Spyros86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έχω το μοντέλο LE37A656A1FXXH στο οποίο πρόσθεσα μια κάρτα για Mpeg4 μιας και υποστήριζε μόνο mpeg3. Το πρόβλημα είναι ότι στην κατηγορία DTV δεν υπάρχει δυνατότητα ταξινόμησης τον καναλιών στη σειρά που θέλω και τα βάζει με την σειρά που τα εντοπίζει. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή δυνατότητα αναβάθμισης που να το επιτρέπει? Επίσης δοκίμασα να κάνω firmware upgrade από εδώ http://www.samsung.com/gr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=02011400&prd_mdl_cd=LE37A656A1FXXH&prd_mdl_name=LE37A656A1F αλλά ενώ κάνω ότι λέει, ανοίγει το παράθυρο της αναζήτησης αναβάθμισης και μετά από 3 δευτερόλεπτα σβήνει. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τις οδηγιεσ τισ ακολουθησες κατα γραμμα? δεσ εδω αναλυτικα http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/200811/20081121145909484/swupgrade-SD_DTV-gre.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τις οδηγιεσ τισ ακολουθησες κατα γραμμα? δεσ εδω αναλυτικα http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/200811/20081121145909484/swupgrade-SD_DTV-gre.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τις οδηγιεσ τισ ακολουθησες κατα γραμμα? δεσ εδω αναλυτικα http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/200811/20081121145909484/swupgrade-SD_DTV-gre.pdf Έκανα ακριβώς αυτά που λέει. Ανοίγει το παράθυρο που ψάχνει για update file και μετά από 3 δευτερόλεπτα κλείνει. Παίζει να γίνεται κάτι τέτοιο αν δεν είναι πιο πρόσφατη η έκδοση που πάω να βάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τις οδηγιεσ τισ ακολουθησες κατα γραμμα? δεσ εδω αναλυτικα http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/200811/20081121145909484/swupgrade-SD_DTV-gre.pdf Έκανα ακριβώς αυτά που λέει. Ανοίγει το παράθυρο που ψάχνει για update file και μετά από 3 δευτερόλεπτα κλείνει. Παίζει να γίνεται κάτι τέτοιο αν δεν είναι πιο πρόσφατη η έκδοση που πάω να βάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Έκανα ακριβώς αυτά που λέει. Ανοίγει το παράθυρο που ψάχνει για update file και μετά από 3 δευτερόλεπτα κλείνει. Παίζει να γίνεται κάτι τέτοιο αν δεν είναι πιο πρόσφατη η έκδοση που πάω να βάλω? ισωσ αν η εκδοση που θελεισ να βαλεισ ειναι παλιοτερη απο αυτη που εχει η τv. οταν κλεινει το παραθυρο γραφει τπτ η κλεινει ετσι απλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Έκανα ακριβώς αυτά που λέει. Ανοίγει το παράθυρο που ψάχνει για update file και μετά από 3 δευτερόλεπτα κλείνει. Παίζει να γίνεται κάτι τέτοιο αν δεν είναι πιο πρόσφατη η έκδοση που πάω να βάλω? ισωσ αν η εκδοση που θελεισ να βαλεισ ειναι παλιοτερη απο αυτη που εχει η τv. οταν κλεινει το παραθυρο γραφει τπτ η κλεινει ετσι απλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ισωσ αν η εκδοση που θελεισ να βαλεισ ειναι παλιοτερη απο αυτη που εχει η τv.οταν κλεινει το παραθυρο γραφει τπτ η κλεινει ετσι απλα? Τίποτα, κλείνει μόνο του σαν να μην εντοπίζει τίποτα. Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι μπορεί να φοράει άλλο firmware. Οπότε χλομό να βρω τι firmware έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ισωσ αν η εκδοση που θελεισ να βαλεισ ειναι παλιοτερη απο αυτη που εχει η τv.οταν κλεινει το παραθυρο γραφει τπτ η κλεινει ετσι απλα? Τίποτα, κλείνει μόνο του σαν να μην εντοπίζει τίποτα. Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι μπορεί να φοράει άλλο firmware. Οπότε χλομό να βρω τι firmware έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τίποτα, κλείνει μόνο του σαν να μην εντοπίζει τίποτα. Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι μπορεί να φοράει άλλο firmware. Οπότε χλομό να βρω τι firmware έχει. πηγαινε menu και εκει που εχει το αναθαθμιση firmwire πηγαινε το βελακι να το επιλεξεις και πατα το πληκτρο i στο τηλεκοντρολ θα σου βγαλει την εκδοση που εχεισ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 πηγαινε menu και εκει που εχει το αναθαθμιση firmwire πηγαινε το βελακι να το επιλεξεις και πατα το πληκτρο i στο τηλεκοντρολ θα σου βγαλει την εκδοση που εχεισ Δεν υπάρχει στο μενού, αναβάθμιση firmware. Στο τηλ μου είπαν ότι δεν φαίνεται από την τηλεόραση και ότι πρέπει να τη συνδέσουν με υπολογιστή. ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 αν στο ειπαν απο την samsung ετσι ειναι....το φλασσακι σου ειναι φατ η ντφσ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 αν στο ειπαν απο την samsung ετσι ειναι....το φλασσακι σου ειναι φατ η ντφσ? Στην αρχή δοκίμασα σε fat32 και μετά σε ntfs αλλά είχα τα ίδια αποτελέσματα. Καλά παίζει το ίδιο μοντέλο να φοράει άλλο firmware από συσκευή σε συσκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 στην LED 6000 που έχω η ταξινόμηση γίνεται κανάλι κανάλι. Πας στο tools στο κανάλι που είσαι και του αλλάζεις τη σειρά (κάπου έχει ένα νούμερο). Παραμένει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να φτιάξεις μια λίστα με ψηφιακά και αναλογικά μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros86 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 στην LED 6000 που έχω η ταξινόμηση γίνεται κανάλι κανάλι. Πας στο tools στο κανάλι που είσαι και του αλλάζεις τη σειρά (κάπου έχει ένα νούμερο). Παραμένει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να φτιάξεις μια λίστα με ψηφιακά και αναλογικά μαζί. Στην δικιά μου δεν έχει. Αλλά γίνεται με τον τρόπο των αγαπημένων καναλιών. Για μικτή λίστα ναι δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.