Προς το περιεχόμενο

Crazy Sunday 17/10/2010

kamui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι, δεν γινεται να ανεβασεις λιγο το ρευμα μεσω bios??

Δεν ειπα οτι δε γινεται να δωσεις παραπανω ταση, ειπα οτι δεν πρεπει να δωσεις παραπανω ταση συμφωνα με την intel. Η intel δινει ως ταση λειτουργιας των dram για τη σειρα iX τα 1.50V, ενω ως max safe για overclocking στις ram, δινει το 1.65V. Απο εκει και περα δεν ειναι safe για τις cpu. Aρα, dimms των 1.7V-1.9V σαν αυτα της προσφορας, δεν κανουν για iX επεξεργαστες. Ειναι οι παλαιου τυπου ddr3 για τη σειρα core2 που δουλευε με αυτες τις τασεις στις dram.

Δημοσ.
Γιατι, δεν γινεται να ανεβασεις λιγο το ρευμα μεσω bios??

Δεν ειπα οτι δε γινεται να δωσεις παραπανω ταση, ειπα οτι δεν πρεπει να δωσεις παραπανω ταση συμφωνα με την intel. Η intel δινει ως ταση λειτουργιας των dram για τη σειρα iX τα 1.50V, ενω ως max safe για overclocking στις ram, δινει το 1.65V. Απο εκει και περα δεν ειναι safe για τις cpu. Aρα, dimms των 1.7V-1.9V σαν αυτα της προσφορας, δεν κανουν για iX επεξεργαστες. Ειναι οι παλαιου τυπου ddr3 για τη σειρα core2 που δουλευε με αυτες τις τασεις στις dram.

Δημοσ.
Seagate FreeAgent GoFlex FireWire 800 Upgrade Cable

Seagate FreeAgent GoFlex Powered eSATA Upgrade Cable

Seagate FreeAgent GoFlex USB 3.0 Upgrade Cable

Διάφορα

Ελπίζω να μην έχω καταλάβει κάτι λάθος.

Έτυχε να τα κοιτάω χθες επειδή θέλω μικρό εξωτερικό.

Διαθέτει την τεχνολογία GoFlex που σας παρέχει επιπλέον δυνατότητες σύνδεσης με χρήση προαιρετικών αξερουάρ.

ok thx :-)

Δημοσ.
Seagate FreeAgent GoFlex FireWire 800 Upgrade Cable

Seagate FreeAgent GoFlex Powered eSATA Upgrade Cable

Seagate FreeAgent GoFlex USB 3.0 Upgrade Cable

Διάφορα

Ελπίζω να μην έχω καταλάβει κάτι λάθος.

Έτυχε να τα κοιτάω χθες επειδή θέλω μικρό εξωτερικό.

Διαθέτει την τεχνολογία GoFlex που σας παρέχει επιπλέον δυνατότητες σύνδεσης με χρήση προαιρετικών αξερουάρ.

ok thx :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...