Προς το περιεχόμενο

Αγορα macbook pro 13,3

markxcsd7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μες τη βδομαδα θα αγορασω το 1ο μου mac:devil:. Θα παρω το macbook pro των 1259€. Επειδη θελω να τρεχω autocad στο Os X και φεσπα στα win 7(bootcamp), φανταζομαι οτι αντεχει σωστα; Εχει καποιος εμπειρια με αυτα τα προγραμματα σε mac; Και για μετα απο 2 χρονια; Η μηπως να σκεφτω κατι σε ι5; Επισης τα win παιζουν κανονικα με bootcamp(drivers e.t.c. δεν χρειαζονται; ). Λειτουργουν καλα;

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Μες τη βδομαδα θα αγορασω το 1ο μου mac:devil:. Θα παρω το macbook pro των 1259€. Επειδη θελω να τρεχω autocad στο Os X και φεσπα στα win 7(bootcamp), φανταζομαι οτι αντεχει σωστα; Εχει καποιος εμπειρια με αυτα τα προγραμματα σε mac; Και για μετα απο 2 χρονια; Η μηπως να σκεφτω κατι σε ι5; Επισης τα win παιζουν κανονικα με bootcamp(drivers e.t.c. δεν χρειαζονται; ). Λειτουργουν καλα;

Ευχαριστω.

το συγκεκριμενο μηχανημα το πηρα πριν 10 μερες και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,τα προγραμματα που λες δεν τα εχω δοκιμασει οποτε δεν εχω γνωμη,οσο για τα 7αρια επειδη τα εχω βαλει μεσω bootcamp τρεχουν μια χαρα με ολους τους drivers κανονικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...