asterakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα σε ολη την παρεα.. Εδω και καιρο ψαχνομαι για αγορα νεου λαπτοπ.. εχω καταληξει σε δυο μοντελα της Sony.. το ενα με επεξεργαστη intel pentium p6000 και το αλλο εχει Amd Athlon™ II Dual-Core Processor P340... και τα δυο εχουν την ιδια τιμη..το θεμα ειναι πως το ενα εχει καποιες παραπανω θυρες αλλα εχω καποιες αμφιβολιες για τον επεξεργαστη και μεχρι αυριο πρεπει να εχω αποφασισει... σας παραθετω και τα λινκ των μοντελων για να μπορεσετε να συγκρινετε. 1)http://progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=161211&proionID=7813 2)http://progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=161211&proionID=7873 Ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε. Κώστας.
Blueyed Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ο Pentium P πρέπει να είναι ελαφρά καλύτερος απο τον Athlon 340, αλλά με μεγαλύτερη κατανάλωση (35 προς 25 watt). Επίσης είναι στα 32nm αντι 45 του athlon. H γραφικών του vaio με τον pentium είναι καλύτερη απο του athlon. Στη θέση σου θα έπαιρνα τον pentium εφόσον η τιμή είναι ίδια...
panos9553 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα παιδια.. Κωστα απο αυτα τα 2 οντως και εγω θα επαιρνα τον pentium οπως ειπε ο Blueyed.Αλλα και οι 2 ειναι πολυ αδυναμοι επεξεργαστες για τα 700 ευρω..και οι καρτες γραφικων πολυ μικρες.... Με αυτα τα χρηματα παιρνεις κατι παρα πολυ πιο δυνατο...που θα σου αντεξει στον χρονο..π.χ.http://www.skroutz.gr/s/255060/Toshiba-Satellite-L505-13N.html# μπορουμε να βρουμε και αλλα αν θες..
asterakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Φιλε πανο, ευχαριστω για την απαντηση. Το ξερω πως με τα ιδια χρηματα μπορω να παρω κατι καλυτερο ομως στη συγκεκριμενη φαση χρειαζομαι Viao οπως δηποτε, και επειδη το θελω για το σχολειο δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω παραπανω χρηματα.. Με τα ιδια χρηματα εβρισκα i5 αλλα εχω φαει κολλημα με τα Vaio..
panos9553 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Φιλε πανο, ευχαριστω για την απαντηση. Το ξερω πως με τα ιδια χρηματα μπορω να παρω κατι καλυτερο ομως στη συγκεκριμενη φαση χρειαζομαι Viao οπως δηποτε, και επειδη το θελω για το σχολειο δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω παραπανω χρηματα.. Με τα ιδια χρηματα εβρισκα i5 αλλα εχω φαει κολλημα με τα Vaio.. Κοιτα ο καθε ενας παιρνει οτι θελει...και αυτο ειναι το σωστο...απο την αλλη ομως,(περα απο τις δυνατοτητες τους)μην νομιζεις πως αυτα τα vaio σε αυτα τα λεφτα οτι ειναι ποιο μουρατα απο καποια αλλα.. Επισης θα ειναι κριμα να μην μπορεις να παιξεις και ενα games αξιοπρεπως ή να μην ειναι γρηγορο γενικα...το θεμα ειναι να μην το μετανιωσεις... Οτι και να παρεις φιλε Κωστα σου ευχομαι καλοδουλευτο... ---------- Προσθήκη στις 15:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- Ακιρο,λαθος! Φιλε ektor,κοιταξα και εγω πριν λιγο να του το στειλω αλλα δεν υπαρχει στο συγκεκριμενο site..αλλα μονο στα αλλα που ειναι πανω απο 900 ευρω..πολυ κριμα γιατι ειναι δυνατο μηχανημα...
asterakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ ολους για την απαντηση σας.. Πανο συνηθως δεν παιζω παιχνιδια στον υπολογιστη δεν ειμαι και πολυ φιλος βεβαια η σκεψεις σου ειναι σωστες.. νασται καλα παιδια.. με βοηθησατε να καταληξω
ektor7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Φιλε ektor,κοιταξα και εγω πριν λιγο να του το στειλω αλλα δεν υπαρχει στο συγκεκριμενο site..αλλα μονο στα αλλα που ειναι πανω απο 900 ευρω..πολυ κριμα γιατι ειναι δυνατο μηχανημα... Πραγματι ειναι κριμα! Δυστυχος αναγκαστικα να το κανω edit!
panos9553 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Πραγματι ειναι κριμα!Δυστυχος αναγκαστικα να το κανω edit! Εχεις δικιο ektor...αλλα τι να κανουμε.. Το qosmio τι λεει?Εισαι ευχαριστημενος?Δυνατο μηχανημα ε?
asterakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Παιδια αυτο πιστευετε ειναι καλυτερο απο το pentium p6000 η πανω κατω ειναι τα ιδια? http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=161211&Apo=&Eos=&proionID=7874
ektor7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εχεις δικιο ektor...αλλα τι να κανουμε..Το qosmio τι λεει?Εισαι ευχαριστημενος?Δυνατο μηχανημα ε? Προς το παρων,ολα μια χαρα! Ο ι7 ειναι πολλης γι'αυτα που ζητω!Και αυτο που ηθελα να πω,πανω σ'αυτο,ειναι οτι σε ενα λαπτοπ δε περνεις μονο κατι που θα καλυψει τις σημερινες μας αναγκες,αλλα κοιταμε και λιγο το αυριο! Εγω το πηρα για gaming кαι τελικα παιζω μονο fifa/pro,αλλα νιωθω τουλαχιστον πιο σιγουρος με της gts 360m και δε μπαινω καν στην διαδικασια να κοιταξω,αν ενα παιχνιδι θα μου τρεξει ή οχι! ---------- Προσθήκη στις 16:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:21 ---------- Παιδια αυτο πιστευετε ειναι καλυτερο απο το pentium p6000 η πανω κατω ειναι τα ιδια? http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=161211&Apo=&Eos=&proionID=7874 Καλυτερο ειναι!Αλλα για τα σημερινα δεδωμενα δεν πας με 700ευρο κατω απο ι3 και μια πολυ πιο καλη кαρτα γραφικων απο την 5470! Γιατι δε περιμενεις ακομη λιγο για να βγουν τα καινουρια μοντελα της σονη?Ισος με λιγα ευρο παραπανω,να παρεις ενα πολυ πιο δυνατο μηχανημα και να σου κρατησει αξιοπρεπος πολυ μεγαλυτερο διαστημα!
asterakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορω να περιμενω γιατι κανουμε προγραμματισμο φετος στο σχολειο και εχουμε ξεκινησει ηδη και το χριαζομαι αμεσα.. φιλαρακι μπορεις να με βοηθησεις λιγο? http://www.progressive.gr/lista.asp?katigoriaID=161211#contentStart θελω να το παρω απο το συγκεκριμενο μαγαζι,, μπορεις εαν θελεις να ψαξεις λιγο και να μου προτινεις ενα μεχρι 750 ευρω το πολυ που κατα την γνωμη σου ειναι καλο? Θα σου ημουν ευγνωμων.
ektor7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ειναι υποχρεοτικα μονο απ'αυτο το καταστιμα ή δε παιζει ρολο? Σονι μονο ή και κατι αλλο ποιοτικο?
ektor7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ειναι υποχρεοτικα μονο απ'αυτο το καταστιμα ή δε παιζει ρολο? Σονι μονο ή και κατι αλλο ποιοτικο?
asterakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ναι πρεπει απο αυτο γιατι ειναι γνωστοι μας αυτοι που το εχουν και τους εχουμε υποχρεωση.. οχι ας μην ειναι Sony δεν πειραζει.. αρκει να ειναι κατα την γνωμη σου ικανοποιητικο για την τιμη του και ποιοτικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.