teddy90 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 μπορειται να μου πειτε σας παρακαλω πολυ τρεις επιχειρησεις που μπορω να ανοιξω και να μου το αιτιολογησετε? (ασκηση στην διοικηση επιχειρησεων)
Whiteyez Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Καφετέρια - Γυράδικο - Οίκο ανοχής. Δεν χρειάζεται να γράψω και αιτιολόγηση, κερδοφόρα και τα τρία.
bluesattack Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Προσθετω στα παραπανω και το μαγαζι με ηλιακους θερμοσιφωνες
mrfan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Στις εποχες που ζουμε οχι τρεις, ουτε μια δεν μπορω να σου πω για να ζησεις Επιχειρησεις φαγητου κτλπ εχουν καλα λεφτα αλλα φανταζομαι οτι θες καμια δουλεια γραφειου με το κουστουμακι σου για να αναφερεις το "διοικηση επιχειρησεων"
Xaralambos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Θα σου προτείνω μόνο μια Φάστφουντάδικο με βιολογικά φαγητά Δηλαδή με λαχανικά βιολογικής καλιέργειας κτλ.. Έχει ήδη ανοίξει ένα κάπου στην επαρχία (δεν θυμάμαι που) και πάει πάρα πολύ καλά. Είναι μια απο τις καλύτερες επιλογές γιατί συνδυάζει το ότι όλοι στρέφονται προς τα βιολογικά προιόντα +το ότι είναι 'φαστ' φούντ. Σκέψου το!
RottenLungs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Θα σου προτείνω μόνο μια Φάστφουντάδικο με βιολογικά φαγητά Δηλαδή με λαχανικά βιολογικής καλιέργειας κτλ.. Έχει ήδη ανοίξει ένα κάπου στην επαρχία (δεν θυμάμαι που) και πάει πάρα πολύ καλά. Είναι μια απο τις καλύτερες επιλογές γιατί συνδυάζει το ότι όλοι στρέφονται προς τα βιολογικά προιόντα +το ότι είναι 'φαστ' φούντ. Σκέψου το! Και πόσο πηγαίνει ένα burger εκεί;;; Εγω είμαι της άποψης, να τρώς καλά σπίτι όλη την βδομάδα και μία φορά έξω οτι πιο βρώμικο (δηαλδή φθηνό) και γευστικό υπάρχει. Αν είναι να φάω burger και να σκάσω 5 Euro άντε γειά. Προτιμώ να πάρω σε αλουμινόχαρτο τυρόπιτα της μαμάς. Υ.Γ. Εγω δεν πιστεύω πως θα έπιανε μία τέτοια επιχείρηση. Εδω κάνουμε οικονομία στον ΚΑΠΝΟ που κάνει 7.20 Euro για να μην ξεμείνουμε και θα πέρναμε απ'έξω φαί που στοιχίζει πάνω απο 3 Euro;;;
bluesattack Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Επιχειρησεις φαγητου κτλπ εχουν καλα λεφτα αλλα φανταζομαι οτι θες καμια δουλεια γραφειου με το κουστουμακι σου για να αναφερεις το "διοικηση επιχειρησεων" Mαλλον ασκηση στη σχολη θα ειναι..
RottenLungs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ε ναι ρε αφου το λέει το παιδί. Εγασία για την σχολή του είναι.
teddy90 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Mαλλον ασκηση στη σχολη θα ειναι.. ασκηση στο μαθημα μας εβαλε παρακαλω να αιτιολογειται κιολας και οσο γινεται μεσα στο θεμα ευχαριστω
tarantules Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Γραφείο τελετών.Η πελατεία δεν σταματάει ποτέ.Εκτός εαν έρθει η 2α παρουσία... Αν έρθει απλά κοίτα να κρυφτείς πουθενά γιατί θα ζητάνε τα λεφτά τους πίσω οι θανόντες....
tarantules Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Γραφείο τελετών.Η πελατεία δεν σταματάει ποτέ.Εκτός εαν έρθει η 2α παρουσία... Αν έρθει απλά κοίτα να κρυφτείς πουθενά γιατί θα ζητάνε τα λεφτά τους πίσω οι θανόντες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.