koulouri Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Οπως εχω πει και σε προηγουμενο post, εχω κανει κατεβαστηρι το pc της δουλειας ( τελικα ρωτησα τον διευθυντη μου, δεν εχει προβλημα ) λοιπον εχω κανει install το KGB keylogger για να μου στελνει screenshots &μ'αυτον τον τροπο να το ελεγχο.. gmail mail account smtp.gmail.com 465 η port αλλα μου βγαζει να ελεγξω τις ρυθμισεις.. Υπαρχει καποιο tip - μυστικο στις ρυθμισεις που αγνωω;; Ευχαριστω
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Γιατί δεν χρησιμοποιείς το teamviewer και χρησιμοποιείς keylogger;
koulouri Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Γιατι εχω internet στο iphone& με βολευει να το τσεκαρω με e-mail.. Εχει και μια εφαρμογη teamviwer για το iphone αλλα δε μπορεσα να την κανω να λειτουργησει!! (:
koulouri Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Απλα για να ξερουν. και οι υπολοιποι αν ποτε ασχοληθουν πλεον μπορεις να χρησιμοποιησεις και yahoo account ( παλαιοτερα δε μπορουσες ) και μου ειπαν πως μετα απο καποιες ρυθμισεις στην ασφαλεια του gmail&hotmail πρεπει να εχεις την τελευταια version για να λειτουργησει το "delivery" (:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.