pan111 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς αυτό το προγραμμα; Το χρησιμοποιούσα καιρό και με είχε βολεψει αλλά τώρα τελευταία έχω ένα εκνευριστικό προβληματάκι. Πριν υπήρχε ένα εικονίδο του πάνω στην οθόνη όταν άνοιγα ένα έγγραφο του Word οπότε το χρησιμοποιούσα κατευθείαν από κει, αλλά τώρα έχει εξαφανιστεί και έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά να πηγαίνω : Εισαγώγη- Αντικείμενο-MathType 6.0 για να μου το ανοίγει.Έχετε καμιά ιδέα; Office 2003 έχω, αν παίζει κάποιο ρόλο. Ευχαριστώ
pan111 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δε μου το βγάζει σαν επιλογη καθολου στις γραμμες εργαλειων
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ούτε σαν κρυφό; Εμφανίζεται κάποιο βελάκι κάτω κάτω;
pan111 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ναι ούτε στα κρυφά εννοώ. Δεν το βλέπω να εμφανίζεται πουθενά αν και καταλαβαίνω οτι έπρεπε να εμφανιζεται στη γραμμη εργαλειων. Μήπως παίζει ρόλο οτι το MathType είναι το lite mode ή λέω βλακεία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.