leukonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 θα συμφωνησω με steliospal, παιζει αρκετα αυτο Τι παίζει δηλαδή να κρατάνε το ενοίκιο για όταν θα έρθουν οι λογαριασμοί?
steliospal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τι παίζει δηλαδή να κρατάνε το ενοίκιο για όταν θα έρθουν οι λογαριασμοί? ακριβώς για λογαριασμούς και ζημιές που παίζει να έχουν προκληθεί.
patrickdrd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ακριβως, τις ζημιες που τις πας; το ξερετε οτι στο εξωτερικο οταν νοικιαζεις ενα διαμερισμα, με το που μπαινεις μεσα το βγαζει ο ιδιοκτητης φωτογραφια ολοκληρο κ σου λεει θα μου το παραδωσεις ακριβως ετσι οπως ειναι στις φωτο κ δεν επιτρεπεται να κανεις ουτε τρυπα; κ σου ρχεται στο τελος κ κοστολογει, οτιδηποτε ειναι διαφορετικο απο τις φωτο σου λεει τοσα...
leukonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ακριβως, τις ζημιες που τις πας; το ξερετε οτι στο εξωτερικο οταν νοικιαζεις ενα διαμερισμα, με το που μπαινεις μεσα το βγαζει ο ιδιοκτητης φωτογραφια ολοκληρο κ σου λεει θα μου το παραδωσεις ακριβως ετσι οπως ειναι στις φωτο κ δεν επιτρεπεται να κανεις ουτε τρυπα; κ σου ρχεται στο τελος κ κοστολογει, οτιδηποτε ειναι διαφορετικο απο τις φωτο σου λεει τοσα... Ποιές ζημιές....στο σπίτι δεν έχω βάλει ούτε ενα καρφάκι...για αυτόν ακριβώς τον λόγο αντιθέτως μάλιστα το έβαψα όλο(όχι τεχνοτροπίες,ούτε μηστήρια χρώματα και διχρωμίες - αλλά κλασικό βλαψιμο,φρεσκάρισμα κοινός) διόρθωσα με προσωπικά έξοδα το θερμοσίφωνο και έκανα και δύο φορές απολύμανση (μέσα έξω καθότι είναι ισόγιο) χωρίς να ζητήσω φράγκο για αυτά. Σε παλαιότερη κουβέντα-επίσκεψη του ιδιοκτήτη είπε το εξής "το έχεις καλύτερα απο οτι το νοίκιασες" Επίσης επειδή τυχαίνει να είμαι και ενοικιαστής και νοικιάρης και στο εξωτερικό ξέρω ακριβώς πως είναι τα πράγματα έξω(φωτογραφία δεν βγάλαμε αλλά όπως το παίρνεις έτσι το δίνεις) οπότε βάση των παραπάνω όχι δεν δέχομαι να μου κρατήσει φράγκο(και ειδικά ένα μηνιάτικο) για τίποτα,ούτε λογαριασμούς ούτε ζημιές ούτε τίποτα.
steliospal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ποιές ζημιές....στο σπίτι δεν έχω βάλει ούτε ενα καρφάκι...για αυτόν ακριβώς τον λόγο αντιθέτως μάλιστα το έβαψα όλο(όχι τεχνοτροπίες,ούτε μηστήρια χρώματα και διχρωμίες - αλλά κλασικό βλαψιμο,φρεσκάρισμα κοινός) διόρθωσα με προσωπικά έξοδα το θερμοσίφωνο και έκανα και δύο φορές απολύμανση (μέσα έξω καθότι είναι ισόγιο) χωρίς να ζητήσω φράγκο για αυτά. Σε παλαιότερη κουβέντα-επίσκεψη του ιδιοκτήτη είπε το εξής "το έχεις καλύτερα απο οτι το νοίκιασες" Επίσης επειδή τυχαίνει να είμαι και ενοικιαστής και νοικιάρης και στο εξωτερικό ξέρω ακριβώς πως είναι τα πράγματα έξω(φωτογραφία δεν βγάλαμε αλλά όπως το παίρνεις έτσι το δίνεις) οπότε βάση των παραπάνω όχι δεν δέχομαι να μου κρατήσει φράγκο(και ειδικά ένα μηνιάτικο) για τίποτα,ούτε λογαριασμούς ούτε ζημιές ούτε τίποτα. τι να σου πω ρε φιλαράκι , εγώ σου λέω οτι παίζει αυτό , απο εκεί και πέρα ποιός έχει δίκιο δεν το ξέρω φίλε μου... Επίσης παίζει να ζητάς απο τον ιδιοκτήτη να κάνει κάποιες βασικές επισκευές... Αν τώρα δεν το δέχεσαι δεν μπορούμε να σου πούμε αν κάνεις καλά ή όχι στο φινάλε... (ειδικά αν δεν ξέρουμε και την αντίθετη άποψη)
leukonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 τι να σου πω ρε φιλαράκι , εγώ σου λέω οτι παίζει αυτό , απο εκεί και πέρα ποιός έχει δίκιο δεν το ξέρω φίλε μου... Επίσης παίζει να ζητάς απο τον ιδιοκτήτη να κάνει κάποιες βασικές επισκευές... Αν τώρα δεν το δέχεσαι δεν μπορούμε να σου πούμε αν κάνεις καλά ή όχι στο φινάλε... (ειδικά αν δεν ξέρουμε και την αντίθετη άποψη) Σίγουρα καλό είναι πάντα να ακούς και να ξέρεις και τις δύο απόψεις,όσο για τις επισκευές.....τελικά τώρα πλέον καταλαβαίνω οτι έπραξα λάθος και πως έπρεπε για το παραμικρό να καλώ τον ιδιοκτήτη....απλά σεβάστηκα το οτι ήταν μακρυά.
