Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ethernet;

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν εχεις δοκιμασει μονο με τα δυο δεξια καλωδια και εχεις internet μονο με το αριστερο μαλλον εχει προβλημα το καλωδιο.(Η πιο λογικη αιτια του προβληματος που μου ερχεται στο μυαλο

Δημοσ.

με το αριστερο δεν εχω γιατι ειναι του τηλεφωνου.εχω μονο με το μεσαιο που εχει 4 χρωματιστα καλωδιακια.με το δεξι που εχει 8 λεει οτι συνδεεται αλλα δεν εχω ιντερνετ

Δημοσ.

Σε αυτό με τα 8 καλώδια είναι ίδια τα χρώματα λες. Είναι όμως και με την ίδια σειρά; Παρατήρησε τα προσεκτικά.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
μα γιατι κανεις δε ξερει να μου εξηγησει??

Ο stefoss σου έδωσε μια άκρη,στο μπλε σίγουρα και από της δύο πλευρές είναι ίδια σειρά;

Γιατί ή αυτό παίζει να είναι δηλαδή crossed το μπλε ενώ το άλλο να είναι straight(ή ανάποδα),ή η κάρτα δικτύου που έχεις δεν έχει αρκετή δύναμη(δεν δίνει αρκετό ρεύμα) για να έχεις μεγαλύτερο καλώδιο. Το ενδεχόμενο να είναι χαλασμένο το καλώδιο που δεν δουλεύει αναφέρθηκε προηγουμένως.

Δημοσ.

σε ελαχιστες περιπτώσεις μιλάμε για καρτα που να μην μπορει να δώσει αρκετο ρευμα.. μιλαμε οτι μπορει να μην γινεται καν αυτο.. αυτο που παιζει συνηθως ειναι το καλώδιο αλλα αφού εχεις αλλαξει 2 (δεν αναφερθω καν στο RJ11) μαλλον εχει πρόβλημα η καρτα σου (καποιο χαλασμενο pinακι, driver της καρτας κτλ). Επίσης αυτο που μπορω να σκεφτω και απ'οτι βλεπω δεν το εχει αναφερει κανενας ειναι οτι αφου σου λεει, αν καταλαβα καλα, οτι συνεδεσες το καλωδιο και το αντιλαμβανεται και δεν μπαινει στο ιντερνετ μετα απο αυτο μπορει να σημαινει καποια πειραγμενη ρυθμηση στις ip και στους dns η καποιος proxy αν συνδεεσαι σε καποιο εταιρικο δικτυο. και στις 3 περιπτώσεις αυτος που εφτιαξε το δικτυο πρεπει να σου πει για extra ρυθμισεις ή αν το είχες πιο παλια συνδεδεμενο σε καποιο περιεργο δικτυο να τις ξαναγυρισεις στα default..

Δημοσ.

σορυ κιόλας ρε παιδιά αλλά γιατί δεν τον στέλνετε να αγοράσει ενα κανονικό καλώδιο δικτύου!!!

πάρε ένα 5μ cross καλώδιο να βρεις την υγειά σου

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή τα πιο πιθανά σενάρια αναφέρθηκαν και δεν έβγαλες άκρη, πάμε στα λίγο πιο απίθανα.

Επανεγκατάσταση driver (δεν χάνεις τίποτα)

Έλεγχος των ip και γενικότερα των ρυθμίσεων του ίντερνετ (ξέρω, απίθανο να φταίει κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

Και

δοκίμασε να κλείσεις τελείως το pc, να κουμπώσεις το καλώδιο (και στο pc και στο "τηλέφωνο" ) και μετά να κάνεις εκκίνηση...

Α..!

Κάτι τελευταίο..

Δεν έχεις καθόλου ιντερνέτ έτσι..?

Δεν σου ανοίγει ούτε τις σελίδες και δεν μπορείς να κατεβάσεις ΟΥΤΕ τα torrent που έχεις φορτωμένα στο utorrent

Δημοσ.
μου ειπαν οτι ειτε το καλωδιο ειναι rj11 ειτε rj45 το ιδιο ειναι.

