Προς το περιεχόμενο

Hρθε ο καιρος για γκαζι στoν Ε8400

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πού είδες ωρέ ότι τρέχουν στα 1066MHz οι μνήμες; Πάντως είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι πρέπει να παίξει με 1:1.

Αμ δεν το είδα ,συμπεραίνω μαμακίες εγώ ο ξερόλας :o Έχω μπερδέψει τις πλατφόρμες με τα μπούτια μου μαζι:cry:Μια χαρά μπουτάρουν οι 800άρες σε 1:1 στα 3600.Συμπάθα με:-)

Δημοσ.
Πού είδες ωρέ ότι τρέχουν στα 1066MHz οι μνήμες; Πάντως είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι πρέπει να παίξει με 1:1.

Αμ δεν το είδα ,συμπεραίνω μαμακίες εγώ ο ξερόλας :o Έχω μπερδέψει τις πλατφόρμες με τα μπούτια μου μαζι:cry:Μια χαρά μπουτάρουν οι 800άρες σε 1:1 στα 3600.Συμπάθα με:-)

Δημοσ.

Καλά ντε, δεν είπα και τίποτις :Ρ

Εξάλλου δεν ξέρεις, μπορεί να είναι σε θέση να παίξουν σε τέτοια συχνότητα υπό προϋποθέσεις.

Δημοσ.

Καλά ντε, δεν είπα και τίποτις :Ρ

Εξάλλου δεν ξέρεις, μπορεί να είναι σε θέση να παίξουν σε τέτοια συχνότητα υπό προϋποθέσεις.

Δημοσ.
Τρέξε OCCT πάλι και δες πόσο είναι το VID υπό φόρτο.

Σε κατάσταση ηρεμίας είδαμε ότι είναι 1.1V.

Επίσης γράψε εδώ πώς έχεις τις ρυθμίσεις στο BIOS.

υπο φορτίο 100% στο occt ποιο πάνω ειναι, δε φαίνεται το vid?

οι μνήμες πάνε στο 1 και 3 slot για dual channel?

Δημοσ.

Όχι, άλλο το Vcore και άλλο το VID.

Το VID φαίνεται στο Core Temp.

1 imgp1096p.jpg

2imgp1097.jpg

3imgp1098k.jpg

αρα πρέπει να τρέξω το occt και στο 100% τoυ occt να ποσταρω το vid, μισο λεπτο

:confused:

Δημοσ.
Καλά, δε μας καίει και τόσο, απλά να έχουμε μια ιδέα.

ποιο πάνω δίνω στοιχεία tou bios.

24354286.jpg

1,25 και μου φάνηκε οτι σε κάποια στιγμή πήγε 1,28 to VID

Δημοσ.
...δύσκολο :rolleyes:

εξήγήσε κάπως τι εννώεις, αν ήξερα δε θα ποσταρα το bios και τα υπόλοιπα προγράμματα.

Γιατι δύσκολο και απο που το βλέπεις? :rolleyes:

Δημοσ.

Εννοώ ότι το VID που βλέπεις στο coretemp@load (1.250) είναι το μεγαλύτερο vid. Πιθανότατα να μπορείς να δεις και ένα μικρότερο όταν είσαι σε idle (με χ6 multi).

Κατά τα άλλα - αν θέλεις να ανέβεις και άλλο, ξεκίνα με

ΜCH core 1.2

Cpu termination ~1.3

Cpu Vcore 1.3

και λογικά μπορεί να φτάσεις και στα 4 με αυτές τις ρυθμίσεις. Μετά ξεκινάς το finetune κατεβάζοντας ρεύματα & testάροντας. Αν και κάπου ~3.8 λογικά οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να γίνονται απαγορευτικές. Πειραματίσου, και αν κολλήσεις be back :-)

Δημοσ.
Εννοώ ότι το VID που βλέπεις στο coretemp@load (1.250) είναι το μεγαλύτερο vid. Πιθανότατα να μπορείς να δεις και ένα μικρότερο όταν είσαι σε idle (με χ6 multi).

Κατά τα άλλα - αν θέλεις να ανέβεις και άλλο, ξεκίνα με

ΜCH core 1.2

Cpu termination ~1.3

Cpu Vcore 1.3

και λογικά μπορεί να φτάσεις και στα 4 με αυτές τις ρυθμίσεις. Μετά ξεκινάς το finetune κατεβάζοντας ρεύματα & testάροντας. Αν και κάπου ~3.8 λογικά οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να γίνονται απαγορευτικές. Πειραματίσου, και αν κολλήσεις be back :-)

στα 3,6 θέλω να πάω, αλλα μόνο με το 400χ9 που πείραξα πριν 2 μέρες μου έκανε επαννεκινησεις και το κατέβασα στο 3,5 με 380χ9 χωρις να πειράξω τίποτα αλλο.Οι μνήμες λές να μην θέλουν πείραγμα?

Δημοσ.

...αν παίζεις 1:1 @ 400 δώσ' τους το deafult ρεύμα+timming. Τα 3.6 έρχονται αρκετά εύκολα και αν είναι τίμιο κομμάτι (και δεν χρειάζεται ρεύματα πολλά) ούτε ψύκτρα δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...