Προς το περιεχόμενο

.ΝΕΤ PDF Reader χωρίς Print button

MitsakosGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

φτιάχνω μία εφαρμογή σε .ΝΕΤ (C# για την ακρίβεια) στην οποία έχω αρκετά PDF αρχεία από τα οποία επιλέγει ο χρήστης ποιό θέλει να ανοίξει.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι όταν ανοίγει το PDF να μην του δίνει την δυνατότητα για εκτύπωση ή αποθήκευση ώστε ο χρήστης να μην έχει άλλη πρόσβαση πέρα από το να το διαβάσει απλά.

Δοκίμασα να βάλω το Adobe PDF Reader από τα controls, αλλά δεν ξέρω πώς να απενεργοποιήσω το print και το "save a copy".

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να γίνει αυτό (όχι απαραίτητα με το PDF reader ή μέσα στην εφαρμογή, ακόμα και από τον κανονικό Reader με κάποια παράμετρο ίσως);

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μπορείς εύκολα να βρεις στο Internet την πληροφορία ότι το "Save a copy" δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Τη δυνατότητα για εκτύπωση μπορείς να την αποκλείσεις κλειδώνοντας το pdf αρχείο.

Μία λύση θα ήταν να φτιάξεις δικό σου ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής pdf, χωρίς άλλη δυνατότητα πέρα από την προβολή. Προγράμματα ή βιβλιοθήκες open source θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Μπορείς εύκολα να βρεις στο Internet την πληροφορία ότι το "Save a copy" δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Τη δυνατότητα για εκτύπωση μπορείς να την αποκλείσεις κλειδώνοντας το pdf αρχείο.

Μία λύση θα ήταν να φτιάξεις δικό σου ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής pdf, χωρίς άλλη δυνατότητα πέρα από την προβολή. Προγράμματα ή βιβλιοθήκες open source θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Το είδα ότι πουθενά δεν μπορούσα να βρω την επιλογή για να τα απενεργοποιήσω απλά έλεγα μήπως μου διέφυγε τπτ. Τελικά μάλλον θα ψάξω κάποιο open source βιβλιοθήκη για να το ενσωματώσω και να έχει απλή προβολή, χωρίς καμία άλλη δυνατότητα.

Δημοσ.

Το είδα ότι πουθενά δεν μπορούσα να βρω την επιλογή για να τα απενεργοποιήσω απλά έλεγα μήπως μου διέφυγε τπτ. Τελικά μάλλον θα ψάξω κάποιο open source βιβλιοθήκη για να το ενσωματώσω και να έχει απλή προβολή, χωρίς καμία άλλη δυνατότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...