Προς το περιεχόμενο

Tα Windows 7 Ultimate δεν κάνουν log in

nikoue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιαάξει δύο νέα αρκετά δυνατά συστήματα για cad εφαρμογές. και τα δύο περιλαμβάνουν

Gigabyte GA _X58A -UD7

Intel i7 930

SSD OCZ REVO Drive 240 gb PCI Express

12 gb ram OCZ Platinum

Κάρτες Γραφικών Ati Fire Pro V5800 to ena kai Ati Fire Pro V7800 to allo

Win 7 home premeum x64 kai win 7 ultimate x64 αντίστοιχα

Επίσης το pc me ta ultimate και τη Firepro v 7800 έχει και δεύτερο σκληρό WD raptor 320 gb.

Ταυτόχρονα αναβάθμησα και ένα πιο παλιο pc με asus motherbord M3A79T -Deluxe , amd phainom 8 gb ram kai segate 500 gb,

με ένα SSD OCZ REVO Drive 240 gb PCI Express, μία κάρτα γραφικών Ati Fire Pro V5800 και Win 7 home premeum x64.

Μετά απο όλα αυτα έστησα απο την αρχή τα 3 μηχανήματα με σχεδόν παρόμοια προγάμματα.

Στο δεύτερο απο τα νέα PC και στο αναβαθμισμένο παλιό έχω το εξης πρόβλημα. Κατα μέσο όρο μία φορά την εβδομάδα όταν τα ξεκινάω μου βγάζει μήνυμα οτι πρέπει να γίνει check disk . An το αφήσω να κάνει τότε σβήνει όπως λέει κάποια αρχεία και στη συνέχεια δε μπορεί να κάνει log in στην επιφάνεια εγρασίας. Απο το δίκτυο βλέπω τους δίσκους του Υπολογιστή με το πρόβλημα. Και τα 2 pc το ίδιο προβλημα 1 φορα την εβδομάδα κατα μέσο όρο. το 1 απο τα καινούργια με το ίδιο σχεδόν υλικό με το 2 δεν παρουσίασε ποτε το πρόβλημα. Αφου κάνω επαναφορά με back up που έχω κρατήσει με το acronις ξεκινούν κανονικά.

Μια διαφορά που έχουν τα pc που παρουσιάζουν το πρόβλημα με αυτό που όχι είναι οτι σε αυτά έχω εγκαταστήσει μια έκδοση του office 2010 οχι γνήσια.Μπορεί αυτη να μου δημιουργεί το πρόβλημα?. Επίσης έχω ξετικάρει το disk index το system restore και έχω page file 0.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...