klamia71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 μητρικη ASUS P5Q-E Intel Pentium Dual-Core E8400 win 7 64bit καρτα γραφικων ati οταν βαζω πανω 2 ( kingston KHX8500D2K2 στα 2.20v) μνήμες του ενός gb στα δυο πρωτα slot ( μαυρο - κιτρινο ) δουλευει κανονηκα... οταν βαζω τις μνημες σε οποιαδοιποτε αλλα slot με οποιοδηποτε συνδυασμό ο υπολογιστής δεν εκκινεί..( δεν κανει το χαρακτηριστικό μπιμ..και δεν εκκινεί ουτε το bios) του εβαλα και άλλες 2 μνημες του ενος gb και παλι δεν εκκινεί.... εχω κανει ολα τα αναγαια reset στο motherboard, clear mose..αφαιρεση μπαταριας..κτλ...κτλ.... 10 meres μετα : οι ανθρωποι της octabit μου αντικατεστησαν το mobo και μου αντικατεστησαν και 2 μνημες με καινουργιες γιατι ειδαν οτι ειχαν προβλημα και μου ειπαν οτι λειτουργει κανονικα τωρα....τους το πηγα με τον επεξεργαστη και τις μνημες πανω για να κανουν ολοκληρομενο τεστ. το εφερα λοιπον σπιτι...και ως θαυματος αυτο παλι δε λειτοyργει με 4 gb μνημες πανω.....ελεος...εχει κανενας την παραμικρη ιδεα τι μπορει να συμβαινει γιατι εγω εχω σηκωσει τα χερα ψηλα...
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Αυξάνεις το DRAM Voltage από 1.8V σε 2.2V ή όσο απαιτούν τέλος πάντων;
klamia71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 nai...στα 2.2.v οταν ειναι οι 2 μνημες πανω... γιατι αν τις βαλω και τις 4 δεν χεκιναει ουτε το bios για να μπορεσω να μπς και να ρυθμισω τα volts
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ποιες είναι οι άλλες που θες να προσθέσεις;
klamia71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ιδιες ειναι ολες...(κινγστον KHX8500D2K2 ) απλα ξεκιναει μονο αν βαλω τις 2 στα 1-2 σλοτσ αν τις βαλω ολες 1-2-3-4 δεν ξεκιναει
caution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Βάλε τις δύο που δουλεύουν, μπες στο BIOS και "τσίμπησε" North Bridge voltage (~1.25) και βάλε τα default vDIMM. Κάνε save&quit, restart και shut down. Πρόσθεσε τα επιπλέον dimm, cross your fingers και power up
caution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Memory voltage εννοώ. Το 2.2 δηλαδή που έλεγες πριν... pardone the slug
klamia71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 και με deafoult voltage kai με 2.2v δεν υπαρχει αποτελεσμα.,...παλι με 4 μνημες πανω δεν ξεκιναει το bios η μπορει να ξεικανει και εγω να μην εχω display? το ενα mpip που ακουγεται οταν ανοιγει τι αφορα to display η κατι αλλο?
caution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Για τα beep - google been code και το μοντέλο της μητρικής. 1 - 1 τα dimm παίζουν καλά; Τελευταίο bios; Δεν ξανακάνεις το #6 δίνοντας και λίγο (1.2) VTT ( cpu termination ή FSB reference voltage, κάπως έτσι... )
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Το μπιπ σημαινει οτι ξεκινησε κανονικα.Εαν δεν κανει αυτο το μπιπ σημαινει οτι δεν ξεκινησε. Βασικα Κωστα μαλλον πρεπει να δοκιμασεις ενα flash bios.
klamia71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 εχω δοκιμασει τα παντα..μεχρι και ultrex...xaxa η πλακα ειναι οτι το εβαλα οπως το πηρα απο thn octabit. και οι ανθρωποι μου αλλαξαν και ενα ζευγαρη μνημασ αν και δεν ηταν υποχρεωμενοι και μοιυ λενε δουλευει μια χαρα...και που το μονταρω στο δικο μου αρχιζει παλι τα ιδια...ειναι να τρελενεσαι.....
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Καλα Κωστα και εμενα εχει χαλασει μια MSI μητρικη την εστειλα Octabit και μου ειπαν οτι δουλευει κανονικα,οποτε μαλλον σε δουλεψαν
klamia71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 τι να πω/?..αν με δουλεψαν........τι να πω...και τι αλλο να κανω...2 φορες τους το πηγα και τι μια μου δωσαεν καινουργιο.... το πολυ πολυ να τους παω την επομενη φφορα ολοκληρο το Pc οπως ειναι και να ειμαι απο πανω τους να δω οτι οντος δουλευει?..εκτος και αν ειναι στοιχειωμενο το ριμαδι...μουχει κανει να νευρα κροσια.... δημητρακι....η αυριο η τη βδομαδα θα κανονισα με τον πατερα σου να ερθετε απο εδω..οποτε τηα το δεις...
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δοκιμασε να flashareis με το τελευταιο bios μπας και......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.