johnmast Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μετά τον φίλο yponomefti με την ελληνική γλώσσα για psp φτιαγμένη πάνω στο fw 5.00 (που μπορείτε να διαβάσετε εδώ ) τώρα φέρνω την ελληνική γλώσσα για το fw 5.50 Ναι είναι πραγματικότητα μετά από σχεδόν μισό χρόνο ψάχνοντας τον τρόπο να καταφέρω να μεταφράσω τα ανάλογα αρχεία σήμερα βρήκα τη λύση! Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στις φωτογραφίες και στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασα. Η ερώτηση που θα κάνει ο πρώτος θα είναι ίσως αν είναι η παλαιά έκδοση που την έβαλα στην 5.50, γι αυτούς όμως που ξέρουν η 5.50 έχει μία διαφορά που φαίνετε. Στην ενότητα Network έχει την επιλογή Internet Search που δεν την έχει η 5.00. PSP Firmware 5.50 changes: [information Board] has been added as a feature under [PlayStation®Network]. You can view the latest news from PlayStation®Network. Support for a Web security service provided by Trend Micro™ has been added to [internet Browser]. An icon for [internet Search] has been added to the menu bar in [internet Browser]. In the options menu for a game under [Game], you can now perform an Internet search using the name of the game as the search keyword. You can now view one more folder level under [Photo], [Music] and video. Η έκδοση είναι σε αρχικό στάδιο “Alpha” και θα σας ενημερώνουμε κάθε βδομάδα σε πιο στάδιο βρίσκετε. Επειδή είμαι μαθητής έχω διαβάσματα και όπως καταλαβαίνετε σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο, γι αυτό με την μετάφραση θα ασχολούμαι μόνο τα Σαββατοκύριακα. Ευτυχώς η διαδικασία δεν είναι δύσκολη γι αυτό ελπίζω να τελειώσω μέχρι τα Χριστούγεννα και όχι με Beta έκδοση αλλά με Final. Μετά έχω προγραμματίσει άλλο project ακόμα καλύτερο αλλά δεν ξέρω ακόμα αν είναι υλοποιήσιμο. Τέλος να ενημερώσω πως η ελληνική γλώσσα προορίζετε μόνο για τους VIP του PSPGR.net, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να κατεβάζουν κάθε αρχείο μόλις το έχω ετοιμάσει. Υ.Γ. Ότι άσχετο βλέπετε όπως PSPGR και johnmast στο βίντεο και στα screenshots θα αφαιρεθούν τα έβαλα προσωρινά για ευνόητους λόγους Μόλις τελειώσω με την ελληνική γλώσσα για PSP θα δω τι μπορώ να κάνω και για το αγαπημένο μας PS3 που μέχρι στιγμής να πω την αλήθεια δεν κατάφερα κάτι μιας και η κονσόλα είναι πόλυ πεισματάρα και δεν αναγνωρίζει τροποποιημένα αρχεία...
filip123go Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Να σου πω την αλήθεια τώρα παρατήρησα ότι το psp μου ήταν στα αγγλικά ... Μπράβο σου πάντως, πάρα πολύ καλή δουλειά..!!! Συνέχισε έτσι..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.