Προς το περιεχόμενο

έχω μια κάρτα γραφικών:asus eah5770

originalman21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω μια κάρτα γραφικών asus eah5770 cucore.είναι καλή κάρτα?μου είπαν να κατεβάσω το physx για τα παιχνίδια.πρέπει να κατεβάσω κάποιο συγκεκριμένο physx?

Δημοσ.

μην ακους τι σου λεει ο ενας και ο αλλος...

η καρτα σου ειναι μια χαρα και δεν υποστηριζει physx, μονο οι nvidia υποστηριζουν

δεν νομιζω ομως να καταλαβεις και μεγαλες διαφορες

Δημοσ.

Μπορει να μην υποστηριζει PhysX αλλα το χρειαζεται για μερικα παιχνιδια...........(Βεβαια εκει ειναι Software based).

Δημοσ.
Μπορει να μην υποστηριζει PhysX αλλα το χρειαζεται για μερικα παιχνιδια...........(Βεβαια εκει ειναι Software based).

ποια παιχνιδια χρειαζονται physx για να τρεξουν???

Δημοσ.

vasilisga απλώς για το mafia 2 χρειαζόνταν phsyx για να παίξει και ευτυχώς το είχε σε έναν φάκελο στο παιχνίδι.είναι καλή κάρτα vasilisga e?τώρα πήρα καινούργιο pc και μερικοί μου έλεγαν οτι με τα λεφτά αυτά αν έβαζα παραπάνω έπαιρνα super.αλλοι μου λένε οτι είναι πολύ καλή.οσο ναναι οταν πρωτοπαιρνεισ pc και σοθ λένε αρνητικα πραγματα για το pc ψιλοξενερώνεις.

Δημοσ.

παιδια, αλλο ειναι απαραιτητο το physx για να τρεξεις καποια παιχνιδια και αλλο ειναι αν εχεις το physx θα εχεις μια μεγαλυτερη οπτικοεφετζιδικη απολαυση...

δεν νομιζω οτι υπαρχει παιχνδι που να εχει βγει μονο για nvidia... :lol::lol:

η 5770 γενικα ειναι μια χαρα σαν καρτουλα, σε σχεση με την gtx480 σερνεται, σε σχεση με την 3850 ειναι ετη φωτος μπροστα

δεν ξερω ουτε ποσο την πηρες, ουτε απο τι αποτελειται οτ υπολοιπο συστημα σου, ουτε τι οθονη εχεις για να σου πω αν οντως εκανες την καλυτερη επιλογη

Δημοσ.

φιλε εγω εχω την shapphire 5770 και η καρτουλα ειναι μια χαρα....οσον αφορα το mafia 2 παιζει μια χαρα...δεν εχω φαει κολλημα μεχρι τωρα στα παιχνιδια που παιζω ολα full γραφικα και αναλυση...και οταν τρωω κατι μικρα την clockaro και ειναι τζετ...

Δημοσ.

(...μάλλον για το physΧ system software μιλάμε, και έχει δίκιο ο nikk - ακόμα και με amd κάρτα, πολλά παιχνίδια το θέλουν εγκατεστημένο για να τρέξουν ;) )

Δημοσ.

Οχι μαλλον,σιγουρα.Το οτι δεν εχει καποιος nVidia και κατα συνεπεια δεν εχει hardware PhysX,δεν σημαινει οτι δεν το χρειαζεται το παιχνιδι.Μπορει να το τρεξει με τον επεξεργαστη αλλα μαλλον θα σερνεται,παρολλα αυτα ομως το θελει το παιχνιδι για να τρεξει.Αλλιως δεν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...