originalman21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 παιδιά ποιο κατα την γνώμη σας ειναι το καλύτερο,πιο έγκυρο και χωρίς ιούς site για να κατεβάζετε ταινίες,προγράμματα,μουσική,παιχνίδια?
kosegdit Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μία που έγινα μέλος και μία που δεν χρειάστηκα να ξαναμπώ ποτέ σε άλλο site για να κατεβάσω το οτιδήποτε! Έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, δεν παίζει ιός, αλλά ακόμα και αν ανεβάσει κάποιος καταλάθος ιό, το παίρνουν χαμπάρι και το σβήνουν αμέσως πριν το καταλάβεις!
originalman21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ναι αλλα δέν γινεται να κάνω εγγραφή φίλε kosegdit.Δυστυχως..
vasilisga Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 νομιζω δεν επιτρεπεται να συζηταμε τετοιυ ειδους θεματα...
kosegdit Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Συγγνώμη δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να συζητάμε τέτοια θέματα... Αν όντως ισχύει αυτό που μου λες, τότε ας σβήσει κάποιος από το staff το μήνυμα μου! Και πάλι συγγνώμη! Όσο για τον φίλο που άνοιξε το θέμα, ξέρω ότι δεν σε αφήνει να κάνεις εγγραφή, εγώ απλά σου είπα την άποψή μου! Έκανα edit το μήνυμα μου μετά από προσωπικό μήνυμα που δέχτηκα και έσβησα το link. Ευχαριστώ πολύ τον αποστολέα του μηνύματος και συγγνώμη για το λάθος post.
originalman21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 παιδιά είμαι καινούργιος και δέν ξέρω ακριβώς κάποια πράγματα.πάντως δέν γράψαμε κάτι το τραγικό.
vasilisga Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 παιδιά είμαι καινούργιος και δέν ξέρω ακριβώς κάποια πράγματα.πάντως δέν γράψαμε κάτι το τραγικό. OFF TOPIC εσυ ησουν που ζητουσες πριν λιγο καιρο πληροφοριες για το ship simulator?
originalman21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 οχι vasilisga πρώτη φορά μπαίνω σε αυτο το site και είναι πολύ καλό απο την πρώτη ματιά που έριξα.
vasilisga Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 οχι vasilisga πρώτη φορά μπαίνω σε αυτο το site και είναι πολύ καλό απο την πρώτη ματιά που έριξα. ok καλως ηρθες τοτε, και μην βιαζεσαι με τα μυνηματα, σιγα σιγα και μεσα απο ποστς αλλων θα σου λυθουν ολες οι αποριες
originalman21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 απλά είναι ένα χρήσιμο site που σου λύνει τισ απορίες και έγω μάλλον έχω πολλες..πάντως οι απορίες μου ενδιαφέρουν πολυ κοσμο πιστεύω και είναι και ενδιαφέρουσες.σευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Απαγορεύεται αυστηρά η αναζήτηση ή δημοσίευση link για torrent trackers ή warez sites! Το αναφέρουν τόσο οι Όροι Χρήσης του forum όσο και η σχετική διευκρίνιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.