trilos021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ ένα ελληνικο κατανοητό tutorial για την $_GET ;
Seldimi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο Χρήση της POST και GET Και ότι απορία έχεις ρίξ'την εδώ
trilos021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής:έχω φτιάξει ένα οριζόντιο μενού το οποίο ανάλογα με το τι θα πατηθεί εμανίζει το αντίστοιχο content στο div #main(αυτο το έκανα με jquery)αυτό που θέλω είναι το εξής.Το αρχείο php που εμφανίζεται μέσα στο div περιέχει άλλα 2 υπο-divs.στα αριστερά ένα μενού και στα δεξια ο χώρος που θα εμφανίζεται το περιεχόμενο.πως μπορώ πχ αν πατηθεί απο το αριστερό μενου το κουμπί about να εμφανίζεται δεξια το about.php αλλα και στο url το http://www.mydomain.gr/index?about.php?
Seldimi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 μπορείς να βάλεις για link στο menu index.php?page=about και στον κώδικα σου να καλείς include $_GET['page].".php"; Απλά αυτός ο τρόπςο δεν είναι ασφαλής σκέτος, οπότε μπορείς να το προσταέψεις ως εξής Φτιάχνεις ένα array με τις έγκυρες σελίδες. $valid=array("index","about"); και ελέγχεις $page=htmlspecialchars($_GET['page']); if (in_array($page,$valid)) { include $page."php"; }else { echo "error"; }
trilos021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 φίλε μου το κατάφερα,,,πραγματικά με έσωσες.ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.