patrickdrd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εξαρταται τωρα εδω, γιατι καποιες ζημιες ειναι κ δικες σου, ποσο καιρο εμεινες;
leukonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 εξαρταται τωρα εδω, γιατι καποιες ζημιες ειναι κ δικες σου,ποσο καιρο εμεινες; 2 χρόνια μένω.Στ πρώτο εξάμηνο χάλασε το θερμοσίφωνο το οποίο δεν ήταν και δική μου δουλειά να διορθώσω αλλα παρόλαυτα το έκανα. Η απολύμανση στους κοινοχρηστους χώρους επίσης δεν ήταν δική μου δουλειά αλλα το έκανα και αυτο. Τες πα δεν είναι θέμα χρημάτων απλά όταν κάποιος είναι εντάξει και σωστός μετά κοιτάμε να τον πατήσουμε....
leukonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 εξαρταται τωρα εδω, γιατι καποιες ζημιες ειναι κ δικες σου,ποσο καιρο εμεινες; 2 χρόνια μένω.Στ πρώτο εξάμηνο χάλασε το θερμοσίφωνο το οποίο δεν ήταν και δική μου δουλειά να διορθώσω αλλα παρόλαυτα το έκανα. Η απολύμανση στους κοινοχρηστους χώρους επίσης δεν ήταν δική μου δουλειά αλλα το έκανα και αυτο. Τες πα δεν είναι θέμα χρημάτων απλά όταν κάποιος είναι εντάξει και σωστός μετά κοιτάμε να τον πατήσουμε....
steliospal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 2 χρόνια μένω.Στ πρώτο εξάμηνο χάλασε το θερμοσίφωνο το οποίο δεν ήταν και δική μου δουλειά να διορθώσω αλλα παρόλαυτα το έκανα.Η απολύμανση στους κοινοχρηστους χώρους επίσης δεν ήταν δική μου δουλειά αλλα το έκανα και αυτο. Τες πα δεν είναι θέμα χρημάτων απλά όταν κάποιος είναι εντάξει και σωστός μετά κοιτάμε να τον πατήσουμε.... αν είναι έτσι τα δεδομένα , θα μπορούσε να μην στα ζητήσει τα χρήματα λόγω καλής σχέσης και καλής πίστης . Δε νομίζω βέβαια οτι σε πατάει. Θα μπορούσες να το πεις αν δε σου δώσει τα χρήματά σου πίσω.. Τέσπα συμφωνώ οτι δεν έπρεπε να φτιάξεις εσύ αυτά τα πράγματα γιατί το θέμα είναι και τα λεφτά! cheers
steliospal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 2 χρόνια μένω.Στ πρώτο εξάμηνο χάλασε το θερμοσίφωνο το οποίο δεν ήταν και δική μου δουλειά να διορθώσω αλλα παρόλαυτα το έκανα.Η απολύμανση στους κοινοχρηστους χώρους επίσης δεν ήταν δική μου δουλειά αλλα το έκανα και αυτο. Τες πα δεν είναι θέμα χρημάτων απλά όταν κάποιος είναι εντάξει και σωστός μετά κοιτάμε να τον πατήσουμε.... αν είναι έτσι τα δεδομένα , θα μπορούσε να μην στα ζητήσει τα χρήματα λόγω καλής σχέσης και καλής πίστης . Δε νομίζω βέβαια οτι σε πατάει. Θα μπορούσες να το πεις αν δε σου δώσει τα χρήματά σου πίσω.. Τέσπα συμφωνώ οτι δεν έπρεπε να φτιάξεις εσύ αυτά τα πράγματα γιατί το θέμα είναι και τα λεφτά! cheers
patrickdrd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 την απολυμανση των κοινοχρηστων χωρων γιατι δεν επρεπε να την πληρωσεις;
patrickdrd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 την απολυμανση των κοινοχρηστων χωρων γιατι δεν επρεπε να την πληρωσεις;
leukonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 την απολυμανση των κοινοχρηστων χωρων γιατι δεν επρεπε να την πληρωσεις; Γιατί είναι όπως λέει και η λέξη κοινόχρηστοί και όχι ιδιωτικοί(κοινό = μοιράζομαι και τα έξοδα) Υ.Γ τις πλήρωσα μόνος και τις δύο φορές
leukonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 την απολυμανση των κοινοχρηστων χωρων γιατι δεν επρεπε να την πληρωσεις; Γιατί είναι όπως λέει και η λέξη κοινόχρηστοί και όχι ιδιωτικοί(κοινό = μοιράζομαι και τα έξοδα) Υ.Γ τις πλήρωσα μόνος και τις δύο φορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.