kostaz8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εχω μια εργασια στη σχολη μου ¨συστηματα ανταλαγής πληροφοριων" πειτε κατι να γραψω γιατι δεν μου ερχετε τπτ τα p2p ειναι μεσα ε?
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μόνο αυτό σας είπαν; Δεν υπήρξε μια καλλίτερη περιγραφή;; ¨συστηματα ανταλαγής πληροφοριων" είναι οτιδήποτε σύστημα με το οποίο ανταλλάσσεσαι πληροφορίες δηλαδή ακόμα και το τηλέφωνο που παίρνεις σε κάποιον φίλο σου για να μάθεις τη ώρα θα πάτε για μπύρες.Τα p2p είναι περισσότερο ανταλλαγής δεδομένον,αν και τα δεδομένα στην πληροφορική είναι ισάξια με την πληροφορία,οπότε εξήγησε καλλίτερα.
kostaz8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μόνο αυτό σας είπαν; Δεν υπήρξε μια καλλίτερη περιγραφή;;¨συστηματα ανταλαγής πληροφοριων" είναι οτιδήποτε σύστημα με το οποίο ανταλλάσσεσαι πληροφορίες δηλαδή ακόμα και το τηλέφωνο που παίρνεις σε κάποιον φίλο σου για να μάθεις τη ώρα θα πάτε για μπύρες.Τα p2p είναι περισσότερο ανταλλαγής δεδομένον,αν και τα δεδομένα στην πληροφορική είναι ισάξια με την πληροφορία,οπότε εξήγησε καλλίτερα. Ανταλαγή πληροφοριών σε σχέση με τους υπολογιστές
kostaz8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Απλό I/O ;; πιθανοτατα στο ιντερνετ... μαλλον θα πρεπει να ρωτησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.