Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 o multi πέφτει στα 6 από 9 όταν δεν έχει φόρτο το fsb δες .Καλύτερη δουλειά δεν θα το έλεγα ξερω οτι πεφτει. ΕΤσι το εχω και στον i7 . Απλα εγω σου ειπα ειχα καλυτερες θερμοκρασιες. Φυσικα και οι δικες σου ειναι πολυ καλες. Τωρα με τον i7 ειναι τα δυσκολααα :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ξερω οτι πεφτει.ΕΤσι το εχω και στον i7 . Απλα εγω σου ειπα ειχα καλυτερες θερμοκρασιες. Φυσικα και οι δικες σου ειναι πολυ καλες. Τωρα με τον i7 ειναι τα δυσκολααα :-D Στο max temp έχει 63 πάντως όπως και ο δικός μου που είπες ότι καίγεται Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά το screenshot το έβγαλα ενώ έτρεχε ακόμα στο 100% με intel burn test. Idle έχω 35 βαθμούς.(Θερμοκρασία δωματίου 25) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Mου αρέσει που κάποιοι γενικά πιστεύουν οτι μπορείς με αερόψυξη να έχεις χαμηλότερη θερμοκρασία από του περιβάλλοντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Mου αρέσει που κάποιοι γενικά πιστεύουν οτι μπορείς με αερόψυξη να έχεις χαμηλότερη θερμοκρασία από του περιβάλλοντος. ρε φιλε τι πινεις ;; Ακου,πηγαινε σε ενα πλαισιο. Δες μηχανακι με τον Amd 1055T με την ψυκτρα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-CPU-Cooler-Air-Series-A70-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm 20c παιζει το μηχανακι. Αντε να μαθαινεις σιγα σιγα γιατι σε κοβω ασχετο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ρε φιλε τι πινεις ;; Ακου,πηγαινε σε ενα πλαισιο. Δες μηχανακι με τον Amd 1055T με την ψυκτρα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-CPU-Cooler-Air-Series-A70-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm 20c παιζει το μηχανακι. Αντε να μαθαινεις σιγα σιγα γιατι σε κοβω ασχετο.. Άντε να μάθεις πρώτα θερμοδυναμική και μετά μίλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Άντε να μάθεις πρώτα θερμοδυναμική και μετά μίλα. Εγω θα παω να μαθω εσυ θα πας στο ΠΛΑΣΙΟ ; Αντε εξυπνακια. Βασικα και εδω μεσα το εχω δει το συγκεκριμενο Cpu 22c να παιζει με την ιδια ψυκτρα. Φιλε κατσε να διαβασεις πιο καλα ! :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 aaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Don't feed the troll!!!!!!!!!!! Ε8400(που ειχες κανει ενα φορουμ ανω κατω)καλωσορισες σαν intelas!!!:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Don't feed the troll!!!!!!!!!!!Ε8400(που ειχες κανει ενα φορουμ ανω κατω)καλωσορισες σαν intelas!!!:lol::lol: παρακαλω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 οντως ρε παιδια, ειναι απλα τα πραγματα... ο αερας που τραβαει το ανεμηστηρι για να μεταφερει στην ψυκτρα δεν γινεται να ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων μικροτερη απο την θερμοκρασια δωματιου... οποτε και η θερμοκρασια του ιδιου του επεξεργαστη δεν γινεται να εχει μικροτερη θερμοκρασια απο αυτη του αερα που τον ψυχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 οντως ρε παιδια, ειναι απλα τα πραγματα...ο αερας που τραβαει το ανεμηστηρι για να μεταφερει στην ψυκτρα δεν γινεται να ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων μικροτερη απο την θερμοκρασια δωματιου... οποτε και η θερμοκρασια του ιδιου του επεξεργαστη δεν γινεται να εχει μικροτερη θερμοκρασια απο αυτη του αερα που τον ψυχει Ας υποθεσουμε οτι εχεις δικαιο. Θες να δωσουμε ενα ραντεβου στο πλαισιο να το δεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ας υποθεσουμε οτι εχεις δικαιο.Θες να δωσουμε ενα ραντεβου στο πλαισιο να το δεις ; αμα μπορεις να ερθεις στην Κρητη no prob φιλε μου οτι και να λες, ειναι φυσικα αδυνατο να γινει κατι τετοιο, εκτος και αν στο πλαισιο ειχε θερμοκρασια δωματιου <20 η εκτος αν ειχε τιποτα υδροψυξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 αμα μπορεις να ερθεις στην Κρητη no prob φιλε μου οτι και να λες, ειναι φυσικα αδυνατο να γινει κατι τετοιο, εκτος και αν στο πλαισιο ειχε θερμοκρασια δωματιου <20 η εκτος αν ειχε τιποτα υδροψυξη... Τοτε ας ερθει καποιος αλλος Στο Πλαισιο καλλιθεας να το δει. Χωρις νερο ρε φιλε . Πωπω..δηλαδη μερικοι ειστε...Εδειξα την ψυκτρα . Τσεκαρε την Amd 1055T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 @Intelas βρε τι μου θυμιζει το τοπικ αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Τοτε ας ερθει καποιος αλλος Στο Πλαισιο καλλιθεας να το δει.Χωρις νερο ρε φιλε . Πωπω..δηλαδη μερικοι ειστε...Εδειξα την ψυκτρα . Τσεκαρε την Amd 1055T αυτο που σου εγραψα παραπανω περι φυσικης το καταλαβες??? μπορει να ειχε κολλημενο κανενα σενσορα παρε και 2 review http://www.legitreviews.com/article/1389/6/ http://www.tweaktown.com/reviews/3568/corsair_air_series_a70_high_performance_cpu_cooler/index6.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.