papvasia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα ..ειδα προσφατα σε καποια ηλεκτρονικα καταστημα το archos 9 ...δεν την ξερω τη συγκεκριμενη μαρκα...ειδα τα χαρακτηριστικα του συγκεκριμενου προιοντος...και θα ηθελα οποιος γνωριζει κατι επιπλεον να με βοηθησει η να μου πει τη γνωμη του αν αξιζει κανεις να το παρει.η να προτιμησω ενα απο τα συνηθισμενα notebooks...!!!ευχαριστω εκ των προτερων
marios_geo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ανήκουν στην προηγούμενη γενιά (7η) της archos. Βέβαια είναι το μόνο που έχει windows 7. Γενικα είναι καλό, αλλά πολύ διαμαρτύρονται για την ταχύτητα τπου επεξεργαστή. Kάνανε κάτι αλλαγές (καλύτερο επεξεργαστή) και πάει καλά (πρόσεξε ποια έκδοση βρήκες). Άρα με λίγα λόγια, αν θες κάτι με windows, δεν έχεις άλλη επιλογή. Αν θες κάτι με android, πάρε το archos 101, με 10 ίντσες οθόνη και τιμή κάτω από 300 ευρώ. Γενικά τα tablet's, δεν είναι για τις ίδιες δουλείες με τα netbook.
efo355 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Θα απέφευγα tablet με x86 επεξεργαστή ( θερμοκρασία, μπαταρία....) Εχω προπαραγγήλει το archos 101 και φαίνεται να αξίζει για τα λεφτά του.
efo355 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Θα απέφευγα tablet με x86 επεξεργαστή ( θερμοκρασία, μπαταρία....) Εχω προπαραγγήλει το archos 101 και φαίνεται να αξίζει για τα λεφτά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.