johnyfix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα Έχω την εξής απορία.Έχω μια τηλεόραση Samsung UE40B700 την οποία έχω αγοράσει πρόσφατα.Μετά από λίγη αναζήτηση βρήκα ότι είναι εφικτή η αναπαραγωγή βίντεο μέσω των θυρών USB 2.0 που έχει η τηλεόραση.Όμως δεν νομίζω οτι υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και υποτίτλων για αναπαραγωγή μαζί με την ταινία.Υπάρχει κάπιος τρόπος να ενσωματώσω αρχεία υποτίτλων .srt στο αρχείο της ταινίας?'Η μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να βλέπω ταινίες μέσω USB 2.0 με υποτίτλους. Επειδή είμαι καινούργιος στο φορουμ αν έχω κάνει κάποιο λάθος παρακαλώ να το επισημάνετε. Ευχαριστώ πολύ
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Επειδή είμαι καινούργιος στο φορουμ αν έχω κάνει κάποιο λάθος παρακαλώ να το επισημάνετε. Δεν έκανες αναζήτηση στο forum υπάρχουν πολλά τέτοια θέματα.Πάτα πάνω στο "Αναζήτηση" και βάλε της λέξεις ενσωμάτωση υπότιτλων
johnyfix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δεν έκανες αναζήτηση στο forum υπάρχουν πολλά τέτοια θέματα.Πάτα πάνω στο "Αναζήτηση" και βάλε της λέξεις ενσωμάτωση υπότιτλων έκανα την σχετική αναζήτηση και διάβασα ένα post που ανέφεραι ότι μία αλλη samsung τηλεόραση αναπαράγει και υπότιτλους μαζί αρκέι να έχουν το ίδιο όνομα και να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο του μέσου αποθήκευσης.Γνωρίζει κανέις αν αυτό γίνεται και στην δίκη μου τηλεόραση την Samsung UE40B700.
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Για USB δεν μιλάς;; πόσο κόπο σου κάνει δηλαδή να γράψεις τα δύο αρχεία σε ένα φλασάκι και να δοκιμάσεις;;
johnyfix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Από το στόμα μου το πήρες δεν εχω φλασακι και αμα γινεται θελω να αγορασω τοσο καιρο βολευομουν με dvd
Ravager Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω την 40Β650 και παίζει κανονικά τα πάντα χωρίς ενσωμάτωση χωρίς τίποτα οπως κανονικά και στο pc. To μόνο πρόβλημα είναι το γνωστό με το DTS.
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ε,μόλις πάρεις usb δοκίμασε πρώτα χώρια και αν δεν δουλέψει πας για μετατροπές.
johnyfix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω την 40Β650 και παίζει κανονικά τα πάντα χωρίς ενσωμάτωση χωρίς τίποτα οπως κανονικά και στο pc. To μόνο πρόβλημα είναι το γνωστό με το DTS. Δηλαδή τι πρόβλημα είναι αυτό;Συγγνώμη για την ερώτηση αλλά είμαι αρχάριος σε σχέση με τις τηλεοράσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ravager Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή τι πρόβλημα είναι αυτό;Συγγνώμη για την ερώτηση αλλά είμαι αρχάριος σε σχέση με τις τηλεοράσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν η ταινία που θες να δεις ο ήχος είναι σε DTS θα παίξει η ταινία χωρίς ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.