-krisos- Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παλιότερα έκανα κολύμβηση και ξεκίνησα πάλι έχω ένα xiaomi 3s υπάρχει κανένα βραχιολάκι αδιαβροχο να παραγγείλω για να το συσχετίσω με καμια εφαρμογή και αν ξέρω τις επιδόσεις μου κλπ? Τι προτείνετε γενικα με εφαρμογες στο κινητο? ευχαριστω προκαταβολικα
george_gr1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Κανω 2 μηνες κολυμβητήριο 3 φορές την εβδομάδα. Μόνο εμένα μου φαίνονται βουνό αυτά τα προγράμματα που προτείνετε σε κάποιον αρχάριο στην κολυμβηση? Ειδικά στην αρχή για να βγάλω 50 μέτρα ελεύθερο μαθαίνοντας ακόμη τις αναπνοές, νόμιζα θα πεθάνω και ειμαι γενικώς φιτ με γραμμωμενο σώμα και πάντα η γυμναστική ήταν μέρος της ζωής μου, αλλά δεν είχα ξανασχοληθει με κολυμβηση σαν προπόνηση. Πραγματικά μου έκανε εντύπωση το ποσό εξαντλημένος ένοιωθα με 50 μέτρα ελεύθερο και ακόμη νοιώθω αν το κάνω έντονα.
vamvakoolas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 ειναι φυσιολογικο αυτο και εχει να κανει με τις ανασες. Εγω προσωπικα βρηκα μεγαλη βοηθεια απο βιντεακια στο γιουτιουμπ και καποια animations στο ιντερνετ. Σιγουρα θα βεις δελτιωση στην αντοχη σου (το κεφαλι σχεδον παντα μεσα στο νερο). Για να κανεις το παραπανω βημα θα πρεπει οπωσδηποτε να εχεις καποιον για να δει τη τεχνικη σου και να σε βελτιωσει. Αυτος ο καποιος μπορει να ειναι προπονητης ή απλως καποιος που ξερει αθλητικο κολυμπι. Μπορεις ακομα και να βιντεοσκοπησεις τον εαυτο σου και να κρινεις πως κολυμπας ή να το δειξεις σε καποιον... Το κολυμπι ειναι κολλημα και ευχομαι να το αγαπησεις
giannisg89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλημέρα, αρχάριος σχετικά εδώ. Κανείς από Ιωάννινα για κολυμβητήριο παρέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα