερας απο τις βαλβιδες δεν περνάει, ουτε υγρο. Πριν περνουσε (πριν το δοκιμασω) και τις εβγαλα και τις ετριψα.

Αερας να μπαινει απο αλλου δεν παιζει, εχουν αλλαχθει ολες οι φλατζες με καινουριες.

Με την κεφαλη επανω, αλλα χωρις μπουζι και καρμπυρατερ, δοκιμαζοντας 1-2 μανιβελιες μονο και μονο για να ακουσω αν κοπαναει, δεν ακουγεται τιποτα. (Αρα δεν κοπαναει κατι απο εκει - πλεον με τα νεα κοκορακια και τη σωστη ρυθμιση των βαλβιδων ειμαι σχεδον σιγουρος).

Δεν εχει λεβιε για τον συμπλεκτη - παπακι ειναι :P

Δηλαδη με το που μπει μπουζι και καρμπυρατερ αρχιζουν τα κουλα ηχητικα κοπανηματακια. Χωρις συμπιεση δεν ακουγεται κατι.

Να κατεβω να το παπι βριλησσια καλλιθεα χωρις διπλωμα ειναι κομματακι δυσκολο :P

@lary7:

Εγκληματιας εγκληματιας :P

Το εκανα 10 λεπτα κατι γυρους σε ενα αδειο παρκινγκ για να ζεσταθει και κανει ακριβως το ιδιο κοπανημα και ζεστο.

Μμμ λες να ειναι δυναμο?Δεν το ειχα σκεφτει. Ο συμπλεκτης καλος μου ακουγεται και χωρις συμπιεση που εκανα κατι δοκιμες.

Δημοσ.

Αμα το κοπανημα αυξανεται με το γκαζι τοτε ειναι κατι που κινειται.

Αμα στο κανει και με ταχυτητα και με νεκρα τοτε μαλλον δεν ειναι ο συμπλεκης.Αρα μενει το δυναμο και τα γραναζια που εχει στο κιβωτιο.

Νομιζω μπορεις να αφαιρεσεις τα πλαινα καπακια και να το δουλεψεις βλεποντας το δυναμο αλλα για σιγουρια δες σε κανενα forum πως λυνεται.

Υστατη λυση πας σε ενα μαστορα αλλα χανεις την ικανοποιηση να το φτιαξεις μονος σου.....

Αμα ηταν απο αερα ο θορυβος δεν θα ηταν σαν κοπανημα αλλα σαν ρουφηγμα, επανω εχει το μανισιο φιλτρο ?Αν εχει καμια χωανη τοτε θα ακους και απο εκει ενα θορυβο.

Κατι αλλο δεν μου ερχεται αλλα ακομα και ετσι γρηγορα διπλωμα, κρανος και jacket και καλες βολτες, θα το ερωτευθεις πιστευω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...