Brazdas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μια οθόνη για τον υπολογιστή και έχω σταμπάρει την συγκεκριμένη, μπορείτε να την δείτε εδώ. Θέλω απλά να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς, αν μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο! Δεν αναφέρει κάτι στα χαρακτηριστικά, αλλά αναρωτιέμαι μήπως είναι δυνατόν! Επόμενη επιλογή είναι αυτή, η οποία σίγουρα κρεμιέται στον τοίχο! Και κάτι άλλο, πειράζει αν έχω δύο οθόνες στον υπολογιστή και η μία να είναι 4:3 ενώ η άλλη 16:9; Θέλω να βάλω την 16:9 πάνω απ' την 4:3, στον τοίχω και να βλέπω εκεί περισσότερο ταινίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Beastakos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα.Σκέφτομαι να αγοράσω μια οθόνη για τον υπολογιστή και έχω σταμπάρει την συγκεκριμένη, μπορείτε να την δείτε εδώ. Θέλω απλά να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς, αν μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο! Δεν αναφέρει κάτι στα χαρακτηριστικά, αλλά αναρωτιέμαι μήπως είναι δυνατόν! Επόμενη επιλογή είναι αυτή, η οποία σίγουρα κρεμιέται στον τοίχο! Και κάτι άλλο, πειράζει αν έχω δύο οθόνες στον υπολογιστή και η μία να είναι 4:3 ενώ η άλλη 16:9; Θέλω να βάλω την 16:9 πάνω απ' την 4:3, στον τοίχω και να βλέπω εκεί περισσότερο ταινίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Για την σειρα Ε δεν γνωριζω, παντως η LED w2486l σιγουρα κρεμιεται σε τοιχο. Για το αλλο θεμα υποθετω οτι θα γινει μπλεξιμο με τις αναλυσεις, αλλα αν μπορεις να δουλευεις σε 4:3 με αναλυση 1900χ1080 πχ τοτε λογικα εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.