Dennisbest Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με τι ψύξη είσαι Dennisbest; Thermaltake Tower 102...Push n Pull με 2 8αρηδες στις 2500 rpm(σχετικα ησυχοι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τo Cpu καιγεται !!!Οταν ειχα Ε8400 στα 3,6 Με Φουλ Στρες επιανε το πολυ 45 καλοκαιρι !! Αλλαξε ψυκτρα φιλε! 1. Μη γινόμαστε υπερβολικοί. 2. Δεν εξηγείς πώς ορίζεις εσύ το full stress. 3. Τι ψύκτρα είχες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intelas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 1. Μη γινόμαστε υπερβολικοί.2. Δεν εξηγείς πώς ορίζεις εσύ το full stress. 3. Τι ψύκτρα είχες; 1. Ισως ημουν λιγο υπερβολικος ομως ειναι ΧΕΙΜΩΝΑΣ εαν το καταλαβες 2. intel Burn Test απο οτι θυμαμαι με θερμοκρασια δωματιου 35 3. Ninja scythe rev.B Αρκουν αδερφε ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τo Cpu καιγεται !!!Οταν ειχα Ε8400 στα 3,6 Με Φουλ Στρες επιανε το πολυ 45 καλοκαιρι !! Αλλαξε ψυκτρα φιλε! Βασικά αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τη θερμοκρασία δεν θα έπρεπε να κάνει throttle η cpu; Btw με το ίδιο setup αλλά με ψύκτρα akasa evo120 σε full στροφές το fan έπιανε τα ίδια temps περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 1. Ισως ημουν λιγο υπερβολικος ομως ειναι ΧΕΙΜΩΝΑΣ εαν το καταλαβες 2. intel Burn Test απο οτι θυμαμαι με θερμοκρασια δωματιου 35 3. Ninja scythe rev.B Αρκουν αδερφε ;;;;; Έχεις υπόψη σου ότι πάρα πολλοί Ε8*00 είχαν κολλημένους σένσορες και πως αυτό που λες είναι πρακτικά απίθανο και ανέφικτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intelas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έχεις υπόψη σου ότι πάρα πολλοί Ε8*00 είχαν κολλημένους σένσορες και πως αυτό που λες είναι πρακτικά απίθανο και ανέφικτο; Δηλαδη ηταν κολλημεος 3 χρονια εεεε;;;; Δηλαδη τον χειμωνα που επαιζε με 20 παλι κολλημενος ηταν ;; καλοκαιρι idle επαιζε 37,χειμωνα 20. Να μου λεγες για Socket 1366 να πω o.k. εχεις δικαιο. Οι Ε8400 ηταν καλα μηχανακια φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη ηταν κολλημεος 3 χρονια εεεε;;;;Δηλαδη τον χειμωνα που επαιζε με 20 παλι κολλημενος ηταν ;; καλοκαιρι idle επαιζε 37,χειμωνα 20. Να μου λεγες για Socket 1366 να πω o.k. εχεις δικαιο. Οι Ε8400 ηταν καλα μηχανακια φιλε. Δεν ήταν, ΕΙΝΑΙ καλά μηχανάκια ,αλλά οι θερμοκρασίες που λές είναι ανέφικτες καρντιά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δεν ήταν, ΕΙΝΑΙ καλά μηχανάκια ,αλλά οι θερμοκρασίες που λές είναι ανέφικτες καρντιά μου οτι πεις... Εχω δει σε idle 1055Τ 18c χτες. Κανε καμια γυρα σε διαφορα καλα πισι και θα τις δεις μεγαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Είναι θέμα φυσικής m8.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 οτι πεις...Εχω δει σε idle 1055Τ 18 χτες. Κανε καμια γυρα σε διαφορα καλα πισι και θα τις δεις μεγαλε. Άμα κοροιδεύεις την ηλικία μου(μεγάλε) σε παίζω ένα koumite:lol: Επί του παρόντος τώρα ,σε αερόψυξη είναι αδύνατο η θερμοκρασία της cpu να είναι χαμηλότερη αυτής του περιβάλοντος χώρου,και εχτες 18 βαθμούς η Αθήνα δεν είχε με τίποτα. Πως ορίζεις εσύ ένα καλό pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Άμα κοροιδεύεις την ηλικία μου(μεγάλε) σε παίζω ένα koumite:lol:Επί του παρόντος τώρα ,σε αερόψυξη είναι αδύνατο η θερμοκρασία της cpu να είναι χαμηλότερη αυτής του περιβάλοντος χώρου,και εχτες 18 βαθμούς η Αθήνα δεν είχε με τίποτα. Πως ορίζεις εσύ ένα καλό pc? ρε φιλε ασε. Ενταξει αφου ειναι αδυνατον εμεις ειμαστε μαλ...ες. Ενταξει γραψε οτι θες. Εγω αυτα που ειχα να γραψω τα εγραψα. Τωρα εσυ αν θες να δεις τον ΘΕΟ για να πιστευες οτι υπαρχει.... Ψαξτον απλα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ρε φιλε ασε. Ενταξει αφου ειναι αδυνατον εμεις ειμαστε μαλ...ες.Ενταξει γραψε οτι θες. Εγω αυτα που ειχα να γραψω τα εγραψα. Τωρα εσυ αν θες να δεις τον ΘΕΟ για να πιστευες οτι υπαρχει.... Ψαξτον απλα !!! Τώρα σε full tower Ikonik x10sim με corsair H70 pushpull o 8400@3600 idle-------------και Load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intelas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Τώρα σε full tower Ikonik x10sim με corsair H70 pushpull o 8400@3600 idle Στα 2,399 η ταχυτητα σου. Ξαναδες την φωτο σου φιλε Οι θερμοκρασιες σου πολυ καλες . Η ninja ομως πιστευω κανει καλυτερη δουλεια στον Ε8400. Πανω απο 42-45 ΣΕ Φουλ καλοκαιρι δεν με πηγαινε. Δεν εχω φωτο να σου δειξω διοτι το μηχανακι εφυγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Στα 2,399 η ταχυτητα σου.Ξαναδες την φωτο σου φιλε Οι θερμοκρασιες σου πολυ καλες . Η ninja ομως πιστευω κανει καλυτερη δουλεια στον Ε8400. Πανω απο 42-45 ΣΕ Φουλ καλοκαιρι δεν με πηγαινε. Δεν εχω φωτο να σου δειξω διοτι το μηχανακι εφυγε. o multi πέφτει στα 6 από 9 όταν δεν έχει φόρτο το fsb δες .Καλύτερη δουλειά δεν θα το έλεγα Τέσπα για να καταλάβεις τι σου είπε και ο Phanispal έχω και έναν Ε0 σε άλλο μηχανάκι που ο ένας πηρύνας και στο real temp και στο core temp και στο everest δείχνει πάντα 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Η Ninja ξέχασέ το ότι είναι καλύτερη. Έχω την Megahalems στον Ε8400 στα 4050MHz με 1.15V και πιάνω 52°C με OCCT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.