kostasrodos29 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ειμαι κατοχος του νεου iphone 4 εδω και ενα μηνα και αντιμετοπιζω προβλημα.πριν 2 εβδομαδες εντελως ξαφνικα μου εβγαλε μια ενδειξη οτι πρεπει να το συνδεσω στο itunes.προς μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα οτι καποιο προβλημα διαπιστωθηκε και επρεπε να του κανω restore.ακολουθησα αυτο που μου εγραφε και εκανα restore.μετα απο περιπου 20 restore to κινητο ξαναδουλεψε αλλα μονο για μια μερα μετα παλι τα ιδια.το πηρα στο καταστημα της vodafone και μου ειπαν οτι πρεπει να παει πισω στην αντιπροσωπεια και οτι θα μου το αντικαθιστουσαν γιατι ειχε προβλημα με το hardware.περιμενοντας και μενοντας χωρις συσκευη για μια εβδομαδα με καλουν και μου λενε οτι το κινητο ειχε επισκευασθει και ΟΧΙ αντικατασταθει οπως μου ειχαν πει και οτι το εκαναν RESTORE και οτι τωρα ηταν ενταξει.ποσο ομως ενταξει μπορει να ειναι ενα κινητο οταν το εχω κανει και εγω RESTORE και τιποτα?μολις το πηρα σπιτι και το συνδεσα στο itunes κατευθειαν μου ξαναεβγαλε την ενδειξη οτι πρεπει να το συνδεσω στο itunes και οτι πρεπει να το κανω restore.το πηγα πισω στο καταστημα της VODAFONE και μιλησα ο ιδιος τηλεφωνικα μαζι τους και μου ειπαν οτι αυτην τη φορα οτι θα το αντικαταστησουν.περιμενω να το δω και να δω και ποτε θα γινει αυτο.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως το servis δεν ειδε οτι το προβλημα δεν διορθωθηκε και οτι εξακολουθει να υπαρχει χανοντας ετσι μια εβδομαδα και μπαινοντας παλι σε αυτην την ψυχοφθορα ταλαιπορια.αναμενω νεα τους και θα σας ενημερωσω. Σας ευχαριστω για το χωρο σας.
leonidas_fs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αρχισαν τα service να κανουν μαμουνιες...Ελεος ρε γμτ..Απλα θα σ καναν ενα restore και αυτο ήταν..ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ( πολυ πιθανον) να ασχοληθουν με τέτοιου είδους κινητα...Να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ αντικατάσταση!
leonidas_fs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αρχισαν τα service να κανουν μαμουνιες...Ελεος ρε γμτ..Απλα θα σ καναν ενα restore και αυτο ήταν..ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ( πολυ πιθανον) να ασχοληθουν με τέτοιου είδους κινητα...Να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ αντικατάσταση!
eytyxhs098 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 προσπαθησες να το βαλεις σε αλλο pc? το itunes σου μπορει να ειναι προβληματικο. για ξανακατεβασε τα και ξανακανε install...
eytyxhs098 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 προσπαθησες να το βαλεις σε αλλο pc? το itunes σου μπορει να ειναι προβληματικο. για ξανακατεβασε τα και ξανακανε install...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.