Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου για Mac

GamerManiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πρόσφατα αγορασα 2 denon s700 και τον μικτή behringer Djx750.Προσπαθώ να βρω μια καλή κάρτα ήχου μιας και που θα συνδεθεί στο mac μου.Επίσης Ξέρετε κανενα καλο προγραμματακι για την μίξη των τραγουδιών;

Δημοσ.

Οι κάρτες της M-AUDIO είναι καλή περίπτωση.

Για προγράμματα υπάρχουν το Cubase και το Logic. Εξίσου καλά. Το Logic έχει το πλεονέκτημα ότι φτιάχνεται από εταιρία της Apple και είναι ειδικά για Mac και μόνο. Επίσης, έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε plug-ins. Το Cubase έχει κάποιες λειτουργίες που κάποιοι θεωρούν must κτλ. Γενικά ότι και να διαλέξεις από τα δύο, είναι επαγγελματική λύση.

Για πιο απλά πράγματα (αν δεν έχεις απαιτήσεις), μπορείς να χρησιμοποιήσεις το απλό και δωρεάν GarageBand που έχει κάθε Mac και είναι στην ουσία ένα "μικρό Logic".

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις μερικά βασικά πράγματα για να μπορείς να χειρίζεσαι το Cubase, μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω webinar που διοργανώνω:

Cubase/Sibelius/MacOSX

Ή μπορείς να ψάξεις και μόνος σου στο ίντερνετ.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, το θέμα είναι πόσα λευτά θες να δώσεις εσύ. Προσοπηκά δουλευω με μία m-audio fast track pro και χρησιμοποιό το ableton για τα live μου. Εσυ προφανός θα θές να χρησιμοποιείσεις τις cdιερες που αγώρασες οπότε πας στην λύση του timecode cd και καθ' αυτού προγράμματα τύπου serato scratch live ή (κατά την γνώμη μου καλύτερα ) του traktor. Οπότε σου προτίνω είτε την audio 4 που κοστήζει γύρο στα 200 ευρό ή ακόμα καλήτερα την audio 8 που κοστίζει γύρο στα 350 ευρό. Οι δύο τελευταίες δουλεύουν άριστα με το traktor ή τον virtual dj με timecode cds, αλλά και άλλα προγράμματα recording όπως το ableton ή το cuebase, logic. Εάν θες μια φτηνή λύση τότε κοίτα αυτήν esi maya 44 usb που κοστείζει κοντά στα 120 ευρό αλλά και αυτό για να δεις πως να την συνδεσείς με το traktor

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 11 Δεκεμβρίου 2010 - Διπλό μήνυμα ή θέμα
Κρυμμένο από parsifal, 11 Δεκεμβρίου 2010 - Διπλό μήνυμα ή θέμα

Ένας πολύ καλός φίλος μου είναι κιθαρίστας και κάνει και μικρές παραγωγές με το Logic. Έχει αυτήν την apogee γιοα την κιθάρα του και είναι πολύ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις ούτε ξέρω και πολλά από μουσική, αλλά αν θέλεις κάτι τον ρωτάω.

Δημοσ.

Ένας πολύ καλός φίλος μου είναι κιθαρίστας και κάνει και μικρές παραγωγές με το Logic. Έχει αυτήν την apogee γιοα την κιθάρα του και είναι πολύ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις ούτε ξέρω και πολλά από μουσική, αλλά αν θέλεις κάτι τον ρωτάω.

Δεν είναι οτι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, αλλά λειτουργεί απροβλημάτιστα και πάρα πολύ καλά και σωστά σε Mac. Κάνε μια βόλτα και δες το.

http://www.elina.gr/0050000469/conectiv-with-vinyl-cd-pack.html

http://www.gpanagopoulos.com/eshop/m-audio-torq-conectiv-cd-vynil.html

Δημοσ.

Δεν είναι οτι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, αλλά λειτουργεί απροβλημάτιστα και πάρα πολύ καλά και σωστά σε Mac. Κάνε μια βόλτα και δες το.

http://www.elina.gr/0050000469/conectiv-with-vinyl-cd-pack.html

http://www.gpanagopoulos.com/eshop/m-audio-torq-conectiv-cd-vynil.html

Πολύ καλή περίπτωση είναι και η Saffire της Focusrite,

αλλά εξαρτάται από το τί θες να κάνεις όπως προαναφέρθηκε.

Δημοσ.

ο φίλος που ανέφερα πριν πήγε την apogee όταν πλέον,είχε αγανακτήσει με τη focusrite. Εκτός αν μιλάμε για διαφορετικό μοντέλο. Η apogee είναι χαμηλότερων δυνατοτήτων αλλά δεν τον προβλημάτισε ποτέ.

Δημοσ.

ο φίλος που ανέφερα πριν πήγε την apogee όταν πλέον,είχε αγανακτήσει με τη focusrite. Εκτός αν μιλάμε για διαφορετικό μοντέλο. Η apogee είναι χαμηλότερων δυνατοτήτων αλλά δεν τον προβλημάτισε ποτέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...