Είναι ίδια, αλλά από βίτσιο χρησιμοποιούμε στο τηλέφωνο το πρώτο και στα δίκτυα το δεύτερο...

το 3ο γκριζο καλωδιο ειναι το rj11 τηλεφωνου και φυσικα δε συνδεεται με αυτο στο ιντερνετ.

Αν συνδεόταν, θα γινόμουν μοναχός. :lol:

το μαυρο εχει 8 με τη σειρα: πορτοκαλι-πορτοκαλι-πρασινο-γαλαζιο-ασπρο-πρασινο-ασπρο-καφε.ιδια ειναι και στις 2 πλευρες. οταν το συνδεω γραφει οτι συνδεθηκε κανονικα αλλα εγω ιντερνετ δεν εχω.

1) Από τη στιγμή που είναι ίδια και στις δύο άκρες, δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα τους. Δεν διαβάζει χρώματα το κύκλωμα.

2) Αυτό είναι το σύνηθες καλώδιο... Έπρεπε να μην έχεις πρόβλημα.

σορυ κιόλας ρε παιδιά αλλά γιατί δεν τον στέλνετε να αγοράσει ενα κανονικό καλώδιο δικτύου!!!

πάρε ένα 5μ cross καλώδιο να βρεις την υγειά σου

Με το μικρό που μπαίνει Internet πως γίνεται? Cross είναι?

Εδώ είναι να τρελαίνεσαι!

Λοιπόν, επειδή τα πιο πιθανά σενάρια αναφέρθηκαν και δεν έβγαλες άκρη, πάμε στα λίγο πιο απίθανα.

Επανεγκατάσταση driver (δεν χάνεις τίποτα)

Έλεγχος των ip και γενικότερα των ρυθμίσεων του ίντερνετ (ξέρω, απίθανο να φταίει κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

Και

δοκίμασε να κλείσεις τελείως το pc, να κουμπώσεις το καλώδιο (και στο pc και στο "τηλέφωνο" ) και μετά να κάνεις εκκίνηση...

Α..!

Κάτι τελευταίο..

Δεν έχεις καθόλου ιντερνέτ έτσι..?

Δεν σου ανοίγει ούτε τις σελίδες και δεν μπορείς να κατεβάσεις ΟΥΤΕ τα torrent που έχεις φορτωμένα στο utorrent

Ο Driver δεν συμπαθεί τα μακριά καλώδια?

Πρέπει να μας πεις το μικρό καλώδιο που μπορεί και συνδέεται στο Internet πως είναι από την μία μεριά και πως από την άλλη!

Δημοσ.

λοιπον τελικα το rj11 και το rj45 ειναι ιδια η οχι? με μπερδεψατε.

ναι το μπλε που συνδεεται στο ιντερνετ εχει κ τις 2 ακρες ιδιες.ολοιδιες.οποτε

1.πειτε μου πως αλλαζω καρτα δικτυου

2.πως αλλαζω ρυθμισεις στις IP

3.Επανεγκατάσταση driver..πως γινεται

4.τι ειναι το cross καλωδιο? αυτο δεν εχω κι εγω?(το μαυρο)

5.ειμαι γυναικα οποτε και λιγο ασχετη με ολα αυτα που λετε

6.μενω στη γαλλια οποτε τα torrents και τα downloads δεν υφιστανται

Δημοσ.

Αφού έχει και τις δύο άκρες ολόιδιες τότε είναι straight-through (αναμενόμενο). Με το άλλο τι γίνεται? Είναι σημαντικό να το ξεκαθαρίσουμε.

Δημοσ.

και το αλλο καλωδιο εχει κ τις 2 ακρες ιδιες. με αυτο λεει οτι εγινε συνδεση αλλα γραφει περιορισμενη-χωρις αξιοπιστια.μηπως εχει να κανει με τις ρυθμισεις IP?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...