Προς το περιεχόμενο

Απορία για μνήμες

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί πρέπει να κάνεις κάτι οπωσδήποτε;

Ε για βελτίωση. Έστω και λίγο.

Μπορώ να κρατήσω αυτές που έχω και να προσθέσω και άλλα 2GB; Σύνολο 6GB.

Υπάρχουν άλλα 2 ελεύθερα dimm (άσπρο-μπλε).

Ποιές όμως; Πόσα MHz πρέπει να είναι για να ταιριάζουν και το κυριότερο να ταιριάξουν με αυτές που έχω τώρα.

Από μνήμες δεν σκαμπάζω και πολλά.

Α και μαζί με τις μνήμες θα βάλω και Win7 64-bit Ultimate.

---------- Προσθήκη στις 18:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:53 ----------

Τί τί. Τέτοιο σύστημα και το έχει μόνο για σερφάρισμα; Οκ, πάσο.

...αλλά να θέλει να το "βελτιώσει" κι όλας........;!

Σιγά το σύστημα.

Ο αδελφός μου είναι πολιτικός μηχανικός και του μοντάρισα ένα PC το καλοκαίρι (από ΠΛΑΙΣΙΟ τα parts). Tιμή; 3750€!!!

3100€ το μηχάνημα και 650€ το autocad (λογισμικό για μηχανικούς).

Και αυτό που έχω τώρα μου το χάρισε. Εγώ το έχω μοντάρει κι αυτό.

Δημοσ.

Tί να πω δηλαδή κι εγώ για τη ζωή μου που με δυομισάρη Πέντιουμ 4 και SDRAM 512MB κάνω βίντεο και ίματζ έντιτινγκ, ανεβοκατεβάζω τόρεντ, μιλάω με μικρόφωνα κλπκλπ (και μου βγαίνει βέβαια η Παναγία όταν τρέχουν όλα μαζί)

Δημοσ.
Tί να πω δηλαδή κι εγώ για τη ζωή μου που με δυομισάρη Πέντιουμ 4 και SDRAM 512MB κάνω βίντεο και ίματζ έντιτινγκ, ανεβοκατεβάζω τόρεντ, μιλάω με μικρόφωνα κλπκλπ (και μου βγαίνει βέβαια η Παναγία όταν τρέχουν όλα μαζί)

Να μην πείς τίποτα.

Εσύ με τις γνώσεις που έχεις πάνω στους υπολογιστές δεν χρειάζεσαι καλό μηχάνημα.

Μηχάνημα είσαι μόνος σου. Χα! χα!

Ενώ εμείς στην ταλαιπώρια. Μια ζωή αρχάριοι.......:cry::cry:

---------- Προσθήκη 17-10-2010 στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 16-10-2010 στις 23:00 ----------

Δεν μου είπατε όμως ρε παιδιά τελικά πόση μνήμη να προσθέσω.

Να προσθέσω 2GB ή 4GB; Σε συνδυασμό με τα Win7 64-bit που σκοπεύω να βάλω θα δώ επιδόσεις (ταχύτητα) με 8GB ή να αφήσω 6 GB;

Και πόσα MHz πρέπει να γράφουν για να μη με κοροιδέψουν και δεν ταιριάζουν με αυτές που έχω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...