sarakinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά... Λοιπόν σε ένα μάθημα οπτικού προγραματισμού με c..έχουμε μια εργασία 6αμήνου...εκτός από τα standar θέματα έχουμε περιθώριο να κάνουμε κάτι δικό μας...έτσι σκέφτικα να κάνω ένα προγραμμα που θα έχει σχέση με barcodes... Η σκέψη μου : Επικοινωνία του προγραμματος με ένα barcode scanner καταχώριση των διάφορων προϊόντων και επεξεργασία αυτών με διάφορους τρόπους... Το θέμα μου είναι κατα πόσο είναι εύκολο στην c++ να χειριστούμε ένα τέτοιο μηχανακι,αν υπάρχει κάποια έτοιμη βιβλιοθήκη με τέτοιες συναρτήσεις,και γενικά αν κάποιος έχει ασχοληθεί θα ήθελα να μου δείξετε την κατεύθηνση που πρέπει να ακολουθήσω...
Xdanger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 το scaner μετραει σαν πληκτρολογιο, δλδ αν χτυπησεις με το scanner εναν barcode και στον υπολογιστη εχεις ανοιχτο το notepad θα σου γραψει τον αριθμο που λεει στο barcode. δεν χρειαζεσαι extra βιβλιοθηκες
sarakinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Η σύνδεση του με το πρόγραμμα πώς θα γίνει?
Xdanger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 θα βαλεις ενα textbox στην φορμα και θα του δωσεις focus. οταν χτυπησεις το barcode το textbox θα παρει τον αριθμο του barcode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.