sunsine1979 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα, τον εξοπλισμό με τον αποκωδικοποιητή και ένα ασύρματο μόντεμ, Thomson 585/585i v7, αφού ξεπέρασα το πρόβλημα, με το να μου συγχρονιστεί το Dsl, δεν μου ανάβει καθόλου η ένδειξη Internet με φυσικό επακόλουθο να μην υπάρχει Internet. Παρόλο που έχω περάσει τον κωδικό μου. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, το προηγούμενο μόντεμ μου, είναι και αυτό ένα Thomson 585/585ι v7. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό ώστε να συνδέσω το Conn X tv; Έλεγα μήπως το καινούριο είχε κάποιες ρυθμίσεις για την IPTV. Η δεν παίζει ρόλο; Πάντως θύρα STB έχει και το παλιό μόντεμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
stivi1981 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ολα τα μοντεμ που εχουνε stb θυρα παιζουνε με το cοnn-x tv.διαβασε τις οδηγιες που σου ηρθανε μαζι με το πακετο και αν δεν βρεις ακρη καλεσε το help desk του οτε 1242 νομιζω ειναι και θα σε βοηθησουνε!
Chrisxxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Aν δεν αναβει το ιντερνετ ή εχεις γράψει λάθος τον κωδικό σου ή δεν παίρνεις IP από το δίκτυο. Μπορεις να κανεις reset το ρουτερ και στη συνεχεια μέσα από τη σελίδα του (192.168.1.254) να πατήσεις connect. Αν πάρει IP address με τα οτενετ τότε πάτα disconnect και γράψε σωστά τα δικά σου στοιχεία. Αν το ιντερνετ παραμεινει σβηστό τοτε πάρε στο 1242 και δήλωσε το βλάβη. Το conn-x tv δουλευει με το συγχρονισμο οποτε παρατηρησε αν παιζει καλα και αυτο.
sunsine1979 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις απαντήσεις. Είχατε δίκιο. Όλα λειτουργούν ρολόι. Πήρα και την γραμμή Βοήθειας και με βοήθησαν αρκετά. Ευχαριστώ πολύ
sunsine1979 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις απαντήσεις. Είχατε δίκιο. Όλα λειτουργούν ρολόι. Πήρα και την γραμμή Βοήθειας και με βοήθησαν αρκετά. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.