Elven_King Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Πάντα χρησιμοποιούσα τον Revo Unistaller, ο οποίος κάνει πραγματικά καταπληκτική δουλειά, αλλά για αρκετό καιρό η free έκδοση έχει κολλήσει στην 1.8.9 και δεν ανανεώνεται. Η Pro έκδοση - που φυσικά την πληρώνεις - έχει φτάσει αισίως στην 2.4.1... Εσείς ποιον unistaller - free κατά προτίμηση - χρησιμοποιείτε και μπορείτε να μου προτείνετε;
umaga Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 your uninstaller, κορυφαιος, αλλα δεν ειναι free
Elven_King Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Να σου πω την αλήθεια, αν το πρόγραμμα είναι καλό δεν έχω πρόβλημα να το αγοράσω οπότε θα του ρίξω μια ματιά. Είχα δοκιμάσει και τον revo unistaller pro αλλά δεν μου φάνηκε ότι είχε και κάτι το τρομερά επιπλέον από την free έκδοση.
Tompgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εγω χρησιμοποιω το uninstall a program απ τον πινακα ελεγχου για απεγκατασταση και δεν εχω καποιο προβλημα
FKLDS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 your uninstaller, κορυφαιος, αλλα δεν ειναι free +1 και από μένα. Το χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Elven_King Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εγω χρησιμοποιω το uninstall a program απ τον πινακα ελεγχου για απεγκατασταση και δεν εχω καποιο προβλημα Θα συνιστούσα εξειδικευμένο unistaller - μένουν πάρα πολλά σκουπίδια πίσω, ειδικά στην registry, αν χρησιμοποιείς το add/remove programmes των windows.
micos000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εγώ προτείνω Total Uninstaller για λύση επί πληρωμής. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνει συνέχεια updates αφού δουλεύει μια χαρά η free έκδοση. Το revo free χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά.
rafail1994 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εγώ προτείνω Total Uninstaller για λύση επί πληρωμής.Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνει συνέχεια updates αφού δουλεύει μια χαρά η free έκδοση. Το revo free χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά. +1 για το revo το χρησιμοποιώ εδω και παρά πολύ καιρό χωρείς πρόβλημα .Μόνο κατή κόλπα μου έκανε η pro έκδοση όπου διέγραφε και αλλά πράγματα κατά την απεγκατάσταση των προγραμμάτων
ss13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έβαλα το revo uninstaller pro και είναι πολύ καλό !!
Elven_King Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Να σας πω την αλήθεια δοκίμασα και εγώ τον Revo Pro και μου έκανε κάτι κουλά που δεν μου τα έκανε ο free - έβγαζε δηλαδή κάτι περίεργα μηνύματα λάθους, άφηνε πίσω αρχεία κλπ. Μάλλον θα μείνω στον free.
modus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 παιδια το autorun τι ρολο παιζει και πως το χρησιμοποιουμε? επισης πατησα το junk files και μου εβγαλε ενα κατεβατο πολυ μεγαλο. αυτα πρεπει δηλαδη να τα κανω delete ?/ σορυ newby εδω αλλα με ορεξη να προστατεψω το μηχανακι
achilleas_f Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Πάντα χρησιμοποιούσα τον Revo Unistaller, ο οποίος κάνει πραγματικά καταπληκτική δουλειά, αλλά για αρκετό καιρό η free έκδοση έχει κολλήσει στην 1.8.9 και δεν ανανεώνεται. Η Pro έκδοση - που φυσικά την πληρώνεις - έχει φτάσει αισίως στην 2.4.1... Εσείς ποιον unistaller - free κατά προτίμηση - χρησιμοποιείτε και μπορείτε να μου προτείνετε; Εγώ χρησημοποιώ τον uninstaller του Ccleaner. Καλό μου φαίνεται και είναι free φυσικά
constantinos_rho Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ccleaner και απο μενα. Sent from my iPhone using Insomnia.app
mrpink Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Γεια χαρά σε όλους παιδιά, το πρώτο μου post εδώ!! Πάντα χρησιμοποιούσα τον Revo Unistaller, ο οποίος κάνει πραγματικά καταπληκτική δουλειά, αλλά για αρκετό καιρό η free έκδοση έχει κολλήσει στην 1.8.9 και δεν ανανεώνεται. Η Pro έκδοση - που φυσικά την πληρώνεις - έχει φτάσει αισίως στην 2.4.1... Εσείς ποιον unistaller - free κατά προτίμηση - χρησιμοποιείτε και μπορείτε να μου προτείνετε; Ούτε συνεννοημένοι να ήσασταν, σήμερα βγήκε καινούρια έκδοση για το free Revo. Εγώ τον χρησιμοποιώ κανένα χρόνο τώρα και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα ακόμα κι όταν το βάζω στο advanced. Σκοπεύω να βάλω όμως τον pro στην αδερφή μου που έχει 64 bit Windows 7. Απ' ότι είδα η βασική τους διαφορά είναι ότι ο pro μπορεί να επιβλέπει (monitor) την εγκατάσταση ενός προγράμματος ώστε να το απεγκαθιστά τέλεια. Υπάρχει όμως και free πρόγραμμα που το κάνει αυτό νομίζω, ο Zsoft Uninstaller. modus : To autoran είναι για να ρυθμίζεις ποια προγράμματα θες να ξεκινούν μαζί με τα windows όταν ανοίγεις τον υπολογιστή. Παρεπιμπτόντως ο Revo υποστηρίζει τα ελληνικά αν δεν το είδες, στις ρυθμίσεις
mrpink Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Γεια χαρά σε όλους παιδιά, το πρώτο μου post εδώ!! Πάντα χρησιμοποιούσα τον Revo Unistaller, ο οποίος κάνει πραγματικά καταπληκτική δουλειά, αλλά για αρκετό καιρό η free έκδοση έχει κολλήσει στην 1.8.9 και δεν ανανεώνεται. Η Pro έκδοση - που φυσικά την πληρώνεις - έχει φτάσει αισίως στην 2.4.1... Εσείς ποιον unistaller - free κατά προτίμηση - χρησιμοποιείτε και μπορείτε να μου προτείνετε; Ούτε συνεννοημένοι να ήσασταν, σήμερα βγήκε καινούρια έκδοση για το free Revo. Εγώ τον χρησιμοποιώ κανένα χρόνο τώρα και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα ακόμα κι όταν το βάζω στο advanced. Σκοπεύω να βάλω όμως τον pro στην αδερφή μου που έχει 64 bit Windows 7. Απ' ότι είδα η βασική τους διαφορά είναι ότι ο pro μπορεί να επιβλέπει (monitor) την εγκατάσταση ενός προγράμματος ώστε να το απεγκαθιστά τέλεια. Υπάρχει όμως και free πρόγραμμα που το κάνει αυτό νομίζω, ο Zsoft Uninstaller. modus : To autoran είναι για να ρυθμίζεις ποια προγράμματα θες να ξεκινούν μαζί με τα windows όταν ανοίγεις τον υπολογιστή. Παρεπιμπτόντως ο Revo υποστηρίζει τα ελληνικά αν δεν το είδες, στις ρυθμίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.