Etherovamon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά συγχωρήστε με εάν κάτι τέτοιο θεωρείται αυτονόητο, αλλά ένας γνωστός μου μού είπε ότι ίσως να μην μπορώ να έχω εγκατεστημένα στο pc μου τα vista 32b και τα 7 64b έτσι ώστε όταν εκκινεί ο υπολογιστής να με ρωτάει με ποιο από τα δύο λειτουργικά θέλω να ξεκινήσει. Έχω dual core, 2,00ghz, 4gb ram. Τι ισχύει τελικά; Εάν γίνεται κάτι υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που υπάρχει βήμα βήμα η εγκατάσταση δεύτερου λογισμικού;Δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο και θα προτιμούσα να μελετήσω ένα tutorial.Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 sorry για το offtopic αλλά γιατί θες να κρατήσεις τα Vista 32bit ενώ θα έχεις περάσει τα 7 64bit?
Tompgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την εγκατασταση, απλα θα εγκαταστησεις τα 7 σε εναν νεο σκληρο ή partition και κατα την εκκινηση θα σου εμφανιζεται ο boot manager και θα σε ρωταει με ποιο os θα εκκινησει. (edit : η μοναδα δισκου που θα κανεις την εγκτατασταση θα χασει ολα της τα δεδομενα) ΥΓ : συμφωνω με τον thresh, γιατι θες να κρατησεις τα vista?
HomeBrew Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Αφού έχεις 4gb RAM, πρέπει να βάλειs τα 64άρια, νομίζω τα 32Βιτ δεν υποστηρίζουν μνήμες μεγαλύτερες από 3GB..
Etherovamon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Πείτε με μαζοχιστή παιδιά, αλλά έχω στήσει (μετά από πολλούς μήνες...)από πλευράς software τόσο ωραία το pc με τα vista που όλα λειτουργούν ρολόι και αυτά που θέλω τα κανώ τέλεια.Απλώς θέλω τα 7 για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης και υπό ορισμένες συνθήκες και καλύτερες/ταχύτερες επιδόσεις σε παιχνίδια και βαρύτερα λογισμικά.Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και πάλι ---------- Προσθήκη στις 19:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:46 ---------- Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την εγκατασταση, απλα θα εγκαταστησεις τα 7 σε εναν νεο σκληρο ή partition και κατα την εκκινηση θα σου εμφανιζεται ο boot manager και θα σε ρωταει με ποιο os θα εκκινησει. (edit : η μοναδα δισκου που θα κανεις την εγκτατασταση θα χασει ολα της τα δεδομενα) ΥΓ : συμφωνω με τον thresh, γιατι θες να κρατησεις τα vista? Το λάπτοπ μου έχει c και d.Στο c (350 gb) έχω τώρα τα vista, αλλά θέλω να κρατήσω τον d αποκλειστικά για αποθηκευτικό χώρο.Εάν με κάποιο λογισμικό (π.χ. partition magic) χωρίσω προσεκτικά τώρα τον c θα δημιουργηθεί μήπως πρόβλημα στο λειτουργικό που είναι εγκατεστημένο ήδη εκεί για να βάλω στον καινούριο τόμο τα 7 64b;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.